ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canımm çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum bnde 1 sene öncxe 6 haftalık bebeğimi gözlerimin önünde düşürdüm.ama umudunu yitirme.bizi bekleyen meleklerimiz var.şuanda hamileyimmm allah sanada yeniden bu mutluluğu yaşatsın.birdaha bu acıları göstermesinnn.

evet canım tahmin etmiştiniz..amin canım amin. en kısa zamanda sizede aynı duyguları yaşatsın rabbim.canım benim sağlığımda çok şükğr iyi canım

maşallah maşallahannesı gıbı guzel bı prensesımız olcakopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bu yaz günlerinde

kıslar çok sıcakkkk yanıorus siz napıosunuz sıcaklarla nasıl başa çıkıosunuzz...kafamçokkarıştı

kanarya üzülme okadar bak ben 4 temmuzda 40 haftalık bebeğimi kaybettim hemen sezeryanla aldılar hemde herşeyi hazırdı allahın verdiği canı allah alır demekki böyle olması gerekiyormuş napalım bizim elimizden birşey gelmezki üzülme derdi veren allah dermanınıda veriri bu olmadıysa bidahaki sefere inşallah allah bidahakini nasip eeder...

Merhaba arkadaşlar,
6+3 günlük hamileyim.
Ancak son 2 saattir korkunç karın ağrım var. Ciddi bir durum olabilir mi?
Çok korkuyorum.. :-(

ben normalde yapim geregi bölüme girmek istemiyorum :1no2: cünkü içim acio dayanamiyorum ama senin yazini görünce bi bakim dedim cok üzüldüm cidden insallah rabbim hayirli bi evlat daha nasip eder insallah onun mutluluguyla bu aci seni daha fazla acitmaz rabbim yardimcin olsun güzel allahim kimseyi evladiyla sinamasinnn :Saruboceq: (aminnn)

amin canım kanaryamız şuan tatılde topığı bıze emanet etti onun yerıne ben teşekkur edeyım dedimkaydirigubbakcemile3Allahım guzel yavrunuda sana bagıslasın

havalar cok sıcak ancak evde oturup el işi yapıyorum sen napıyosun canm bebişin nasılopuyorumnanaktan

canım buralardayız biliyorsun nete fazla girmemeye çalışıyorum size bakınıp çıkıyorum.evet canım havalar felaket sıcak yinede maşallah diyelim rabbim veriyor

kıslar çok sıcakkkk yanıorus siz napıosunuz sıcaklarla nasıl başa çıkıosunuzz...kafamçokkarıştı

canım sorma adette olamadığım için ben daha çok hisseediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…