ahh canım benim bak hepimiz kız demiştik içimize doğdu demekki allah kucağına almayı nasip etsin inş ne kadar güsel bi duygu dimi bnde ilk cinsiyetini örendiğimde iki katına artmıştı heyacanım allah inş bizlerede yaşatır bu duyguyu...walla ttlım ben bildiğin gibiyim aynen devam anlıcann senn iisin dimi sağlığın yernde...
teyzeleri kız yeğeniniz geliyor sonunda belli oldu prensesim. rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı versin ne olursa olsun diyordum biliyorsunuz ama kız nasip etti. babası belli etmiyordu ama kız istiyordu. görebilmek için iki kez ultrasona girdim. yeri çok rahattı herhalde zar zor pozisyonunu değiştirebildik. eee sizler nasılsınız
selm angelcm nasılsın t tlım:))
slm kızlar nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz bu yaz günlerinde
kızlar nasılsınız ben iyiyim kanaryadan haber yok dımı........
kıslar çok sıcakkkk yanıorus siz napıosunuz sıcaklarla nasıl başa çıkıosunuzz...kafamçokkarıştı
Merhaba arkadaşlar,
6+3 günlük hamileyim.
Ancak son 2 saattir korkunç karın ağrım var. Ciddi bir durum olabilir mi?
Çok korkuyorum.. :-(
su anda ne durumda oldugumu anlatamam.icim aciyor.yüregim yaniyor.3 gün önce,3 aylik bebegimi kaybettim.sürekli agliyorum.hersey aniden oldu rüya gibi.ilk kahverengi bir lekeyle basladi.ve arkasindan hafif bir kanama.kendimi hastahanede buldum ve sonra ufak bir operasyon.allahim kimseye yasatmasin bu aciyi.rabbim isteyen herkese tekrar saglikli bebekler nasip etsin.............
havalar cok sıcak ancak evde oturup el işi yapıyorum sen napıyosun canm bebişin nasılopuyorumnanaktan
kıslar çok sıcakkkk yanıorus siz napıosunuz sıcaklarla nasıl başa çıkıosunuzz...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?