Allah korusun canim.Rabbim bir daha yasatmasin.haberlerde izliyorumda tr yi,seller depremler cok fena.Rabbim tr deki tüm vatandaslarimi korusun.rahat ol canim.Allah muhafaza panik atagin bir ilerlerse sonuc kötü olur.o yüzden kendi kendine cesaret ver.düsünmemeye calis.opuyorumnanaktankanaryacıgım ıyıyım canım ya sen nasılsın vala deprem oldugundan berı korkudan hıc bısey yapamıyoruz,bugun psıkıyatrıse gıttım panık atak dedı 2 tane ılec verdı ıns şu korkuyu atlatırsam baslayacagız calısmalarahayırlısıylaopuyorumnanaktan
kanaryacıgım ıyıyım canım ya sen nasılsın vala deprem oldugundan berı korkudan hıc bısey yapamıyoruz,bugun psıkıyatrıse gıttım panık atak dedı 2 tane ılec verdı ıns şu korkuyu atlatırsam baslayacagız calısmalarahayırlısıylaopuyorumnanaktan
kanarya aylar önce yaşadıklarını ben iki gündür yaşıyorum,7 haftalık bebeğimi ilk göz ağrımı kaybettim hemde her şey yolunda giderken ani bir kanamayla oldu herşey,vardır bundada bir hayır diyorum ama yüreğim öyle bir acıyorki anlatamam.döktüğüm gözyaşlarının sınırı yoktur inan..allahım kimseye yaşatmasın ...
MAŞALLAH ESRACIGIM NE CABUK 7 AYLIK OLDU DAHA DUN GIBIYDI INŞ PRENSESIN BAYRAM HEDIYESI OLARAK GELIR SANA:ecrin_bebek:
sedacim ask olsun bak simdi.hic yüz vermemezlik yaparmiyim.olurmu bitanem elimden geldigince bakiyorum.calistigim icin pek fazla giremiyorum.daha dogrusu genellikle gece burdayim.bu saatlerde molaya geldigim icin bir kac saat burdayim.öpüyorum seni tatliskom.opuyorumnanaktan
esram canim.cok az kalmis.Allaha sükür 7 ayi doldurdun.herhalde sen doguruncaya kadar biz :CüvCüv:dokuz dogurcaz meraktan.Rabbim yar vede yardimcin olsun :Saruboceq:canimopuyorumnanaktan
canim, cok gecmis olsun.seni cok iyi anlayabiliyorum.yüreginin nasil alev alev yandiginida biliyorum suan.aynen benim gibi olmussun.insana en cokda bu koyuyor zaten.hersey yolunda giderken ve aniden kaybetmek insani yikiyor ama inan zamanla biraz daha iyi hissedeceksin.gececekmi acisi hayir,hep aklinda olacak ama inan ilk günkü gibi yanmiyacaksin.sabir shulecim.Rabbimin istegi bu.hakkimizda hayirlisi olsun.Rabbim hepimize tez günde saglikli bebekler nasip etsin.kanarya aylar önce yaşadıklarını ben iki gündür yaşıyorum,7 haftalık bebeğimi ilk göz ağrımı kaybettim hemde her şey yolunda giderken ani bir kanamayla oldu herşey,vardır bundada bir hayır diyorum ama yüreğim öyle bir acıyorki anlatamam.döktüğüm gözyaşlarının sınırı yoktur inan..allahım kimseye yaşatmasın ...
kızlar nolur bana bir fikir verin adet günümden 5 gün önce eşim kazara içime boşaldı.Günümü 3 gün geçiyor.Test yaptım testin kendi rengi çok açıktı biraz bekledim o koyulaşmaya başlayınca 2. çizgi çok net çıktı diğerine göre biraz açık ama çok net belli oluyor.Hamile olabilir miyim çünkü yarım saat sonra gördüm.Çok korkuyorum çünkü haziranda düşük yaptım çok yıprandım tekrar hamileliğe hazır değilim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
kaydirigubbakcemile3SEDACIGIM SEN NAPIOSUN CANIM BEBİŞ ÇALIŞMASI YOKMU NERDE YEĞENLERIMIZ
kızlar nolur bana bir fikir verin adet günümden 5 gün önce eşim kazara içime boşaldı.Günümü 3 gün geçiyor.Test yaptım testin kendi rengi çok açıktı biraz bekledim o koyulaşmaya başlayınca 2. çizgi çok net çıktı diğerine göre biraz açık ama çok net belli oluyor.Hamile olabilir miyim çünkü yarım saat sonra gördüm.Çok korkuyorum çünkü haziranda düşük yaptım çok yıprandım tekrar hamileliğe hazır değilim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
canim bencede hemen kan testi yaptir.gün olarak ,hamile olasiligin cok düsük.yumurtlama gününün coktan gecmis olmasi lazim.kızlar nolur bana bir fikir verin adet günümden 5 gün önce eşim kazara içime boşaldı.Günümü 3 gün geçiyor.Test yaptım testin kendi rengi çok açıktı biraz bekledim o koyulaşmaya başlayınca 2. çizgi çok net çıktı diğerine göre biraz açık ama çok net belli oluyor.Hamile olabilir miyim çünkü yarım saat sonra gördüm.Çok korkuyorum çünkü haziranda düşük yaptım çok yıprandım tekrar hamileliğe hazır değilim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
amin canim cok sagolgeçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın
ben iyiyim canim.ooo nazarmi degdi kuzuma.Rabbim kem gözlerden korusun.az kaldi canim.bir kac ay sonra hersey cok daha güzel olacak insaallah.bütün stressler slkintilar gececek.öpt canim kendine cok iyi bak.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5lmaz:akannehir
canım yarım saat sonraki sonuçlar gerçekliği yansıtmıyor kan tahlili yaptır ve emin ol
kızlar siz nasılsınız. yeğeninize nazar değdi yataktan kalkmadan yatıyoruz. suyumuz azalmış tekrardan çoğalması için istirahat etmemiz ve bol su içerek kızımın tuvaletini yapmasını bekliyorumkaydirigubbakcemile3 artık stresten gülüyorum canlarım
ben iyiyim canim.ooo nazarmi degdi kuzuma.Rabbim kem gözlerden korusun.az kaldi canim.bir kac ay sonra hersey cok daha güzel olacak insaallah.bütün stressler slkintilar gececek.öpt canim kendine cok iyi bak.opuyorumnanaktan
canımcım walla çalışma varda bebiş yok henüzsen nasılsın napıosun...
ıyıyım canım 3gundur annemlerdeydım bende adet olmadım 7 gun gectı bıde depresyon ılacı kullanıyodum 1 haftadır bu sefer korkmaya basladım ya hamıleysem dıye depresyon ılacları gecıktırırmı acaba adetı:uhm:
icini rahat tut esracim.Allahin izniyle hic birsey olmayacak.saglikli,sihhatli bir sekilde melegini kucagina alacaksin.dualarim seninle canim.opuyorumnanaktanamin canım benim. son aylara girdim ama inan dahada zor geçiyor heleki bu kadar bekledikten sonra birşey olurmu kaygısı insanı yiyip bitiriyor.sende canım kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?