ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

aynen öyle msedacim..insaallah,sende ve hepimizde güzel haberler veririz.msedacim valla cok üzüldüm.canim arkadasim iyi ki bakmamissin bebeginin yüzüne,bende öyle yapardim.yoksa yüzü gözünün önünden gitmezdi.bu sefer dahada cok üzülürdün.arkadasim kötü günler arkada kaldi.iyi günler,güzel günler bizi bekliyor.kendini üzüp durma tamammi canim.bir kac saat önce uyuya kalmisim.her günmü bebek yada,cocuk görülür.üc tane cocuk rüyamda,bir kiz cocugu elinden tutumusum okadar güzelki,yerdede iki tane erkek cocugu oturuyor.mum yaniyormus,mum birden eriyince elleriyle her tarafa bulastiriyorlar.hakkindan gelemedim ikisininde.birini biraktiriyorum digeri aliyor.ayy nasil bunalttilar beniii.cok yaramazlardi.bende kapiyi örttüm ciktim.ne olacaksa.böyle yaramaz cocuklarim olursa ben ne yaparim ayol.

sagol canim..amin.Rabbim isteyen herkese versin.sanada cok gecmis olsun canim.sende benim gibi ilk hamileliginde kaybetmissin.ne kadar zor oluyor demi.insanin cani aciyor.suanda ne durumda oldugunu cok iyi anliyorum acin cok taze.ama inan Rabbim sabrini veriyor.hayirlisi olsun.Allahim,insaallah ikincileri kucagimiza sagliklisiyla almak nasip etsin.......................

amin canım çok sağol.kanaryacım sen ne kadarlık evlisin?

6 yillik evliyim canim.hemen cocuk olsun istememistik.calisiyorum cünkü.hamile kalinca isimi biraktim.suanda zaten istiratdayim.ya sen kac yillik evlisin?

6 yillik evliyim canim.hemen cocuk olsun istememistik.calisiyorum cünkü.hamile kalinca isimi biraktim.suanda zaten istiratdayim.ya sen kac yillik evlisin?

hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım ya.bende 7 aylık evliyim ve 7 aydır çok istiyoduk biz......

hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım ya.bende 7 aylık evliyim ve 7 aydır çok istiyoduk biz......
amin canim.sen,daha yeni evli sayilirsin.daha olur hic kafana takma.ama tecrübe konusuyor cocuk konusunu,fazla da erteleme.Rabbim gönlüne göre versin,isteyen cümlesinede nasip etsin.............

günaydn kıslar nasılsınız bu sabahh ben prlaktinim için kan vermeye gittim şimdi geldim babakalım hayırlısı ile yarın alıcaz sonuçlarıı inşş düşmüştürr en son 36 çıkmıştııı sizler neler yaptınız cnlarım iisin dimiikaydirigubbakcemile5

canım güsel bir rüya görmüşün bende sürekli bebek yada çocuk görüorum hayıra yoralım çokta fazla kişiye anlatma canım herkes ii yorumlar yapmas boşuna etkilenirsn canım benm .....inşş bebişlern olurda bırak yaramaz olsunlar yaramas çocuk zeki olurmuşş öle derler ya :)))gamyoncuiremsu

amin canim.sen,daha yeni evli sayilirsin.daha olur hic kafana takma.ama tecrübe konusuyor cocuk konusunu,fazla da erteleme.Rabbim gönlüne göre versin,isteyen cümlesinede nasip etsin.............

aminnnnnnnnnn canım sağol:Saruboceq:

msedacim ben geliyorum sen yoksun,sen geliyorsun ben yokum,neyse bu sekildede görüsüyoruz.ben biraz daha iyiyim.sen nasilsin moralin nasil?hayirlisi olsun canim.insaallah düser.sagligina kavusursunda,güzel haberini aliriz insaallah rüyam icinde sagolasin canim yorum yapmissin.dedigin gibi,olsunda yaramaz olsun kirsin döksün yeterki......

evet yaa öleoluyo ben geliorum yazıorum bekliorum senden cevap gelmeynce çıkıorum:))morelim iisayılır bu akşam alıcaktık test sonucunu hemşire erken çıkış yapmış hastaneden yarn sabaha kaldı hayırlısı bakalım....sen neler yaptın bugün kndini hazırla evi kırıp geçicek bi afacana bncenaniknanik

neyse canim bir sekilde görüsüyoruz.morelinin iyi olmasina sevindim.hayirlisi olsun canim.sonucunu bildir tamam mi.bende iyi gibiyim.sabah ise gittim.hamile kalinca ara vermistim.is arkadaslarimi görünce moralim biraz daha düzeldi.ayy kiz sende beni korkutuyon valla ya dedigin gibi olursa ben neyaparim.neyse katlanacagiz artik.ya seninkisi öyle olursa.kasla göz arasinda evi harp yerine cevirirse ne yapacaksin.ha iste durmadan yapacagi hareket

canım yaa keşke olsada evde hergün harp çıksa dimibide ben dün test sonuşlarımı aldım annemde olduğumuz için sana yazamadım prolaktinim yüksek çıktı ilkindene yüksek doktor ilaç tadavisine başlatı dostinex die bi ilaç kullanıcam bir ay sonra yine bi test yapılıcak düşerse ii ama düşmese yine ilaca devam yani bu ayda yattı bizim bebek işi baya bi ümitliydik eşimle korunmayı filan bırakmıştık düşük çıkıcak sanmıştım:uhm:şimdi kafam iice karıştı canım ya bu illet düşük oldundada sorun çok yüksek olduğundada sorun anlamadımki ben...bu arada işe başlamana çok sevndim bnde istiorum yeniden işe başlamak evdezaman geçmio çok stres yapıorum belki çalışırsam kafamdan atarım bu sorunu kndiliğinden düşer stres yasak biliosun bunun tek dostu stres((

