ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

oyyyy kiyamam ben sana,inan esracim benim 3 aylikken zannedersin 5 aylik falan o kadar sisimistim yani.bende cok zorlanmistim.sinirimden agliyordum.büyük beden bakiyordum.sadece bel kismi oluyor,bacak kisimlari ise bosbol oluyordu.büyük problem bizim icin.erkenmi:1shok: gelecek nasil yani,akannehir,bak sen su sabirsiza,canimsin insallah hersey yolunda gider.Rabbim seninle olsun.cok öpt canimopuyorumnanaktan

slm canlarım nasılsınız bu aralar pek gıremıyorum nete malum oruc fene sarsıyor benı,kendınıze ıyı bakın opuldunuzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben çok şişmedim ama artık normal kıyafetlerim olmuyor hep bir beden büyük alıyordum sırıtmıyordu ama artık daha büyük alamıyorum dediğin gibi diğer taraflardan büyük geliyorcanım ne bilim sabırsız galiba beenimki alttan tekme yemekten artık canım acımaya başladı.inşallah canım amin tatlım

esracım ben collezyondan çok güsel pantolanlar almıştım beli lastikli hamile pantolonu deildi ama geçen seneler modaydı ya denk gelmişti bana dediğin gibi hiç düzgün bişiy yok ii bişiy alıyım diosun şık olsun onlarda çok pahalı deymes die düşünüo insan en güseli ne biliomusun çek altına eşofmanını deişik güsel renkler al bir sürü üstünede göğüs altından robalı bluzler olsun bitsin adidasın çok deişik güzel alt eşofmanları var bi bak istersen dediğim pantolanlardanda halen mağazalarda var ama dolaşman lazım malesef ....

ıyyız canım sen nasılsın arada ugruyorum bende fırsat bulamıyorum eskısı gıbı kın öptmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kanaryacım ya hiç görüşemiorus dier arkadaşlarıda göremiorum hep sonradan bişiyler yazıorum ...haber yok canım bu ay bekliorum reglim ayın onaltısında bakalım inş bu ay mutluluk yaşıcaz allahım inş...sen neler yapıosun canım varmı bi deişiklik

canim tez vakitte ins rabbim sana yine nasip etsin kendini üzme strese girme lütfen hakkinda hayilisi böyleymis rabbime sigin gerisini merak etme

evet o yuce RABBIMIZE siginmaktan baska caremiz varmi. neylerse guzel eyler. sabredelim hersey bizler için...

evet esracim bende aynen göremiyorum saatler uymuyor tatlim.ben ancak gece girebiliyorum.hayirlisi olsun canim.insaallah Rabbim su mübarek aylarda dualarimizi kabul eder.ben calisiyorum esracim biliyosun,yok bir degisiklik,herseyi akisina biraktim,biraz calismak istiyorum,bebek,bebek diye bosu bosuna isimede gitmedim.güya kendimi yormayayim,bebege hazirlanalim derken bu kadar vakit isime gitmedim.oyüzden herseyi oluruna biraktim artik.hayirli haberler verirsin insaallah.cok öpt canim grs.
canim tez vakitte ins rabbim sana yine nasip etsin kendini üzme strese girme lütfen hakkinda hayilisi böyleymis rabbime sigin gerisini merak etme
aminn canim amin.insaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli ve sagliklisiyla.baslarda cok stress yaptim canim,ama suanda iyiyim sagolasin.sadece Rabbime siginiyorum zaten.Yüce Yaradanim bilir ne olacagini.
evet o yuce RABBIMIZE siginmaktan baska caremiz varmi. neylerse guzel eyler. sabredelim hersey bizler için...
aynen öyle canim.neyin nerde ne zaman olacagini Rabbim biliyor,o yüzden biz ne kadar cabalarsak cabalayalim,olmayacaksa olmaz,hic beklemedigimiz anda da,heran hersey olabilir.bu is kader isi cünkü.kaderimizde varsa,bu güzelligi yasayacagiz.

slm canlarım nasılsınınz,pek fazla gırme fırsatım olmuyor eskısı gıbı bıde gecen gun bı deprem yasadık 7 saat arayla 2 deprem ve tabıkı arkasından artçıları ve halen devam edıyo artçıları şoktayız yanı,hepınızı opuyorum kendınıze ıı bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

angelcim ben iyiyim sagol.sen nasilsin.evet canim duydum depremi büyük gecmis olsun.Rabbim yasatmasin birdaha.bende öpt grsmek üzereopuyorumnanaktan

Büyük Geçmiş olsun
cok sagolasin salihacim.

canım hayırlısı olsun rabbim ne zaman hayırlısını uygun görürse o zaman nasip etsin canım benim

canım hiç sorma bak şimdi bayramda ne giyeceğim diye düşünüyorum düğünümüzde var ne yapacağım bilmiyorum. standartlara uymuyorum sadece göbek var diğer yerler bol geliyor

iyiyim canım bildiğin gibi bendede herşey aynı.inşallah canım bu ay senin kırmızılar gelmezde müjdeli haberi verirsin bizlere

canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

bu topik terk edildi sanırım:gitme:
nasil yani sedacim lmaz:hic bir yere gitmek yok.lmaz:ara arada olsa esra ve angel ugruyor,tabiki sende demek ki neymis hala terkedilmemis demi tatlimm,daha dur nereye burada sevinclerimizi paylasacagiz,bebek icin neler yapmamiz gerektigini konusacagiz.bu üzüntüleri mafoldumbenburada beraber yasadik,sevinclerimizi de :dance:beraber yasayacagiz.öpüyorum canim hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…