olabilir canim.bende hemen cikmistim zaten sedacim.calisiyorum da,molaya gelmistim.söyle bir baktim.mesajlar çok sonra gelio canım yaa baksana yazdıkğın ikinci mesajı sonradan aldım
sagol canim.amin.Rabbim isteyen cümlesine hayirlikli saglikli evlatlar nasip etsin.canım çok ama çok geçmiş olsun korkuya kapılma işallah tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirrirsin
saol canım.Ama benim için gerçekten de şuan hamile olmak ya da olmamak farketmiyor.İçimde bir heyecan ya da bir ümit yok.Sadece korku var ya hamileysem ve de acıları tekrar yaşarsam diye henüz acım çok taze 6 haziranda meleğimi tuvalete düşürdüm bu beni daha da çok yakıyor.onun için içimde sadece korku var. Ben 27 temmuzda adet olmuştum.Bu ayda lekelenme tarzında oluyor.Doktorlardan da bıktım iyice gitmek istemiyorum.Bir de ben gluphage kullanıyorum.Onu dün almayı unuttum kanamam kesildi.Bu sabah aldım kanama tekrar başladı.Neler oluyor anlamıyorum. Eğer bebek var da gidiyorsa bile bebeğin olduğunu bilmeden gitmesi veda ederek gitmesinden iyidir.Kan görmeye tahammülüm kalmadı.Tv'bir kadının düşük yaparken kanamasının olduğunu görsem çığlığı basıyordum.içim yanıyor.O benim ilk göz ağrımdı.İlk göz ağrım diyorum çünkü 1. hamileliğim kimyasal gebelikmiş.Meleğim onun ardından bana hiç adet yaşatmadan gelmişti bana sürpriz olmuştu.Onu çok sevmiştim.Ultrsaonda gördüğüm son hali gözümün önünden gitmiyor.Bazen rüyamda emziriyorum güzel kokusunu çekiyorum. Ve dilimden de bu şarkı hiç düşmüyor.
Güneşi küsmüş şavkımıyor ah sensiz.
Zerdali güzeli gözlerinle bak bana.
Keder eş oldu yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatlı sözlerinle gül bana
Diken sarmış güllerimi deremiyorum
Gülden nazik ellerini uzat bana
Hasret yanar geceleri ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana
esracım benim kuzenimişn dokuz ay boyunca bebeği hep aşada durdu ve zamanında doğum yaptıı sende gönlünü ferah tut tatlım allahın izniyle yeğenimiz gelicek inşş..tabi sen yine önlemini al ayakta durma yorma kndini
peluse ve aysima öncelikle hoşgeldiniz topimize yazılarınızı şimdi okudum yaşananlar gerçekten çok zor amaben buradaki benmle aynı acıyı yaşayan arkadaşlarımın sayesnde atlattım tabiki unuttum deil hala bebek görsem ağlıorum içim hala yanıyo sanırım bi bebeğim olana kadar bu böle sürecek sanırm geçen sürede önmli ben bebeğimi kaybedeli dokuz ay oldu şimdi yeniden bebek sahibi olmak istiorum inş allah sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eder hepimize.....birde size tavsiyem doktorunuzu çok ii seçin herhangi bir doktora gitmeyin ii araştırın ben o hatayı yaptım bi kere sizde aynı duruma düşmeyin...aklı başında doktor kalmamış memlekette ne yazıkki ..