evet ya canim.pesinden kostursa bizi.insaallah o günlerde gelecek.önemli degil canim yazamaman,gecmis olsun canim ya.insaallah ikinci ilacina gerek kalmaz da düser.msedacim birseyler cikiyor iste.buda Rabbimin sinavi.bizler sinaniyoruz biliyorsun.Allah tarafindan sabrimiz deneniyor.Rabbim sabirli kullarini sever.sabrin sonu selametdir diye bir laf var biliyorsun.iste bizlerde Allahin izniyle o selamete erecegiz.bizlere sadece sabretmek düsüyor.biraz daha zamanimiz var demekki.dogum,ölüm,ve nikahin tarihi degismezmis Allah katinda.o yüzden biz ne yapsak,degismeyecek bu sonuc.acele etmek yada etmemek inan ki bos yani.sadece Rabbim bilir,nezaman,neyin,nerde olacagini.o yüzden moralini bozma sakin.bu kötü günleri atlatacagiz insaallah..................

canım benim ne güsel yazmışın:))öle tabi allah bilio zamanını ve o istediği zaman bizi bebeklerimize kavuşturacak inş....morelimi bozmamaya çalışıorum çünkü moral bozuk oldukça seviyeside yükseliyo bu illetin malesefki artık bir ay daha beklicez nazlı bebeklerimizi:ecrin_bebek:bebeğimi kaybetmeseydim bugn allahın izni ile sezaryan ile doğum yapıcaktım özelikle bu tarihi istemiştik evlilik yıldönümümüz die((doktorda sorun olmasa olur istediğiniz tarih demişti ama yarım kaldı((neyse canım senide üzmiyim sen nasılsın bu arada iş nasıl gidio aıştınmı iş temposuna...

ii yapıosun canım yorma kndini fazla iş yüzünden bide stres yaşama.. dediğin gibi hamile kalsakta mide bulantılarınna bile razıyım halsizliğe uyku mahmurluğuna herşeye bunları paylaşsak sennle inş olcak ama cumartesi günü mr çektiriorum canım ilaçtan dolayı başım inanılmaz ağrıyo dayanamıorum hiç aralıksız beş gndür doktor migren vardır dedi önce bunu tedavi etmemiz lazımış yani canım süre uzadıkca uzuyor nerden baksan bi üç ayım bunlarla geçicek bu arada bugn doğum günüm yaşım otuz oldu ağlamak istiorum yaşlanıorus((nasıl geldim bu yaşa kadar inan hiç bişiy anlamadım..bu arada regln geçiktimi canım zamanımı gelmedi hadi bakalım inş senden güsel haberler alıcam gibi gelio kaydirigubbakcemile2ayy inş olur yaa çok sevinirim düşünmesi bile güsel:))))

valla haklisin canim.kendimi yormak istemiyorum.bencede,meleklerimiz icin bunlara katlaniriz.ayy o günler bir gelse keske.neler neler konusuruz.konusacak o kadar cok konu olur ki.gecmis olsun canim.bas agrisi dayanilacak gibi degil.benimde enseden giriyor bazen.delirecek gibi oluyorum.insaallah migren degildir.o süreyi sorma offf.benimde büyük sıkıntım o.bende anlayamadim.inan böyle olacagini bilseydim evlendigimin gecesi hamile kalirdim.hic korunmazdim yani.ama yine kader diyecegim.neyse dogum günün kutlu olsun canim.mseda sinir ediyor bu regl beni.gelmiyor bir türlü.acele ediyoruz ya.inatlasiyor sanki.29 gün oldu.hala ne gelen var ne giden.daha dr.a gidicem de,konusacaz falan,belki korunma süresi,belki baska birsey........offfff dedigin gibi uzadikca uzuyor.agzindan bal damliyor insaallah canim.her ikimizde cabucak meleklerimize tekrar kavusuruz insaallah Allah yardimcimiz olsun...

canım oncelıkle gecmıs olsun,bende 1haftalık hamıleyım ama risklıÇok üzgünüm çoook.Kandakı degerım dusuk cıktı,acaba sendede oyle bı sorun varmıydı,doktor bana düşük yada dış gebelik dedi..

ayy canm benm stres yapıosun ya oysden gelmio hiç aklıma gelmesdi bign regli günümü beklicem aman bu ne böle ya her ay her ay dedim bekarken oysaki ne kadar önmli bişiymiş sağlıklı bi kadının sağlıkla hamile kalması için gününde regli olması (sende çok kafana takma gnleri takip etme istersen biliosun regli öle bişiyki stres sıkıntı anında kesio ialçta almamaya çalış olurmu buda gününü aksatır....benm hamile kalmam iki ayı bulucak ama senn inş en kısa zamanda burdan haberini almak istiorum bi türlü burdada denk gelemiorus zaten yaaa((sende bi sorun yoksa doktorun zamanı uzatacağını sanmıorum canım ya herşey normalse ne anlamı var beklemenin allaha emanet deyip çalışmalara başlarsn inşş..arkandanda ben gelicemyerimsenibenbu arada canım enseden gelen baş ağrısı bndede var hep bölgesel zaten özelikle göz çevremden başlıyo ve ensemi vuruyo zonklama şeklinde napcam bilmiorum pazartesi gidiorum hastaneye dua et canım migrense hemen bitsin tadaviside bir ay daha ilaç kullanıcam prolaktn için sonrada:CüvCüv::CüvCüv:biri sen biri benkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…