oyyyy kiyamam ben sana,inan esracim benim 3 aylikken zannedersin 5 aylik falan o kadar sisimistim yani.bende cok zorlanmistim.sinirimden agliyordum.büyük beden bakiyordum.sadece bel kismi oluyor,bacak kisimlari ise bosbol oluyordu.büyük problem bizim icin.erkenmi:1shok: gelecek nasil yani,akannehir,bak sen su sabirsiza,canimsin insallah hersey yolunda gider.Rabbim seninle olsun.cok öpt canimopuyorumnanaktankızlar ya hamile kıyafeti bulamıyorum bulduklarımsa inanın çok kötüler. biz gençler için birşey yapmıyorlarmı ya. sanki içimiz geçmiş.hepsi çok klasik ve kötüler. nette buluyorum mağazaya gidiyorum yok diyorlar. ne yapacağım bilmiyorum en iyisi evden çıkmayıp eşofmanlarlamı takılmak
canlarım yeğenlerim kendilerini naza çekiyor geleceğiz ama nazlı olacağız diyorlar. en yakın zamanda inşallah benimki yanlız kalmadan arkadaş olarak gelirler.
gerçi benimki erken gelecek gibi geliyor. kasılmalarım başladı bile 36. haftadan sonra doğum bekleniyor ya benim 36ya 10 haftam kaldı. 9dan gün alır almaz durmaz gelir gibikaydirigubbakcemile3
oyyyy kiyamam ben sana,inan esracim benim 3 aylikken zannedersin 5 aylik falan o kadar sisimistim yani.bende cok zorlanmistim.sinirimden agliyordum.büyük beden bakiyordum.sadece bel kismi oluyor,bacak kisimlari ise bosbol oluyordu.büyük problem bizim icin.erkenmi:1shok: gelecek nasil yani,akannehir,bak sen su sabirsiza,canimsin insallah hersey yolunda gider.Rabbim seninle olsun.cok öpt canimopuyorumnanaktan
bende iyiyim canim.bu sira yogunum angelcim.benimde pek firsatim olmuyor böyle molalarda bakiyorum.ıyyız canım sen nasılsın arada ugruyorum bende fırsat bulamıyorum eskısı gıbı kın öptmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim canimm,sen nasilsin.bir haber yokmu sedacim.bekleme falan.kanaryamm naberr ttlişkomm
evet esracim bende aynen göremiyorum saatler uymuyor tatlim.ben ancak gece girebiliyorum.hayirlisi olsun canim.insaallah Rabbim su mübarek aylarda dualarimizi kabul eder.ben calisiyorum esracim biliyosun,yok bir degisiklik,herseyi akisina biraktim,biraz calismak istiyorum,bebek,bebek diye bosu bosuna isimede gitmedim.güya kendimi yormayayim,bebege hazirlanalim derken bu kadar vakit isime gitmedim.oyüzden herseyi oluruna biraktim artik.hayirli haberler verirsin insaallah.cok öpt canim grs.kanaryacım ya hiç görüşemiorus dier arkadaşlarıda göremiorum hep sonradan bişiyler yazıorum ...haber yok canım bu ay bekliorum reglim ayın onaltısında bakalım inş bu ay mutluluk yaşıcaz allahım inş...sen neler yapıosun canım varmı bi deişiklik
aminn canim amin.insaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli ve sagliklisiyla.baslarda cok stress yaptim canim,ama suanda iyiyim sagolasin.sadece Rabbime siginiyorum zaten.Yüce Yaradanim bilir ne olacagini.canim tez vakitte ins rabbim sana yine nasip etsin kendini üzme strese girme lütfen hakkinda hayilisi böyleymis rabbime sigin gerisini merak etme
aynen öyle canim.neyin nerde ne zaman olacagini Rabbim biliyor,o yüzden biz ne kadar cabalarsak cabalayalim,olmayacaksa olmaz,hic beklemedigimiz anda da,heran hersey olabilir.bu is kader isi cünkü.kaderimizde varsa,bu güzelligi yasayacagiz.evet o yuce RABBIMIZE siginmaktan baska caremiz varmi. neylerse guzel eyler. sabredelim hersey bizler için...
angelcim ben iyiyim sagol.sen nasilsin.evet canim duydum depremi büyük gecmis olsun.Rabbim yasatmasin birdaha.bende öpt grsmek üzereopuyorumnanaktanslm canlarım nasılsınınz,pek fazla gırme fırsatım olmuyor eskısı gıbı bıde gecen gun bı deprem yasadık 7 saat arayla 2 deprem ve tabıkı arkasından artçıları ve halen devam edıyo artçıları şoktayız yanı,hepınızı opuyorum kendınıze ıı bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok sagolasin salihacim.Büyük Geçmiş olsun
evet esracim bende aynen göremiyorum saatler uymuyor tatlim.ben ancak gece girebiliyorum.hayirlisi olsun canim.insaallah Rabbim su mübarek aylarda dualarimizi kabul eder.ben calisiyorum esracim biliyosun,yok bir degisiklik,herseyi akisina biraktim,biraz calismak istiyorum,bebek,bebek diye bosu bosuna isimede gitmedim.güya kendimi yormayayim,bebege hazirlanalim derken bu kadar vakit isime gitmedim.oyüzden herseyi oluruna biraktim artik.hayirli haberler verirsin insaallah.cok öpt canim grs.
aminn canim amin.insaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli ve sagliklisiyla.baslarda cok stress yaptim canim,ama suanda iyiyim sagolasin.sadece Rabbime siginiyorum zaten.Yüce Yaradanim bilir ne olacagini.
aynen öyle canim.neyin nerde ne zaman olacagini Rabbim biliyor,o yüzden biz ne kadar cabalarsak cabalayalim,olmayacaksa olmaz,hic beklemedigimiz anda da,heran hersey olabilir.bu is kader isi cünkü.kaderimizde varsa,bu güzelligi yasayacagiz.
esracım ben collezyondan çok güsel pantolanlar almıştım beli lastikli hamile pantolonu deildi ama geçen seneler modaydı ya denk gelmişti bana dediğin gibi hiç düzgün bişiy yok ii bişiy alıyım diosun şık olsun onlarda çok pahalı deymes die düşünüo insan en güseli ne biliomusun çek altına eşofmanını deişik güsel renkler al bir sürü üstünede göğüs altından robalı bluzler olsun bitsin adidasın çok deişik güzel alt eşofmanları var bi bak istersen dediğim pantolanlardanda halen mağazalarda var ama dolaşman lazım malesef ....
kanaryacım ya hiç görüşemiorus dier arkadaşlarıda göremiorum hep sonradan bişiyler yazıorum ...haber yok canım bu ay bekliorum reglim ayın onaltısında bakalım inş bu ay mutluluk yaşıcaz allahım inş...sen neler yapıosun canım varmı bi deişiklik
slm canlarım nasılsınınz,pek fazla gırme fırsatım olmuyor eskısı gıbı bıde gecen gun bı deprem yasadık 7 saat arayla 2 deprem ve tabıkı arkasından artçıları ve halen devam edıyo artçıları şoktayız yanı,hepınızı opuyorum kendınıze ıı bakınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasil yani sedacimbu topik terk edildi sanırım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?