ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

biyere gitmem zaten kanaryacım size mutlu haber vermeden sizden güzel haberler almadan yok gitmek doğuma kadar bebişleri büyütene kadar burdayiz inş...üzüntüleri nasıl beraber aştıysak dediğin gibi sevinçlerimizide paylaşıcaz kader arkadaşıyız bizler..çok öpüorum canım bende kndine ii bakk mucukk:1hug:

aynen bitanem.insaalah o güzel haberini alicam seninde.burada herseyi beraber asicaz.sirf hamilelik yada bebek icin demiyorum,ne slkintimiz derdimiz varsa onlarida paylasalim,dedigin gibi kader arkadasiyiz bizler.sende kendine iyi bak öpt sedacimopuyorumnanaktan

canımmm bilmiyodumm çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inanki.
Rabbim bir daha yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana

canlarım hepinize huzurlu hayırlı bayramlar dilerim sevdiklerinizle beraber kendinize çok çok dikkat edin öpüorum yanaklarınızdan:1hug::1hug:

canim gecmisler olsun rabbim bir daha yasatmasin insallah
hayirlisi ile saglikli ve sihatli evlatlar nasip etsin insallah
mutluluklar seninle olsun:Saruboceq::Saruboceq:::Saruboceqpuyorumnanaktan

canlarım hepinize huzurlu hayırlı bayramlar dilerim sevdiklerinizle beraber kendinize çok çok dikkat edin öpüorum yanaklarınızdan:1hug::1hug:
sanada hayirli bayramlar canimopuyorumnanaktan
canim gecmisler olsun rabbim bir daha yasatmasin insallah
hayirlisi ile saglikli ve sihatli evlatlar nasip etsin insallah
mutluluklar seninle olsun:Saruboceq::Saruboceq:::Saruboceqpuyorumnanaktan
cok sagol canim benim.amin Rabbim kimseye yasatmasin.güzel dileklerin icin tsk edr biitoosumcum.opuyorumnanaktan

arkadaslar hepinizin ramazan bayramini kutluyorum.Rabbimm sevdiklerinizle nice nice bayramlar nasip etsin.hepinizi cok öptopuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun ancak fırsat bulup girebildim.

sedacığım topik terk edilmedi geliyoruz ya kızzzzzz

iiyim canım sen nasılsın ne bilem ben kmsenin geldiği yok kanarya burda ama oda pek yüzvermio artık hiiçç görmüo kaydirigubbakcemile3sen neler yapıosun canım kaç aylık oldu yeğenimiz

iiyim canım sen nasılsın ne bilem ben kmsenin geldiği yok kanarya burda ama oda pek yüzvermio artık hiiçç görmüo kaydirigubbakcemile3sen neler yapıosun canım kaç aylık oldu yeğenimiz

canım ne yapayım bildiğin gibi bir ana önce doğsun diyorum artık nefes alamamaya başladım tıkanıyorum artık.7 ayı geçtik artık kurban bayramına rabbim nasip ederse doğar diyorum.canım net fazla iyi değil ya arada bir giriyorum

şimdi benimle birlikte hamile olan bir arkadaşım vardı başka bir topikte onun suyu azalmış hastanede yatıyormuş erken doğum yapabilirmiş ona üzüldüm biraz daha beklese bebişi yaşama şansı dahada yükselecek.

MAŞALLAH ESRACIGIM NE CABUK 7 AYLIK OLDU DAHA DUN GIBIYDI INŞ PRENSESIN BAYRAM HEDIYESI OLARAK GELIR SANA:ecrin_bebek:

canım benim inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın angelin dediği gibi ne çabuk geçti 7 ay hiç anlamadım wala

sedacim ask olsun bak simdi.hic yüz vermemezlik yaparmiyim.olurmu bitanem elimden geldigince bakiyorum.calistigim icin pek fazla giremiyorum.daha dogrusu genellikle gece burdayim.bu saatlerde molaya geldigim icin bir kac saat burdayim.öpüyorum seni tatliskom.opuyorumnanaktan
esram canim.cok az kalmis.Allaha sükür 7 ayi doldurdun.herhalde sen doguruncaya kadar biz :CüvCüv:dokuz dogurcaz meraktan.Rabbim yar vede yardimcin olsun :Saruboceq:canimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…