nasilsin canim.dr a gidecektin noldu,ne dedi.bebek ve sen iyisindir insaallahopuyorumnanaktancanım yazdıkların gerçekten çok acı şeyler ama kendini toparlaman ve yeni meleğine stres yapmadan kavuşman için öncelikle kendini iyi hissetmen gerekir.rabbim bir daha yaşatmasın. senin yaşşadıklarını bizde yaşadık ve rabbim yeni meleklerimizi teker teker göndermeye başladı.en yakın zamanda seninde bebişini sana kavuşruracak buna eminim
sadece biraz sabır canım
inşallah canım benim ne yapalım canım sadec yavaş yavaş evimin işini yapıyorum
caniiiim cok cekmissin,nasil aci ceke ceke krtaj oldun.neden narkoz vermediler ki bana direk narkoz verdiler,hic bisey hissetmedim ne düsürürken nede olduktan sonra,hic agrim falan olmadi yani.tekrar cok cok gecmis olsun canim sana.kader iste,ne yaparsan yap o bebegin düsecegi varmis.bu yüzden kendini de hic suclama.biliyomusun kanlar icinde gidipte bebegini düsürmeyen ve hic kan gelmeyipde düseren cok canim.o yüzden hic belli olmuyor.en iyisini yaparsin aysimacim dr kontrolünde hamileligini sürdürürsün.ben ne kilolu insanlar taniyorum hepside saglikli dogum yapmislar.benim bildigim cok zayif insanlarda bebegini kaybediyor.tabi yine bünye meselesi.kimi hamileligi kaldirabilir kimi kaldiramaz.yani bu konuda fazla bir bilgim yok canim.hersey güzel olacak.bunlari düsün hep.Rabbim büyük,dualarimiz kabul eder insaallahopuyorumnanaktanKanarya desteğin için teşekkür ederim.ınşallah ben de atlatırım bu günleri.Sanırım bir bebek daha kaybettim çünkü pozitif çıkan idrar testi kanamam çoğaldıktan sonra negatif çıkıyor.Ama ne tuhaf ki hiç üzülmedim.Çünkü çok stresteyim. Benim düşüğümde hiç kahverengi lekelenme falan olmadı direk lanet kan geldi bir de çok sıkışmışım gibi ağrı vardı.Kanı görünce elim ayğım boşaldı çok azdı pedfime bile gelmiyordu.Gece 12 olduğu için kendi doktorumu bulamadım. Devlet hastanesine gittik ordaki doktor bir güzel zıkkımlandıktan sonra baktı ultrasonla.Bebek aşağıda dedi bişeyler yapamaz mısınız dedim.Hastanede yatırabilirim ama kürtaj olman şartıyla dedi. Kulaklarıma inanamadım.Ben durdurmasını istiyorum o bana yatırırım ama kürtaj şartı diyor kanım dondu çıktık ordan özel hastane aradık gittik bir ebe vardı doktor evindeydi.Ebe alttan bakmam lazım dedi ben de bebeğim aşağıda sorun olmaz mı dedim olmaz dedi.Pedine bakayım dedi pette 1 damla kan yok.Sonra alttan elle baktı aktif kanama yok rahim açılmamış bebek durabilir dedi. Düşüğü önleyici ilaç aldım.Eve geldim arabadan inerken bir boşalma başladı.Sonra küçük küçük parçalar geldi.Onları gördükçe yandım gerçekten insanın içi yanıyormuş.Ateş düştü yüreğime.sonra 5 saat sancı çektimdizlerim tutmaz oldu ama o ağrının içinde bile ağrı kesici alamadım ya bebeğim durursa diye.Sonra çok ama çok sıkıştım apandisim patlayacak sandım tuvalete gittim ama çişimi yapamıyorum beklerken keseyle beraber bebeğim de avucumun içinden kayıp gitti. Sonra doktoruma gittim doktorum yoktu başka bir doktor vardı.Çok sıcak kanlı ve de insan gibi insandı.Bu sizin suçunuz değil dedi.Kafanızı rahat tutun hiç bir şey düşünmeyin neden diye sormayın 6 ay bekleyin sonuçta bir gerçek var ve siz düşük yaptınız dedi. Hamile kalmaya karar verdiğiniz tarihten 3 ay gönce gelin bazı tahlillerin yapılması gerekiyor onları yapacağım dedi.Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz için kontrolümde olacaksınız dedi. Ben de aralıkta gideceğim o zaman kadar kilo da vermeye çalışacağım bir de mutlaka kilo verin dedi.Yoksa kilom yünden mi kaybettim.Kaynanam karnın yağlıda ondan düşürdün demişti kimyasal gebeliğim için.Doktor da kilo ver diyince aceba bebeği kilo yüzünden mi düşürdüm ki diyorum eğer öyleyse ben hiç kendimi affetmeyeceğim. Ne dersiniz kızlar size anlattığım doktor mantıklı şeyler söylemiş mi?
