nasil yani sedacimlmaz:hic bir yere gitmek yok. lmaz:ara arada olsa esra ve angel ugruyor,tabiki sende demek ki neymis hala terkedilmemis demi tatlimm,daha dur nereye burada sevinclerimizi paylasacagiz,bebek icin neler yapmamiz gerektigini konusacagiz.bu üzüntüleri mafoldumbenburada beraber yasadik,sevinclerimizi de :dance:beraber yasayacagiz.öpüyorum canim hepiniziopuyorumnanaktan
aynen bitanem.insaalah o güzel haberini alicam seninde.burada herseyi beraber asicaz.sirf hamilelik yada bebek icin demiyorum,ne slkintimiz derdimiz varsa onlarida paylasalim,dedigin gibi kader arkadasiyiz bizler.sende kendine iyi bak öpt sedacimopuyorumnanaktanbiyere gitmem zaten kanaryacım size mutlu haber vermeden sizden güzel haberler almadan yok gitmek doğuma kadar bebişleri büyütene kadar burdayiz inş...üzüntüleri nasıl beraber aştıysak dediğin gibi sevinçlerimizide paylaşıcaz kader arkadaşıyız bizler..çok öpüorum canım bende kndine ii bakk mucukk:1hug:
malesef böyle birsey geldi basima bitanem.güzel dileklerin icin cok sagol tmyycim.Rabbim kimseye yasatmasin.opuyorumnanaktancanımmm bilmiyodumm çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inanki.
Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana
angel sen nerelerdesin ttlım merak ettim
sanada hayirli bayramlar canimopuyorumnanaktancanlarım hepinize huzurlu hayırlı bayramlar dilerim sevdiklerinizle beraber kendinize çok çok dikkat edin öpüorum yanaklarınızdan:1hug::1hug:
cok sagol canim benim.amin Rabbim kimseye yasatmasin.güzel dileklerin icin tsk edr biitoosumcum.opuyorumnanaktancanim gecmisler olsun rabbim bir daha yasatmasin insallah
hayirlisi ile saglikli ve sihatli evlatlar nasip etsin insallah
mutluluklar seninle olsun:Saruboceq::Saruboceq:::Saruboceqpuyorumnanaktan
iiyim canım sen nasılsın ne bilem ben kmsenin geldiği yok kanarya burda ama oda pek yüzvermio artık hiiçç görmüo kaydirigubbakcemile3sen neler yapıosun canım kaç aylık oldu yeğenimiz
sedacim ask olsun bak simdi.hic yüz vermemezlik yaparmiyim.olurmu bitanem elimden geldigince bakiyorum.calistigim icin pek fazla giremiyorum.daha dogrusu genellikle gece burdayim.bu saatlerde molaya geldigim icin bir kac saat burdayim.öpüyorum seni tatliskom.opuyorumnanaktaniiyim canım sen nasılsın ne bilem ben kmsenin geldiği yok kanarya burda ama oda pek yüzvermio artık hiiçç görmüo kaydirigubbakcemile3sen neler yapıosun canım kaç aylık oldu yeğenimiz
esram canim.cok az kalmis.Allaha sükür 7 ayi doldurdun.herhalde sen doguruncaya kadar biz :CüvCüv:dokuz dogurcaz meraktan.Rabbim yar vede yardimcin olsun :Saruboceq:canimopuyorumnanaktancanım ne yapayım bildiğin gibi bir ana önce doğsun diyorum artık nefes alamamaya başladım tıkanıyorum artık.7 ayı geçtik artık kurban bayramına rabbim nasip ederse doğar diyorum.canım net fazla iyi değil ya arada bir giriyorum
şimdi benimle birlikte hamile olan bir arkadaşım vardı başka bir topikte onun suyu azalmış hastanede yatıyormuş erken doğum yapabilirmiş ona üzüldüm biraz daha beklese bebişi yaşama şansı dahada yükselecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?