anlıorum canım seni ailenden uzak olmakta sei üzüodur ve daha fazla annecini üzmek istemiosun sende haklısın umarım onlara müjdeli haberi en kıza en tez zamanda verirsin...ben hastanede bebeğimi malesefki doğururken annem yanımdaydı(bnden çok o ağladı o gnleri hatırlamak istemiorm ama daha unutamadımki ((ne o bakabildi oğluşuma nede ben yüzünü göremedim eşim gördü bir tek yüzü o kadar belliymişki sana benziodu dedi bu beni dahada kahredio daha yeni yeni eşim anlatmaya başladı bebeğimizi duymak onun nasıl bişeye bnzedini bilmek aslında dahada üzüo bazen keşke bnde baksamıydım diorum ama o hayalimdeki gibi o resimlerindeki gibi kalsın böylesi daha iisenağlama
kanaryacım merhaba...
öncelikle sana geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bi hamilelelik ve hayırlı bi bebiş verir inşallah...
yaşadığın aynı şeyi bende dün yaşadım 5 haftalık meleğimi kaybettim..ve ilk hamileliğimdi.7 aydır onu bekliyoduk.dünden beri çok ağladım ama bunu neden yaşadım diye değil sadace onun içimden gidişini elim kolum bağlı izlemek çok acı verdi bana...hayırlısı böyleymiş ne yapalım demek ki hayırlı olmayacaktı,sağlıklı olmayacaktı..Rabbim en kısa zamnda bütün isteyenlere muradını verir inşallah.en kısa zamanda bu üzüntüyü unutturacak mutlu bir haber verir inşallah.Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
sagol canim..amin.Rabbim isteyen herkese versin.sanada cok gecmis olsun canim.sende benim gibi ilk hamileliginde kaybetmissin.ne kadar zor oluyor demi.insanin cani aciyor.suanda ne durumda oldugunu cok iyi anliyorum acin cok taze.ama inan Rabbim sabrini veriyor.hayirlisi olsun.Allahim,insaallah ikincileri kucagimiza sagliklisiyla almak nasip etsin.......................
6 yillik evliyim canim.hemen cocuk olsun istememistik.calisiyorum cünkü.hamile kalinca isimi biraktim.suanda zaten istiratdayim.ya sen kac yillik evlisin?
amin canim.sen,daha yeni evli sayilirsin.daha olur hic kafana takma.ama tecrübe konusuyor cocuk konusunu,fazla da erteleme.Rabbim gönlüne göre versin,isteyen cümlesinede nasip etsin.............hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım ya.bende 7 aylık evliyim ve 7 aydır çok istiyoduk biz......
aynen öyle msedacim..insaallah,sende ve hepimizde güzel haberler veririz.msedacim valla cok üzüldüm.canim arkadasim iyi ki bakmamissin bebeginin yüzüne,bende öyle yapardim.yoksa yüzü gözünün önünden gitmezdi.bu sefer dahada cok üzülürdün.arkadasim kötü günler arkada kaldi.iyi günler,güzel günler bizi bekliyor.kendini üzüp durma tamammi canim.bir kac saat önce uyuya kalmisim.her günmü bebek yada,cocuk görülür.üc tane cocuk rüyamda,bir kiz cocugu elinden tutumusum okadar güzelki,yerdede iki tane erkek cocugu oturuyor.mum yaniyormus,mum birden eriyince elleriyle her tarafa bulastiriyorlar.hakkindan gelemedim ikisininde.birini biraktiriyorum digeri aliyor.ayy nasil bunalttilar beniii.cok yaramazlardi.bende kapiyi örttüm ciktim.ne olacaksa.böyle yaramaz cocuklarim olursa ben ne yaparim ayol.
amin canim.sen,daha yeni evli sayilirsin.daha olur hic kafana takma.ama tecrübe konusuyor cocuk konusunu,fazla da erteleme.Rabbim gönlüne göre versin,isteyen cümlesinede nasip etsin.............
