tatlim bende bekledim ama sen gelmedin yada gec cevap verdin bilmiyorum ama bekledim tatlim ara arada baktim.canım senden cevap gelmedi ben çıkıorum grşş inşş yinee çok öptümm ttlımmm
bu arada sakin canini slkma stress yok tamam mi canimopuyorumnanaktannapım tatlım bildiğin gibi bugn kırmızıları görmek üzereyim bu ay bebiş yok biras canım sıkkın o kadarr
sende ne var ne yokk
rica ederim canim.amin insaallah yasamayiz.insaallah vardir. tabiki ederim ama moralini bozmak gibi olmasinda aysimacim düsükten sonra ikinci cizgi cikabilirmis hormonlardan dolayi ben böyle biliyorum insallah degildir tam tersi olsun,hamilesindir insallah canim.kanarya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim canım.İnşallah rabbim aynı acıları bir kez daha yaşatmaz.Ben birtane test yaptım ama 2. çizgi açık renkte çıktı.Testten sonra hafif leke tarzında kanamam geldi test bozuktu sanırım cuma günü bir kez daha tekrarlayacağım kanamam artmazsa tabiki.eğer bebek varsa nolur bana dua edin.Birbirimize ettiğimiz dualar mübarek günlerde inşallah kabul olur.
kanarya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim canım.İnşallah rabbim aynı acıları bir kez daha yaşatmaz.Ben birtane test yaptım ama 2. çizgi açık renkte çıktı.Testten sonra hafif leke tarzında kanamam geldi test bozuktu sanırım cuma günü bir kez daha tekrarlayacağım kanamam artmazsa tabiki.eğer bebek varsa nolur bana dua edin.Birbirimize ettiğimiz dualar mübarek günlerde inşallah kabul olur.
canimm sakin üzülme ne olur.tabiki bunu söylemesi kolay ama bende ayni senin yasadigini yasadim.benimde ilk göz agrimdi ve cok istedigimiz melegimizdi o.lekeleme olunca apar topar hastaneye gittik.dr.kontrol etti.ve göremedi bebegimi sonra kendi dr.uma gönderdi tekrar,drumun kontrolünde bebek düsmek üzere hemen hastaneye gidin dedi tekrar hastaneye geldik.hafif kanama basladi ve ardindan cogaldi.ama nasil bosalma.hemen tuvalete girdim ve orada düstü zaten.ayni seyleri yasamisiz canim.ve sonrasi ben ruh gibiydim sürekli agliyor kimseyle konusmak görüsmek istemeyordum.ama inan bu acilar zamanla hafifliyor.alan Rabbim inan sabrini cok büyük veriyor ve ikincisini daha cok ümitle bekliyosun.her serde vardir bir hayir.Rabbim bir ser veriyorki sonunu hayra cikartiyor.o yüzden nolur kendine biraz cesaret ver bu konuda.sakin birakma kendini.aklina geldikce icini dökmek icin her zaman burada görüsebiliriz canim.biz burada inan arkadaslarla birbirimizi teselli ede ede,bir nevi atlattik.arkadaslarim sagolsun burada beni hic yanliz birakmadi.senide bekleriz aramiza her zaman.kendine iyi bak canimopuyorumnanaktansaol canım.Ama benim için gerçekten de şuan hamile olmak ya da olmamak farketmiyor.İçimde bir heyecan ya da bir ümit yok.Sadece korku var ya hamileysem ve de acıları tekrar yaşarsam diye henüz acım çok taze 6 haziranda meleğimi tuvalete düşürdüm bu beni daha da çok yakıyor.onun için içimde sadece korku var. Ben 27 temmuzda adet olmuştum.Bu ayda lekelenme tarzında oluyor.Doktorlardan da bıktım iyice gitmek istemiyorum.Bir de ben gluphage kullanıyorum.Onu dün almayı unuttum kanamam kesildi.Bu sabah aldım kanama tekrar başladı.Neler oluyor anlamıyorum. Eğer bebek var da gidiyorsa bile bebeğin olduğunu bilmeden gitmesi veda ederek gitmesinden iyidir.Kan görmeye tahammülüm kalmadı.Tv'bir kadının düşük yaparken kanamasının olduğunu görsem çığlığı basıyordum.içim yanıyor.O benim ilk göz ağrımdı.İlk göz ağrım diyorum çünkü 1. hamileliğim kimyasal gebelikmiş.Meleğim onun ardından bana hiç adet yaşatmadan gelmişti bana sürpriz olmuştu.Onu çok sevmiştim.Ultrsaonda gördüğüm son hali gözümün önünden gitmiyor.Bazen rüyamda emziriyorum güzel kokusunu çekiyorum. Ve dilimden de bu şarkı hiç düşmüyor.
Güneşi küsmüş şavkımıyor ah sensiz.
Zerdali güzeli gözlerinle bak bana.
Keder eş oldu yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatlı sözlerinle gül bana
Diken sarmış güllerimi deremiyorum
Gülden nazik ellerini uzat bana
Hasret yanar geceleri ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana
evet canim cok haklisin burada birlikte atlattik.sizler olmasaydiniz zaten ben biraz zor toparlanirdim.opuyorumnanaktanpeluse ve aysima öncelikle hoşgeldiniz topimize yazılarınızı şimdi okudum yaşananlar gerçekten çok zor amaben buradaki benmle aynı acıyı yaşayan arkadaşlarımın sayesnde atlattım tabiki unuttum deil hala bebek görsem ağlıorum içim hala yanıyo sanırım bi bebeğim olana kadar bu böle sürecek sanırm geçen sürede önmli ben bebeğimi kaybedeli dokuz ay oldu şimdi yeniden bebek sahibi olmak istiorum inş allah sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder hepimize.....birde size tavsiyem doktorunuzu çok ii seçin herhangi bir doktora gitmeyin ii araştırın ben o hatayı yaptım bi kere sizde aynı duruma düşmeyin...aklı başında doktor kalmamış memlekette ne yazıkki ..
canimsi ben senin profiline girdim evet burdaydin sanirim konu okuyordun.dedim ya bende cok uzun degil ama kontrol ettim canim demekki yine denk gelmemisiz.olsun bir sekilde görüsüyoruz ya bunada sükürbilmiorumki kanaryacım çok bekledim cevap vermeni başından hiç kalkmadım hatta bilgisayarın......
canim sanada cok gecmis olsun.Rabbim büyük sabir versin.hepimizeO kadar iyi anlıyorum ki. Benim bebeğim de dört yıllık bir özlemden sonra ikinci aşılamayla gelmişti. Şimdi eski yazdıklarımı okudum bu bölümden içim yandı inan ki o günleri hatırladım.
Bende de korku had safhada hala da öyle. Hele ilk zamanlar tekrar aynı şeyleri yaşarım korkusuyla doktora gidince kalbim 150 falan atıyordu. Ekrana bile bakamıyordum.
Ama şu da var bebeğin nasibi varsa yaşıyor. Bir kere yaşadık diye terar aynı şeyleri yaşayacağız diye bir kural yok. Kaldı ki genelde sağlıksız bebeklerin bizi terkettiği düşünülürse ilk zamanlarda böyle bir acıyla karşılaşmak sonradan çekilebilecekleri göz önüne alırsak daha kolay.
Yine de diyorum ki Allah kimseye terar bu acıları yaşatmasın. Senin için de hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Lütfen ama ümitsizliğe kapılma. Yavrun sağlıklı bir şekilde gelecek kucağına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?