canim cok sagol.insaallah gizemcim Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsingeçmiş olsun canım allah inş. en kısa zamanda yeniden sana bir melek gönderir
ayyy evet söylemistin sanirim.kusuruma bakma.kücük bir dogumun agrisi buysa,büyügü nasil acaba.zaten dogumdan cok korkuyorum.caniiim,aci günler geride kaldi,tabiki icinden hic bir zaman cikmayacak kimin cikabilir ki,canimizdan can gidiyor,ama sagligimizda önemli degilmi.gelecek meleklerimiz icin.herseyin basi stres,üzüntü.o yüzden toparlanmaya bak aysimacim olur mu.bu aci günlerimizi paylastigimiz gibi sevincli günlerimizide paylasacagiz insallah.teşekkür ederim canım.Bundan sonra doktor kontrolünde olacağım.Canım ben kürtaj olmadım.Devlet hastanesinde ki kürtaj dedi kabul etmedim.Bebeğin aşağıda kürtaj olmayı kabul edersen hastaneye yatabilirsin dedi ben de kabul etmeyip çıktım.Sonrası da malum zaten 5 saat sancının ardından düşük doktorum küçük bir doğum yapmışsın dedi.Ama ağrılar dayanılmazdı.
canim cok gecmis olsun sanada.ne güzel Rabbim sana tekrar vermis.Allahim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin.düsükten kac ay sonra hamile kaldin canim.ve simdi kac aylikBende ilk bebeğimi 2,5 aylıkken kaybettim ve kürtaj oldum... Şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık inşallah sende tez vakitte tekrar hamile kalırsın ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın canım...
cok sagol canim.amin.Rabbim isteyen herkese versin.ayyy canmmm çok kötü ama allah sana zaraar vermesin.inşallah bisürü bisürü bebiş aldırır kucağına...
insaallah canim.elbet o günlerde gelecektir Allahin izniyle.Teşekkür ederim canım inşallah bizler de buraya 'kızlar tekrar hamileyim' diye yazarız ve inşallah o zaman onlara hiç bir şey olmadan sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alıp bir ömür evlatacısı görmeyiz
sagol pinkayacim.Rabbim kimseye yasatmasin.çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın işallah.
kendini fazla üzme
slm canim.evt yeni arkadaslar var.ne güzel demi.Allah dualarini kabul etsin sedacim.inan bende ediyorumselam canlarım yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişleropuyorumnanaktanhepimize allah sağlıklı verir inş yaşadıklarımız çok zor gerçekten bunu sadece biz ve bizim gibi olanlar anlayabiliyo hepimiz için dua ediorum bir dahaki hamilelimizde allah bize yardım etsin bize bu acıyı yaşatmasın die...
nasilsin canim.dr a gidecektin noldu,ne dedi.bebek ve sen iyisindir insaallahopuyorumnanaktan
gittim canım benim bebişin poposu aşağıda olduğu için öyle hissediyormuşum herşey yolunda tatlım.sen nasılsın
cok sevindim canim iyi oldugunuza.bende iyiyim esracim.calisiyorum.inan bebekten önce ve sonra calismaya ara vermistim ama yine önceden calistigim isime basladim.böylesi daha iyi esracim.nasipse gelecegi zaman gelecek zaten Allahin izniyle.opuyorumnanaktangittim canım benim bebişin poposu aşağıda olduğu için öyle hissediyormuşum herşey yolunda tatlım.sen nasılsın
cok sevindim canim iyi oldugunuza.bende iyiyim esracim.calisiyorum.inan bebekten önce ve sonra calismaya ara vermistim ama yine önceden calistigim isime basladim.böylesi daha iyi esracim.nasipse gelecegi zaman gelecek zaten Allahin izniyle.opuyorumnanaktan
oyy oyyy bak sen şuna yerim ben onun popişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?