ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

mesjlara bakarken 2yıl öncesine gittim 2ylık bebeğim karnımda öldü hiç ir belirti yoktu rutin kontrolde belli oldu yüreğim çok acıdı hala da geçmiş değil en büyük tesellim muallam 6aaylık dünya tatlısı bir kızım var RABBıM bu acıyı yaşan herkese böle bi bebiş nasip etsin

canlarım naber. biz yine aynıyız suyumuz yine azmış.34.haftaya kadar durması lazım. gerekirse tabi kendi gelmezse.o zaman herşeyi normal olurmuş. şimdi evde yine istirahattteyim.suyumuz yine az az geliyor. engel olamıyoruz ancak yatarsam gelmiyor

Allah bağışlasın canım

canim ya,biliyorum insanin yüregi cok aciyor,ama bak Rabbim sana hemen tekrar bir evlat nasip etsin.Rabbim bu evladinizi size bagislasin.anali babali büyüsün insaallah

aman canim istirahatini etmeye bak.süreklide yat zaten.cok su ic canim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aman canim istirahatini etmeye bak.süreklide yat zaten.cok su ic canim.opuyorumnanaktan

canım yatıyoruz zaten ne yapacağız o iyi olsun yeter. annem geliyor yemeklerimi yapıyor bide doğum için temizlik yapıyor kadıncağız. nedir bu annelerin çektiği.daha hazırlıklarımızı bile bitirmedik.

ne kadar sanslisin.sonucta annen yardimci olabiliyor.ben gurbette oldugum icin bu sansim yok.

canlarim müjdemi isterim bende hamileyim.inan su anda ne yazacagimi bilmiyorum.angelin arkasindan hemen geldim.simdi benim arkamdan hemen seda gelecek.Allahin izniyle.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddirsin.canlarim sizi cok öpüyorum.

Kanaryaaa tebriklerrrrr:1hug: Allah sağlıklı bir şekilde kucağında göstermeyi nasip etsin..
Çok üzüldümüştüm ilk sayfayı okuduğumda..Yeni bir bebek olduğunu duyunca da çok çok mutlu oldum adına..Allah isteyen herkese nasip eder inş..

canlarim müjdemi isterim bende hamileyim.inan su anda ne yazacagimi bilmiyorum.angelin arkasindan hemen geldim.simdi benim arkamdan hemen seda gelecek.Allahin izniyle.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddirsin.canlarim sizi cok öpüyorum.

:lepi:alkisalkisalkisa.s.kanaryam canım benım ınanmıyorum yasende hamışsın gözunaydın bıtanem ama ben sana dememişmiydim içime doguyor sende hamıle olcaksın dıye bak hemen hamıle kaldın Allahım tamamına erdırsın canım benım vala cok duygulandım yaaaaaaaamafoldumbenama bunlar sevınc gozyasları hadı sedacıgım sıra sende bıraz daha gayret yavrumhihoyyythihoyyyt

esracıgım hıc kalkma yerınden sende inş saglıklı bı sekılde gelır melegın canım cok gecmıs olsun

ne kadar sanslisin.sonucta annen yardimci olabiliyor.ben gurbette oldugum icin bu sansim yok.

canım annem olmasaydı halim perişandı zaten Allah ondan razı olsun

oy oy ne güzel bir haber bugün böyle:teytey::teytey::teytey: rabbim sağlıcakla annnesinin karnında büyümesini ve doğmasını nasip etsin. sıra sedacığımda peşinizden hemen o gelecek ben iananıyorum.tekrar tebrikler canım benim

esracıgım hıc kalkma yerınden sende inş saglıklı bı sekılde gelır melegın canım cok gecmıs olsun

sağol canım

bayildim bitanem cok tsk edr.canimsin sen.cok ama cok güzel olmus.
tebrik ederim canım
allah saplıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
aminnnn canim insaallah.

cok tsk edr canimmm.Allahin izniyle o kötü günler geride kaldi.aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah.
cok sagol angelim inan bende inanamadim.demek ki seni bekliyormusum.demistin canim benim aklimda zaten hatta dedim ki icimden bu kizin hisleri cok kuvvetli.aminnn canim.Allah hepimize tamamini erdirsin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.canimsin bende cok duygulandim simdi.angelim eger Rabbim nasip ederde o günleri görüsek eger bende haziran annesi olucam.yani sen ve ben ayni zamana denk geliyor hemen hemen.ay cok heyecanlandim simdi.insaallah hersey yolunda gider.evet sira seda da.bende tüm kalbimle inaniyorum seda da bize o güzel haberi tez günde verecek insaallah.
aminnn canim benim.cok sagol.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.basi sen cektin esracimmm,arkandan geldik bak.Allah hepimize saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin.cümlemize Yarabbim.bende inaniyorum o güzel haberi alacagiz sedacimdan.

merbaha cnm çok üzüldüm;başın sağolsun;allahım inş. tekrar evlad nasip eder size cnm; bende 1,5 aylık hamileyim, benim uzun zamandır olmuyordu, tam tedavi gidecek iken; allahıma şükürler olsun bize verdi;seni anlıyorum

angel tebrik ederim inşallah sorunsuz ve güzel bi hamilelik geçirirsin Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına.

kanaryacıgım inş bıtanem hıcbır sorun olmayacak ve ıkımızde hazıran annesı olcagız canım bu sefer hıcbı sorun olmayacak Allahın izniyle canım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…