ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

sedacıgım az once fotolarına baktım masallah pek guzelmıssın kız daha gencmıssın sende daha cooooook bebeklerımız olurkaydirigubbakcemile3

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar bu mubarek gunde rabbım hepımızın dualarını kabul etsın bebek ısteyenlere tez zamanda saglıklı bebekler hamıle olanlarada rahat dogumlar nasıp etsın Rabbim:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiin insaallah canim.seninde kandilin mübarek olsun dualarin kabul olsun insaallah öpt canim.opuyorumnanaktan
sedacim ben iyiyim.iyi olmana cok sevindim canim.benden de haber yok.Rabbim biliyor ne zaman olacagini.yanliz degilsin sedam bu konuda.hakkimizda hayirlisi olsun.öpt canim.opuyorumnanaktan

sedacıgım az once fotolarına baktım masallah pek guzelmıssın kız daha gencmıssın sende daha cooooook bebeklerımız olurkaydirigubbakcemile3

ahhh canım benm saol ama pek genç sayılmam artık 79 doğumluyum otuz oldum yani ama yaşımı göstermiorum öle derlerr:lepi:

ahhh canım benm saol ama pek genç sayılmam artık 79 doğumluyum otuz oldum yani ama yaşımı göstermiorum öle derlerr:lepi:

ayyy gercektenmı canım ya aynı yastayız dıye dusunmustum vala hıc ama hıc gostermıyorsun yasını ilerde yaslandıgında avantajın var hep genc kalcaksın yanı

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar bu mubarek gunde rabbım hepımızın dualarını kabul etsın bebek ısteyenlere tez zamanda saglıklı bebekler hamıle olanlarada rahat dogumlar nasıp etsın Rabbim:Saruboceq:

amin ne güzel dua etmişsin
dilerim duan ve dualarımız kabul olur :Saruboceq:

canım ben de ikinci bebeğimi düşürdüm tahmin edebiliyorum duygularını ama kendini fazla yıpratma herşey biz insanlar için. allahım tekrar anne olmayı nasip eder inşallah.üzme canını.

ayyy gercektenmı canım ya aynı yastayız dıye dusunmustum vala hıc ama hıc gostermıyorsun yasını ilerde yaslandıgında avantajın var hep genc kalcaksın yanı

canım çok saol evet avantajlıyım şimdi bile kimse inanmıo bide giyim tarzıda öle otuz yaş gibi deil:))spora salaşa kaçıorum biras bnde iicee süpper oluyo sen kaç doğumlusun canım resmlerine baktım sende çok hoş hatunsun hee:))

canım hiç sorma ne güzel kilo almadım diyordum ama galiba bu aydan itibaren almaya başladık.dediğin gibi ikisinide büyütüyorum.çarşamba dra gideceğiz canım cinsiyetini gösterirse öğreneceğiz. bebişim 4 ayı 5 gün geçiyoriki li testi yaptırdım rabbime şükür iyi çıktı büyük bir ihtimalle bu sefer 3lü testi isteyecek. sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor kendimden bahsettim durdum

eeee sedacığım angel sen nasılsın sizler neler yapıyorsunuz

canım çok sevndim testlerin ii çıkmasına yeğenimiz baya bi büyümüş canım benim beşinci ayına girmişin maşşallah diyim allah nazarlardan korusun sizi kiloya gelince boşver nasılsa doğduğunda onun peşinden koşarken verirsin kilonu:)))hiçbişiycik lmas ttlım sağlık versin allah..walla benim bişiy yaptığım yok başağrısı tedavime devamö ediorum üç ay daha bebiş haberi veremicem sizere neyse artık geç olsun ama sağlam olsun dimii:)))

kaydirigubbakcemile3saol canım,ben 22 yasındayım.

ıyyız canım cok saol senın ve bebişinin iyiy haberlerınıde alınca sevınıyoruzhihoyyytne cabuk gecıyor zaman yolu yarılamışın bile canım yaalkisalkisalkisbu aydan sonra alırsın kılo zaten 10-12 kılo normalmıs okadar alırsan dogumdan sonra hıc bıseyın kalmaz,kıb canım bebişin ve senı öpuyorum kocamanopuyorumnanaktan

canım geç olsun temiz olsun.dediğin gibi nazarlardan korusun canım darısı sizlerin başına.şimdilik dikkat ediyorum kilo almamaya bakalım ne kadar alacağım. ben balık etli olduğum için çok fazla almak istemiyorum güzel hamiş olayım diyorum gerçi daha hamile kıyafeti almadım kıyafetlerimi giyebiliyorum aldıklarımda beli lastikli şeyler.

evet canım herkese göre benim hamilellik çabuk geçmiş. bebişim annesine çekmiş ben çok tez canlıyımdır hemen olsun derim o yüzden geçiyordur.kiloyuda dediğin gibi alırım inşallah. sizler neler yapıyorsunuz bakalım

kızlar merhaba nasılsınız ben giremedım kardeşimin kınası nıkahı vardı hallettim allahın izniyle kınasıda nikahıda çook güzel geçti çok mutluyum benden böyle görüşmeyeli sizler nasılsınız kanaryam sedam angelım ve diger arkadaşlar............

inş dogduktan sonrada senın gıbı tez canlı olur canım bıldıgın gıbı ıste bızde bebek yolu gozluyoruz acaba bırgun bende bu topıkte mujdelı haber verebılecekmıyımkı:çok üzgünüm:

ıyıyz tugbacıgım oh ne guzel vala tatlı bı koşuşturma Allah bır yastıkta yaşlandırsın inş:Saruboceq:

kanryacım beni görürsün inşş mesajını aldım canım çok saol :)))
canim görmedim kusuruma bakma bitanem.insallah iyisindir.
canım ben de ikinci bebeğimi düşürdüm tahmin edebiliyorum duygularını ama kendini fazla yıpratma herşey biz insanlar için. allahım tekrar anne olmayı nasip eder inşallah.üzme canını.
amin canim cok sagol.insallah .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

aldigin kilo olsun canim.ikinizin de sagligi iyi olsunda.bosver aldigin kilolari sonra verisin.ayy kuzucum büyüyor maasallah.
canim ben iyiyim.sen de iyisindir insallah.ne güzel hayirlisiyla dügünü atlatmissin.kardesine mutluluklar diliyorum.Allah bir yastikta kocatsin,tez günde hala olursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…