ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

ya kanaryacıgım pasta ayakkabı nazar boncugu gıbı seyler cıkıo ya ruh halının altında nasıl aldın onları

canim cok sagol.basimdan böyle aci bir olay gecti ama su anda cok mutluyum Güzel Rabbim tekrar nasip etti.su anda 1 aylik hamileyim.Rabbim senin evladini da sag salim kucagina almayi nasip etsin.

kanaryacıgım inş bıtanem hıcbır sorun olmayacak ve ıkımızde hazıran annesı olcagız canım bu sefer hıcbı sorun olmayacak Allahın izniyle canım:ecrin_bebek:
insaallah canim.insaallah hiv bir sorun yasamayiz.amin Rabbim o günleri göstersin bize ve cümlesineopuyorumnanaktan

ya kanaryacıgım pasta ayakkabı nazar boncugu gıbı seyler cıkıo ya ruh halının altında nasıl aldın onları
canim alinan itibar puanlariyla aliyoruz onlari.rep olayi yani.eskiden repler vardi ya,hani bu pasta nazar boncugu falan onun yerinde yesil kücük isiklar vardi ya,yani repler,iste bunlarla.kullanici paneline gir orada itibar puanini göreceksin.sana kimler puan vermis göreceksin.eger puanin yetiyorsa alabilirsin canim.bendeki pasta yada nazar boncuguna tikla,karsina cikacak zaten.dene bakalim alabilecekmisin.hani bu pastalar falan varya onun üstünde terazi var,burayi tikladigin da,istedigin kisiye buradan sende konusuna yorum yapip puan verebilirsin.sana da verirler bu sekilde.iste sana verilen bu puanlar arttikca alabilirsin angelcim.anlamadigin birsey olursa tekrar sor canim opuyorumnanaktan

teşekkurler kanaryacıgım ben ancak sımıt çay ve kaşar peynır alabıldım kahvaltılıkkaydirigubbakcemile3ılerde zengın olursam daha cok sey alırım artıkdelikafaduldendelikafadulden

teşekkurler kanaryacıgım ben ancak sımıt çay ve kaşar peynır alabıldım kahvaltılıkkaydirigubbakcemile3ılerde zengın olursam daha cok sey alırım artıkdelikafaduldendelikafadulden
birsey degil canim.benim de fazla birseyim yok zaten.bunlarla idare ediyoruz.dedigin gibi cok param olsun bende alacam.tek tasi alacam hemde

inşallah canım peşimizden gelicek sedacığımda. ben zaten arkadaşlarımda peşimden gelsin diye ayağımı iyice sürtmüştüm.

kızlar ben hala yatıyorum ve tahlilller haftada 2ye çıktı. 34. haftaya kadar enfeksiyon kapmayalım diye uğraşıyoruz. eğer kendi gelmezse kalıcak. ve suyum azalmazsa tabi daha fazla

insaallah canim.biliyorum esracim tabiki ilk bastan sen sürttün ayagini.cok az kaldi canim ya

canlarım dun kontrolumuz vardı keseyı gorduk 19 mm 5 haftalık olmus mercımegım doktorum hersey yolunda dedı inş 15 gun sonra kalp atıslarını duyacagız,sız neler yapıosunuz bakıım kanaryacıgım sen gıttınmı dokora

canlarım gnlerdir siteye giremedim şifremi unuttum tekrardan yolladıkları linklerden halledemedim bnde yeniden üye oldum malesef ..kanaryam canım benim gözün aydın inşş sağlıkla kucana almayı nasip eder allahım çok sevindim ttlım ne güsel artık ii haberler veriorus birbirimize allah nazarlardan saklasın hadi bakalım bndeinş arkanızdan geliorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kndinize ii bakın güsel hamişler :CüvCüv:yeğenlerime ii bakın

sedacıgım ısmınıde deıstırmışsın arkamızdan beklıyoruz senıde canım hemen gel koşa koşaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewt canım ismimide mecbur deiştirdim kocişimin ismini yazdım başına:))ahh canım inş bnde çok istiorum ama yok bu dördüncü ay kısmet artık beklioruzz sen nasılsın canım kesyi görmüşün herşey yolundaymış çok sevndim allah tamamına erdirsin inşşş:Saruboceq:

ıyıyım canım ben cok şukur hersey yolunda dr um kesen haftana gore normal dedı hıc umutsuzluga takılma benım bu ay hamıle kalacagım aklımın ucundan bıle gecmıodu canım sende umudunu kaybetme bol bol dua et

öle yapıorum canım regli günümü dört gözle beklemiorum artık herşeyi zamana bıraktım demekki daha var bebişimin gelmesine allah bilir zamanını napalım elden bişiy gelmio...artık yeğenlerim için gn sayarım bnde ooo üç tane bebiş süper wallla:ecrin_bebek::ecrin_bebek:keşke yakın olsakta birbirimize görüşebilsek ne güzel olurdu

Allah mutlaka bı zaman yazmıstır canım inş senın bebıste gelecektır,ewet ya keske aynı sehırlerde otursaydık senı en azından fotograflarından gordum kanaryayla esrayı cok merak edıyorum bende

walla bnde onlarda rsimde yok söyleyelimde bir kaç satline olsada koysalar resim dimi merakımız giderr kaydirigubbakcemile3sende benim gibi bugn evde sin sanırım havalar çok soğudu yaa kış geldii ((biyere gidilmio

walla bnde onlarda rsimde yok söyleyelimde bir kaç satline olsada koysalar resim dimi merakımız giderr kaydirigubbakcemile3sende benim gibi bugn evde sin sanırım havalar çok soğudu yaa kış geldii ((biyere gidilmio

evet canım genelde evdeyım cok halsızım ve bulantılarım var oyuzden canım hıc dısarı cıkmak ıstemıyor dedıgın gıbı havalarda sogudu ne cabuk gectı yaz hıc anlamadımbenneyaptımki

aynen bnde bu yazdan hiç bişiy anlamadım sen zaten bu aylarda çok fazla ayakta kalma hızlı yürüme koşma zıplama yataktan kalkınca esneme öle uzun uzun gerinme dikkat et bunlar önmli şeyler bebişimiz tutunsun annesine:)))bu rada canım kadınlar kulübü editörleri çözdü saolsunlar benim şifremi halletiler eski ismimle girebiliıirimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…