ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

herhalde canim öyle olmus.angelcim nane cayida icme inan onun da zarari varmis.ben söyleyeyim de canim.

saol canım bundan sonra ıcmem artık bugun bırz kanamam vardı dr a kostum hemen Allahtan korkulacak bısey yokmus vajınal ultrasyondan baktı bu sefer 6+5 cıktı kalp atıslarıda baslamıs hatta gordum bıle fasulye gıbıydı ama ıstırahat verdı dr um hep yatmam gerekıomus

kızlar gebelik testi yaptım şimdi sonuç negatif neden dört aydır olmuyo prolaktinim ykselmiş olabilirmi ama bişiyi sıkıntı yada streste yapmıorum tek derdim bebek neden böle oluyo ilk kuzucum ne güsel süpris bebek olmuştu şimdi olmuyo olmuyo allahım yardım ett yarın ölçtürcem prolaktin illetini bakalım ykselmişmi bela hormon...

aman angelcim dikkat et nolursun.yat sürekli,ev islerini falan bosver.egilip kalkarken bile dikkat et,hatta fazla egilip kalkma bile.yerden birsey alman gerektigin de,bacaklarini kirarak al.yatarken bile sagina soluna dönerken yavasca dön tatlim.kanaman geldigin de Allahtan birsey olmamis.bu tür kanamalar olurmus zaten biliyosun.bakalim dr yarin bana ne diyecek.
canimsin ya,reglin geciktimi,geciktikten kacgün sonra test yaptin.kafaya takmada sedacim zaten,birincisinde de,ikincisinde de ben,bu sekilde hamile kaldim.kafaya hic takmadim.

Selamlar arkadaşlar,
4 gün önce 13 haftalık meleğim terketti beni..ellerimde hala düştüğü andaki sıcaklığını hissediyorum..gün geçtikçe, alışmaya başladığım varlığını özlüyorum..bitmek bilmez bulantılarımı arar oldum..daha önce nisan anneleri topiğine yazarken, kısmet buraya yazmak imiş.. bu 4 günde bu yazdıklarınızla güç buldum..her heçen ay gelen müjdeli haberlerle yeniden umutla doldu yüreğim..kanarya, esra,angel,seda ve diğer tüm acılarını,sevinçlerini buraya akıtan arkadaşlara teşekkürler bunun için..dr.um 2-3 ay sonra hamile kalabileceğimi, korunmamı söyledi. ama bu 3 ay nası geçecek bilemiyorum..beni en iyi siz anlarsınız..benim kaybım da aynı kanarya ve seda gibi gelişti.hafifi k.rengi akıntılarım vardı.progesatn kullandım,kendimi yormamaya çalıştım.ama düşük tehlikesinden asla sözetmedi dr.um.1 gün önce gittiğimde ense kalınlığını bile ölçtürmüştüm. tehlike yoktu...yarım saat içinde bebeğim gitti..off
neyse, şimdi sizler için okadar heycanlı ve mutluyumki..tekrar hamile kalan arkadaşlar herşeyden haberdar edin bizi olur mu..:ecrin_bebek: eşimle korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım..inş. yine öyle gelişir.zaten dr.umu da değiştirmeyi düşünüyorum..hernekadar Allahtan gelen bir durum olsa da, insanın güveni sarsılıveriyor..Allaha emanet olun..a.s.

canım benm seni o kadar ii anlıorum neler hisettini neler yaşadını atlatmak çok zor oluyo ilaçlarla geçtim ben o gnleri geçen hafta tam bir senem doldu ama hala bebek görmek beni üzüyo ve bu stres yüsünden prolaktinim ykselmiş ve tekrar hamile kalmam zorlaştı herşeye her hastalığa stres yok açıyo sana stres yapma üzülme diyemem tabiki elde deil ama en aza indirmeye çalış bişylerle uraş oyalan bak sana doktorun sadece üç ay demiş çabucak geçer benm bir senem doldu hala bişiy yok ilaçlar kontroler drken zaman geçio anlamıosun bile anladığım kadarıyla sendede eşinde herhangi bi sorun yok allahın izni ile üç ay sonra meleğin gelir inş kndine ii bak bu arada beslenmene dikkat et salma kndini benim yaptımı yapma sakın pişman olursun sonra

kanaryacım daha günüm geçmedi merak işte dayanamadım yaptım test dört gün var reglime ama ben ümidi bu ayda kestim prolaktinimi ölçtürücem yarın sabah bakalım ne alemde omu engel oluyo hamile kalmama herşey kısmet heralde istediğinde olmuyo zamanını beklemekte beni üzüyoo

canım sedacım,
sağol güzel sözlerin için..içimi ışıttın valla..haklısın,insan önce "niye ben" diyo.. daha kötüleri olabilirdi.en azından hamile kalabiliyoruz..İnşallah bizim de sonumuz angel, kanarya ve esra gibi olur.:Saruboceq:esra galiba doğum yaptı..inş sorunsuz bi doğum geçirmiştir..

ahh canım esranın doğumu için daha erken deilmi bayadırda girmio siteye inş iidir inş herşey yolundadır....

diyarrcim cok cok gecmis olsun canim,inan yasadiklarini okuyunca hemen yasadiklarim gözümün önüne geldi.nasil bir aci oldugunu cok iyi bilirim.insanin icinden birseyler kopuyor,yanip yanip cikiyosun,canim nolur kendini birakma.hersey bizim icin.inan bu zor günleri atlatacaksin.bu aciyi veren Rabbim inan bana sabrini da veriyor.hepimiz yasadik ve atlattik bu zor günleri.unuttuk mu hayir,ama ilk günkü gibi de degil.zamanla kendini daha iyi hissedeceksin.inan bana canim Rabbim öyle biranda sürpriz yapiyorki,hayatin aninda degisiveriyor.tam ümidini kaybetmisken,etraftan gelen laflar sözler seni yavastan yavasa bunalima sokarken,iste tam bu anlarda güzel haberi aliyosun.canim tekrar hamile kalip saglikla melegini kucagina alcaksin Allahin izniyle.Rabbim büyük sabir versin.buraya her zaman ugra ve icini dök tamam mi canim.opuyorumnanaktan

ahh sabirsiz sedam benim.günün bir gecsin canim da ondan sonra yap.inan ben bu sefer test bile yapmadim.6 gün gecince hemen dr.a gittim.garanti olsun diye.hic belli olmaz canimm,inan benim de hic umudum yoktu.opuyorumnanaktan

aman işte kanaryacım benmkide iş saçmalıorum korkuorum ya hani bişiy varsa hareketlerime dikkat ediyim şu illet sıgarayı bırakıyım die çok korku var içimde ilkinde olduğu gibi olucak die allahım bi daha yaşatmasın o gnleri

teşekkürler kanarya,
valla bu zor zamanlarımda siz benim umudum oldunuz..hiç tanımadığım halde çok yakın hissettim kendime..kaç aylık hamilesin şuan? nasıl geçiyor hamişlik?:CüvCüv:

teşekkürler kanarya,
valla bu zor zamanlarımda siz benim umudum oldunuz..hiç tanımadığım halde çok yakın hissettim kendime..kaç aylık hamilesin şuan? nasıl geçiyor hamişlik?:CüvCüv:
sagol canim.su anda 6 haftalik diyarcim.simdilik iyi bakalim.hafif bulantilarim var.birde sürekli uyuyorum iste.sen nasilsin.iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…