günaydn kıslar nasılsınız bu sabahh ben prlaktinim için kan vermeye gittim şimdi geldim babakalım hayırlısı ile yarın alıcaz sonuçlarıı inşş düşmüştürr en son 36 çıkmıştııı sizler neler yaptınız cnlarım iisin dimiikaydirigubbakcemile5
msedacim ben geliyorum sen yoksun,sen geliyorsun ben yokum,neyse bu sekildede görüsüyoruz.ben biraz daha iyiyim.sen nasilsin moralin nasil?hayirlisi olsun canim.insaallah düser.sagligina kavusursunda,güzel haberini aliriz insaallah rüyam icinde sagolasin canim yorum yapmissin.dedigin gibi,olsunda yaramaz olsun kirsin döksün yeterki......
neyse canim bir sekilde görüsüyoruz.morelinin iyi olmasina sevindim.hayirlisi olsun canim.sonucunu bildir tamam mi.bende iyi gibiyim.sabah ise gittim.hamile kalinca ara vermistim.is arkadaslarimi görünce moralim biraz daha düzeldi.ayy kiz sende beni korkutuyon valla ya dedigin gibi olursa ben neyaparim.neyse katlanacagiz artik.ya seninkisi öyle olursa.kasla göz arasinda evi harp yerine cevirirse ne yapacaksin.ha iste durmadan yapacagi hareketevet yaa öleoluyo ben geliorum yazıorum bekliorum senden cevap gelmeynce çıkıorum:))morelim iisayılır bu akşam alıcaktık test sonucunu hemşire erken çıkış yapmış hastaneden yarn sabaha kaldı hayırlısı bakalım....sen neler yaptın bugün kndini hazırla evi kırıp geçicek bi afacana bncenaniknanik
evet ya canim.pesinden kostursa bizi.insaallah o günlerde gelecek.önemli degil canim yazamaman,gecmis olsun canim ya.insaallah ikinci ilacina gerek kalmaz da düser.msedacim birseyler cikiyor iste.buda Rabbimin sinavi.bizler sinaniyoruz biliyorsun.Allah tarafindan sabrimiz deneniyor.Rabbim sabirli kullarini sever.sabrin sonu selametdir diye bir laf var biliyorsun.iste bizlerde Allahin izniyle o selamete erecegiz.bizlere sadece sabretmek düsüyor.biraz daha zamanimiz var demekki.dogum,ölüm,ve nikahin tarihi degismezmis Allah katinda.o yüzden biz ne yapsak,degismeyecek bu sonuc.acele etmek yada etmemek inan ki bos yani.sadece Rabbim bilir,nezaman,neyin,nerde olacagini.o yüzden moralini bozma sakin.bu kötü günleri atlatacagiz insaallah..................canım yaa keşke olsada evde hergün harp çıksa dimibide ben dün test sonuşlarımı aldım annemde olduğumuz için sana yazamadım prolaktinim yüksek çıktı ilkindene yüksek doktor ilaç tadavisine başlatı dostinex die bi ilaç kullanıcam bir ay sonra yine bi test yapılıcak düşerse ii ama düşmese yine ilaca devam yani bu ayda yattı bizim bebek işi baya bi ümitliydik eşimle korunmayı filan bırakmıştık düşük çıkıcak sanmıştım:uhm:şimdi kafam iice karıştı canım ya bu illet düşük oldundada sorun çok yüksek olduğundada sorun anlamadımki ben...bu arada işe başlamana çok sevndim bnde istiorum yeniden işe başlamak evdezaman geçmio çok stres yapıorum belki çalışırsam kafamdan atarım bu sorunu kndiliğinden düşer stres yasak biliosun bunun tek dostu stres ((
canım benim ne güsel yazmışın:))öle tabi allah bilio zamanını ve o istediği zaman bizi bebeklerimize kavuşturacak inş....morelimi bozmamaya çalışıorum çünkü moral bozuk oldukça seviyeside yükseliyo bu illetin malesefki artık bir ay daha beklicez nazlı bebeklerimizi:ecrin_bebek:bebeğimi kaybetmeseydim bugn allahın izni ile sezaryan ile doğum yapıcaktım özelikle bu tarihi istemiştik evlilik yıldönümümüz die((doktorda sorun olmasa olur istediğiniz tarih demişti ama yarım kaldı ((neyse canım senide üzmiyim sen nasılsın bu arada iş nasıl gidio aıştınmı iş temposuna...[/A
sagol canim iyiyim ya sen.yazdiklarimi begendigine sevindim.evet en iyiside bu zaten morel.sen 1 ay bekliyeceksin,insallah seviyen düserde 1 ay sonra tekrar hamile kalirsin.ben ise hala reglimi bekliyorum.sinir gelmedi bir türlü.ne olup ne bitecek.inanki artik,kafam allak bullak.bende senin gibi hesap yapiyorum.nerdeyse 4 aylik olacakti bebegim diye.ama kaderimizi yasiyoruz bizler.inan senin adina üzüldüm.iste böyle hic aklimizdan cikmayacak bu meleklerimiz.benimkiside ablamin evlilik yildönümüne denk geliyordu.neyse canim böyle yaptikca daha cok üzülüyoruz.ikincilere bir hamile kalsakta artik konumuz sadece hamilelik üzerine olsa.neler konusuruz neler degilmi.is iyi gidiyor.fazla calismiyorum.haftada 1-2 gün.plana göre degisiyor.fazla kendimi yormak istemiyorum.is yerimiz cok yogun ve yorucu.kendimi yipratmak istemiyorum su siralar.haftanin 5 günü calistim mi,bende ses var görüntü yok inanirmisin.buda ikinci melegimin daha cok gecikmesi demektir o yüzden az calisiyorum.iste böyle msedacim...............
