amınnnnnnn canım allah razı olsun...........ıyıyz tugbacıgım oh ne guzel vala tatlı bı koşuşturma Allah bır yastıkta yaşlandırsın inş:Saruboceq:
canım benım en çook istedıgın bişeydi ailenın yanına gelmen adına bende çook mutlu oldum sen keyfıne bak ailenle olmanın tadına bak biz senı burda beklıyor olacaz inş. geldıgınde hepımızde veririz mutlu haberler canım benım sende allaha emanet ol:gitme: hayırlı yolculuklar senağlamacanım bacım senı çoook öpüyorummmm:1hug:canlarim ben cuma günü türkiye ye geliyorum.cok mutluyum.sizlerle uzun bir zaman görüsemiyecegim.bunun icin de üzgünüm.mafoldumben.topik size emanet.simdiden Allaha ismarladik demek istiyorum,belki girmeye tekrar firsat bulamam.döndügüm de güzel haberlerinizi alirim insallah.sizi cok özliyecegim.hepinizi kocaman öpüyorum.Allaha emanet kalin.opuyorumnanaktan
inş dogduktan sonrada senın gıbı tez canlı olur canım bıldıgın gıbı ıste bızde bebek yolu gozluyoruz acaba bırgun bende bu topıkte mujdelı haber verebılecekmıyımkı:çok üzgünüm:
canim görmedim kusuruma bakma bitanem.insallah iyisindir.
amin canim cok sagol.insallah .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
aldigin kilo olsun canim.ikinizin de sagligi iyi olsunda.bosver aldigin kilolari sonra verisin.ayy kuzucum büyüyor maasallah.
canim ben iyiyim.sen de iyisindir insallah.ne güzel hayirlisiyla dügünü atlatmissin.kardesine mutluluklar diliyorum.Allah bir yastikta kocatsin,tez günde hala olursun insallah.
canimsin.cok tsk ederim tugbacim.insallah döndügümde o güzel haberlerinizi alirim.burada yokken en cok da bunu merak edicem.bende cok öpt canim.Allahima emanet kal.opuyorumnanaktancanım benım en çook istedıgın bişeydi ailenın yanına gelmen adına bende çook mutlu oldum sen keyfıne bak ailenle olmanın tadına bak biz senı burda beklıyor olacaz inş. geldıgınde hepımızde veririz mutlu haberler canım benım sende allaha emanet ol:gitme: hayırlı yolculuklar senağlamacanım bacım senı çoook öpüyorummmm:1hug:
bitanem bende sizi cok özliyecegim.cok tsk ederim angelcim.m sedayla görüsemezsem eger cok slmimi söyleyin.onuda cok öpt.Allahima emanet kal.cok öpt tatlim.opuyorumnanaktankanaryacıgım cok özleyecegız senı ıyı yolculuklar,ıyı tatıller canım öpuyorumopuyorumnanaktan
güzel anne adayi esram.cok tsk ederim.insallah canim.birgün Allahin izniyle mutlaka oda olacak.Rabbim müjdeli haberi vermeyi nasip etsin. icim fikir fikir sorma.vatanimi cok özledim.nihayet kavusacagim.inan burada cok farkli,hasretle yanip tutusuyorsun.ucakdan indigim anda icime degisik duygular kapliyor.tatlim kendine cok iyi bak.sende Allahima emanet kal.cok öpt canim.opuyorumnanaktanherhalde canım sende müjdeli haberi vereceksin tabiki rabbiminde izni ile.
canım benim türkiyeye geliyormuşsun gel canım bekleriz. hoş gel sefalar getir
kızlar merhaba nasılsınız ben giremedım kardeşimin kınası nıkahı vardı hallettim allahın izniyle kınasıda nikahıda çook güzel geçti çok mutluyum benden böyle görüşmeyeli sizler nasılsınız kanaryam sedam angelım ve diger arkadaşlar............
canim nerelerdesin sen.evt sedacim beni bekliyor.malesef bir müddet olmiyacagim ama aklim hep burda olacak inan.insallah firsatini bulursam eger,tabiki ugrarim. ben yanliz gidiyorum esim calisiyor 1,5 ay kadar kalicam.insallah.canim.cok tsk ederim.Allaha emanet kal sedacim.cok öpt.opuyorumnanaktancanımcım türkiye sokakları seni bekliomuş:)))çok sevndim gelmene ama topikte sei göremicez zten şu sıralar çok ayrı kaldık arada bir urarsın belki zamanın olur(ne kadar kalıcaksın canm izininiz ne kadar yani eşinin izni sen çalışmıodun dimi)hadi bakalım gülegüle gel hasret gider ailenle canım benim ne zordur ayrı kalmak:: (
angelcm nasılsın canım bu arada ne kadar gençmişsin senn ayy ayyy ne güzel wallaa daha bebiş için birsürüzaman var bak ben geç kaldım die üzülüorum(
bende buaksam annemlere gıdecegım tokattan kuzenım geldı eskı bekar gunlerımdekı gıbı pijama partısı yapcazhihoyyyt2 gun yokum arkadaslaropuyorumnanaktan
canim nerelerdesin sen.evt sedacim beni bekliyor.malesef bir müddet olmiyacagim ama aklim hep burda olacak inan.insallah firsatini bulursam eger,tabiki ugrarim. ben yanliz gidiyorum esim calisiyor 1,5 ay kadar kalicam.insallah.canim.cok tsk ederim.Allaha emanet kal sedacim.cok öpt.opuyorumnanaktan
allah mutlu etsin canım inş bir ömür mutlu olurlar:))biz napalım bildiğin gibi işte bi deişiklik yok:1hug:
canım benım inş. rabbımın izniyle veririz o güzel haberleri ama sen baya kalcakmışın yaa özletme kendını bize haftada 1 de olsa bı kendını göster gir tamam canım bende öpüyorum herşey gönlünce olsun canım bacım............canimsin.cok tsk ederim tugbacim.insallah döndügümde o güzel haberlerinizi alirim.burada yokken en cok da bunu merak edicem.bende cok öpt canim.Allahima emanet kal.opuyorumnanaktan
teyzeleri kız yeğeniniz geliyor sonunda belli oldu prensesim. rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı versin ne olursa olsun diyordum biliyorsunuz ama kız nasip etti. babası belli etmiyordu ama kız istiyordu. görebilmek için iki kez ultrasona girdim. yeri çok rahattı herhalde zar zor pozisyonunu değiştirebildik. eee sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?