ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

angelcim insaallah diyorum.insaallah hamilesindir.korkma canim.eger hamileysen daha baslarinda oldugu icin birsey olmaz Allahin izniyle....sakin bizi merakta birakma.gelismelerden haberdar et.hayirli haberlerini bekliyorum canim.opuyorumnanaktan

angelcim insaallah diyorum.insaallah hamilesindir.korkma canim.eger hamileysen daha baslarinda oldugu icin birsey olmaz Allahin izniyle....sakin bizi merakta birakma.gelismelerden haberdar et.hayirli haberlerini bekliyorum canim.opuyorumnanaktan

canlarım inş yaa ara sıra karın agrılarım gırıo o yuzden test alıp yapmaya korkuyorum hıcbır belırtıde yok 2-3 gun daha bekleyecegım eger kırmızılar gelmezse o zaman test yapacagım haplarıda ıcmıyorum bıraktım artık dedıgınız gıbı inş bısey olmaz canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım sen içini ferah tut. en kısa zamanda müjdeli haberini bekliyoruz.

insaallah canim hayirli haberler verisin.merakla bekliyoruzopuyorumnanaktan

bnde kullandım depresyon ilacı bnde bi geçiktirme yapmadı hamiş olmayasın sakın:lepi:bi test yapsana canım ya merak ettim wallaa

:gitme:çok üzüldüm canım Allahım bi daha verir İnşallah sabır diliyorum sana..çok moralim bozuldu ama mafoldumben

canlarım nasılsınız evde deıldım oyuzdengıremedım nete mujdelı haberlerle dondum ama 6 aylık aradan sonra yenıden HAMİLEYIM kardeşlerım:CüvCüv::CüvCüv:beta hcg degerım 1898 cıktı dr um normal dedı suan içinhiçbir tehlıke yok inş,hepınıze tek tek teşekkur edıyorum arkadaslar kanaryacıgım,sedacıgım,esracıgım bana verdıgınız destek ıcın cok saolun,sedacıgım ve kanaryacıgım inş sizinde hamişlik haberlerınızı alırız yakında hepınızı kucak dolusu opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah arkadaşıma çok sevindim canım ya inan ben anlamıştım senin hamile olduğunu. darısı seda ve kanaryacığımın başına

oyy oyy güzel anne adayı arkadaşım benim maşallah allah ikinizide korusun darısı inş kanarya ve benim başıma:1hug:habersiz bırakma bizi öpüorum canım

maşallah arkadaşıma çok sevindim canım ya inan ben anlamıştım senin hamile olduğunu. darısı seda ve kanaryacığımın başına

oyy oyy güzel anne adayı arkadaşım benim maşallah allah ikinizide korusun darısı inş kanarya ve benim başıma:1hug:habersiz bırakma bizi öpüorum canım

cok tesekkur ederım canlarım ya ben inanıyorum yakın zamanda seda vekanaryacıgımda hamiş olacaklar inş gelısmeleden haber ederım canlarım sızı opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim benim ya,cok ama cok sevindim.:teytey:Allahima sükürler olsun,senden de böyle güzel haberler alabildik.Rabbim saglikla,sihhatle kucagina almayi nasip etsin.insaallah canim.bizlerde böyle güzel haberler veririz.sende sagol canim.hepimiz birbirimizi destekledik burada. zor günleri hepimiz.burada atlattik,simdi sira Allahin izniyle mutluluk haberlerini paylasmakta.opuyorumnanaktan
sedacığım kanaryam sizler nerdesiniz sesiniz çıkmıyor
canim bende burdayim ama bu saatte giriyorum genelde.inan sf yi yokluyorum yazan olmus mu,olmamismi diye.sizlerin burda oldugunu görünce cok seviniyorum ve mutlaka cev.yaziyorum canim.sen nasilsin iyimisin.opuyorumnanaktan
canim agzindan bal damliyor insaallah bitanem.Rabbim bizede güzel haberleri vermeyi nasip etsin.sen neler yapiyosun iyimisin sedacim.opuyorumnanaktan

cok saol kanaryacıgım calısmalara hız verın bakiiim sıra sizde tembellık yok haaaananiknanik

buralardayım canım benim ben giriorum sürekli ama kmse olmuyo nasılsın ttlım bebişimiz nasıl

iyi gibi canım içimde hareket ettikçe benimde içim rahatlıyor.bugün 5 te randevumuz var yine bakalım ne diyecek dr amcası.

iyiyim canım sende iyisindir inşallah. bende öpüyorum canım

cok tesekkur ederım canlarım ya ben inanıyorum yakın zamanda seda vekanaryacıgımda hamiş olacaklar inş gelısmeleden haber ederım canlarım sızı opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah canım en yakın zamanda onlarda göbişi dolu olarak aramıza katılacak ve şişeceklerkaydirigubbakcemile3

cok saol kanaryacıgım calısmalara hız verın bakiiim sıra sizde tembellık yok haaaananiknanik
sedayi bilmiyorum ama benim calismalar iyidi.kaydirigubbakcemile3bakalim canimmmmopuyorumnanaktan
inşallah canım en yakın zamanda onlarda göbişi dolu olarak aramıza katılacak ve şişeceklerkaydirigubbakcemile3
insaallahhhhhhhh bitanemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…