valla haklisin canim.kendimi yormak istemiyorum.bencede,meleklerimiz icin bunlara katlaniriz.ayy o günler bir gelse keske.neler neler konusuruz.konusacak o kadar cok konu olur ki.gecmis olsun canim.bas agrisi dayanilacak gibi degil.benimde enseden giriyor bazen.delirecek gibi oluyorum.insaallah migren degildir.o süreyi sorma offf.benimde büyük sıkıntım o.bende anlayamadim.inan böyle olacagini bilseydim evlendigimin gecesi hamile kalirdim.hic korunmazdim yani.ama yine kader diyecegim.neyse dogum günün kutlu olsun canim.mseda sinir ediyor bu regl beni.gelmiyor bir türlü.acele ediyoruz ya.inatlasiyor sanki.29 gün oldu.hala ne gelen var ne giden.daha dr.a gidicem de,konusacaz falan,belki korunma süresi,belki baska birsey........offfff dedigin gibi uzadikca uzuyor.agzindan bal damliyor insaallah canim.her ikimizde cabucak meleklerimize tekrar kavusuruz insaallah Allah yardimcimiz olsun...ii yapıosun canım yorma kndini fazla iş yüzünden bide stres yaşama.. dediğin gibi hamile kalsakta mide bulantılarınna bile razıyım halsizliğe uyku mahmurluğuna herşeye bunları paylaşsak sennle inş olcak ama cumartesi günü mr çektiriorum canım ilaçtan dolayı başım inanılmaz ağrıyo dayanamıorum hiç aralıksız beş gndür doktor migren vardır dedi önce bunu tedavi etmemiz lazımış yani canım süre uzadıkca uzuyor nerden baksan bi üç ayım bunlarla geçicek bu arada bugn doğum günüm yaşım otuz oldu ağlamak istiorum yaşlanıorus((nasıl geldim bu yaşa kadar inan hiç bişiy anlamadım..bu arada regln geçiktimi canım zamanımı gelmedi hadi bakalım inş senden güsel haberler alıcam gibi gelio kaydirigubbakcemile2ayy inş olur yaa çok sevinirim düşünmesi bile güsel:))))
valla haklisin canim.kendimi yormak istemiyorum.bencede,meleklerimiz icin bunlara katlaniriz.ayy o günler bir gelse keske.neler neler konusuruz.konusacak o kadar cok konu olur ki.gecmis olsun canim.bas agrisi dayanilacak gibi degil.benimde enseden giriyor bazen.delirecek gibi oluyorum.insaallah migren degildir.o süreyi sorma offf.benimde büyük sıkıntım o.bende anlayamadim.inan böyle olacagini bilseydim evlendigimin gecesi hamile kalirdim.hic korunmazdim yani.ama yine kader diyecegim.neyse dogum günün kutlu olsun canim.mseda sinir ediyor bu regl beni.gelmiyor bir türlü.acele ediyoruz ya.inatlasiyor sanki.29 gün oldu.hala ne gelen var ne giden.daha dr.a gidicem de,konusacaz falan,belki korunma süresi,belki baska birsey........offfff dedigin gibi uzadikca uzuyor.agzindan bal damliyor insaallah canim.her ikimizde cabucak meleklerimize tekrar kavusuruz insaallah Allah yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?