agrimamazmi hic esracim.ben daha sunun surasinda ne oldu yatmaktan bel agrilarim basladi.hele sen bu zamana kadar ne yaptin kimbilir.kolay degil.Allah hepimizin yardimcisi olsun.az kaldı ama canım inan yatmaktan belim ağrımaya başladı artık.
ne güzel bir haber angelim.maasallah.....canim,sat a göremi 5 haftalik bebegin.canlarım dun kontrolumuz vardı keseyı gorduk 19 mm 5 haftalık olmus mercımegım doktorum hersey yolunda dedı inş 15 gun sonra kalp atıslarını duyacagız,sız neler yapıosunuz bakıım kanaryacıgım sen gıttınmı dokora
canimmm nerelerdesin sen,cok sagol sedam.amin insaallah canim benim.Rabbim seni de tez günde sevindirsin,ki inaniyorum kisa zaman sonra seninde müjdeli haberini alacagiz.inan benim hislerim kuvvetlidir,angelinde öyle.arkamizdan geliyosun tatlim.sende kendine iyi bak cok öptopuyorumnanaktancanlarım gnlerdir siteye giremedim şifremi unuttum tekrardan yolladıkları linklerden halledemedim bnde yeniden üye oldum malesef ..kanaryam canım benim gözün aydın inşş sağlıkla kucana almayı nasip eder allahım çok sevindim ttlım ne güsel artık ii haberler veriorus birbirimize allah nazarlardan saklasın hadi bakalım bndeinş arkanızdan geliorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kndinize ii bakın güsel hamişler :CüvCüv:yeğenlerime ii bakın
canimmmmerak mi ettin angelcim.birgün mutlaka görürüsün canim.inan bende esrayi merak ediyorumAllah mutlaka bı zaman yazmıstır canım inş senın bebıste gelecektır,ewet ya keske aynı sehırlerde otursaydık senı en azından fotograflarından gordum kanaryayla esrayı cok merak edıyorum bende
buraya koyabilirmiyim bilemiyorum sedacim.ama birgün mutlaka bir sekilde görüsünüz.sende yeni fotolar eklemissin.ne güzel cikmissin tatlimmwalla bnde onlarda rsimde yok söyleyelimde bir kaç satline olsada koysalar resim dimi merakımız giderr kaydirigubbakcemile3sende benim gibi bugn evde sin sanırım havalar çok soğudu yaa kış geldii((biyere gidilmio
kanaryacıgım sat a gore 7 haftalık beta hcg ye gorede 7 haftalık ama dr um normal dedı herhalde gec dollenme olmus
canim benim de öyle iste.sata göre yarin 7.haftaya giriyorum.drun söyledigine göre de 5.haftaya giriyorum yarin. crs kontrolüm var ayrintilari iyice ögrenecegim.bu arada angelcim belki biliyosun ama ben yine de söyleyeyim,hamilelik döneminde sakin maydonoz yeme,adacayi icme,birde nane bunlara dikkat et canim yememeye calis. düsüge sebep oluyor.Allah göstermesin.kanaryacıgım sat a gore 7 haftalık beta hcg ye gorede 7 haftalık ama dr um normal dedı herhalde gec dollenme olmus
canim benim de öyle iste.sata göre yarin 7.haftaya giriyorum.hcg ye görede 5.hafta crs kontrolüm var ayrintilari iyice ögrenecegim canim.bu arada angelcim belki biliyosun ama ben yine de söyleyeyim,hamilelik döneminde sakin maydonoz yeme,adacayi icme,birde nane bunlara dikkat et canim yememeye calis canim düsüge sebep oluyor.Allah göstermesin.
insaallah canim.hersey kismet dedigin gibi.Rabbimin yazdigi tarihte mutlaka olacak.bunu kimse degistiremez.opuyorumnanaktankanaryam saol ttlım o senin güzelliğin:))inş canım ya bnde ii haber vemek istiorum sizlere allahın izni ile bakalım herşey kısmet
canimmm cok sagol güzel dileklerin icin.insaallah canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina almak nasip etsin.ayyy papatyacim cok üzüldüm.ama neden su anda dr a gitmiyosun,hastahaneye falan gitsene canim.hic bekleme bence.sagligin acisindan,hem belkide birsey yapilabilir.benim kuzenim de düsük tehlikesi atlatti.bacaklarindan kanlar bosaliyordu o derece,ama durdurdular.düsük falan yasamadi.senin de Allahtan bir evladin var.hemen hastaneye git bence ihmal etme papatyacim.konu başlığını görünce hemen üzüntüden daldım baktım konu eski açılmış merak ettim kim mesaj yazmış diye şimdi okuyunca rahatladım hatta hamile olduğunuzu öğrenince accayip sevindim llah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucaklarsını bebeğinizi.
ben şuan düşük ypıyorum hala kanamam var 4 haftalıktı daha yeniydi ama 4.düşüğüm oldu 3 kızımdan önce 1 de şimdi fena yıkılıyor insan ama rbbim yardım ediyor hem toparlanmaya hemde sonradan verdiği hediyeyle hayata bağlıyor yeniden şükürler olsun yüce rabbime banada meleğimi verdi bayağı sıkıntılardan sonra ama verdi ya sağlıkla geldi ya bebeğim.
şuan beklemediğim bir gebelikti süpriz olmuştu ama nedense hemencecik bağlanmıştım alışmıştım ama leke gelene kadar herşey güzeldi rüyaydı ve bunuda kaybettim rabbim hayırlısını versin
canimmm cok sagol güzel dileklerin icin.insaallah canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagina almak nasip etsin.ayyy papatyacim cok üzüldüm.ama neden su anda dr a gitmiyosun,hastahaneye falan gitsene canim.hic bekleme bence.sagligin acisindan,hem belkide birsey yapilabilir.benim kuzenim de düsük tehlikesi atlatti.bacaklarindan kanlar bosaliyordu o derece,ama durdurdular.düsük falan yasamadi.senin de Allahtan bir evladin var.hemen hastaneye git bence ihmal etme papatyacim.
anladim canim.cok cok gecmis olsun.hayirlisi olsun papatyacim.herser de vardir bir hayir.belki hamileligin sürece sagligin cok daha kötü olacakti.Rabbim sabir versin.ama sükret bak bir melegin var,benim istegim de bu,bir evladim olsun,nasil birsey bunu tadmak istiyorum,en azindan sen bu duygunun nasil oldugunu bilebiliyosun,en güzelide anneligi yasiyosun.dr gittim canım ilk lekelenme tarzında olmuştu bel ağrısıyla başladı 2 gün ara ile BHCG bakıldı erken dönem olduğundan ultrasonda da görülemedi malum ve perşembe günü kanama resmen ve faal olarak başladı salı yine kontrolüm var yani dr kontrolündeyim ve son testte değerler düşmüştü baya yani bebek artık gelişmiyor geriliyordu düşük başlamıştı zaten dediğim gibi süprizde olduğu için ilaç kullanma vss olmadı malesef çok kötüydüm kaç gündür ama bugün daha iyiyim hem fiziken hem ruhen ama uyuyamıyorum 5 gündür gece sabahlıyorum ne yaptıysam kar etmedi psikoloğa gidicem bu hafta zaten sanırım 4.ağar geldi ne kadar kendimi iyi desemde alttan alttan iyi değilim sanırım
yani hamileligin sorunlu geciyor.canim ya inan herseyin hayirlisi.yine olur be tatlim.kendini toparla,söyle güclen,yine tedaviyle ikinci bir evladin olur insaallah Allah büyük.bende kan pıhtılaşması denen bir olay var canım bünye kaldırmıyor iğnelerle ilaçlar ile hamilelik devam edebiliyor ancak ayrıca migren tansiyon düşüklüğü var hamileliktede şeker çıkıyor gebelik alerjisi çıkıyor yani yok yok bende o nedenle plansız gebelik yaşamamam gerekiyor öncekilerde bilmiyorduk bunu benim 1 yaşında kızım var takvimimdeki yavru kuşum yani o tedavi ile oldu tüp bebek servisinde tedavi gördüm bir dizi ilaç takviyesiyle kavuşabildim meleğime
canim benim de öyle iste.sata göre yarin 7.haftaya giriyorum.drun söyledigine göre de 5.haftaya giriyorum yarin. crs kontrolüm var ayrintilari iyice ögrenecegim.bu arada angelcim belki biliyosun ama ben yine de söyleyeyim,hamilelik döneminde sakin maydonoz yeme,adacayi icme,birde nane bunlara dikkat et canim yememeye calis. düsüge sebep oluyor.Allah göstermesin.
herhalde canim öyle olmus.angelcim nane cayida icme inan onun da zarari varmis.ben söyleyeyim de canim.senınde gec dollenme olmus canım ozaman,madonozu bılıodum canım ama bulantılarım yuzunden arada nane ıcıyorum fazla olmadıgı surece zararı yokmus nanenın teşekkurler canım verdıgın bılgı ıcın
sagol anobiscim.nasip olmadi iste.Rabbim öyle olmasini istedi.amin canim yenisi yolda sükürler olsun Rabbime.güzel Allahim isteyen herkese nasip etsincanım en azından daha doğmamış minnacık bir bebekmiş ve melek olmuş.. ya doğsaydı da başına bişey gelseydi.. Allah yenisini nasip etsin cnm benim acın büyük anlıyorum.. Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?