ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

anladım canım en iisini yapıosun boşver ev işini filan hiçbişiy önmli deil yeğenimizden onlar herzaman oluyo ...bilgisayarın başındada fazla durma ttlım biliosun zararı var bebeğe....cep telefonu dahil karnına çok yaklaştırma...

sagol bitanem düsündügün icin.fazla takilmiyorum zaten.bende artik yavas yavas cikicam.yok tatlim cep tlfnu yanimda tutmuyorum.seni cok öpt sedacim grs kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

selam kızlar,
iyiyim sedacım, napiim..sen nasılsın.iş-ev gidip gelmece..benim kociş halı saha maçında.. ben de o yokken rahat rahat nette takılıyorum işte..:lepi: kanaryacım1,5 aylık olmuş, maaşallah, yorma kendimi canım.aman. çalışmıyosan yat evde yahu..:smiley-cool:ya benim düşükten sonra iştahım bi açıldıki sormayın,3 ay hiç bişey yiyememiştim, kusmaktan imanım gevremişti, sanki şimdi acısı çıkıyo.. ama yerken bile içim sızlıyo, bebşim bu yediklerimden faydalanamıcak die..mafoldumben

bnde iiyim canım saol...üzme kndini geçicek bu gnler şimdi senin herşeyde aklına gelir untması çok zor oluyo biliorum ben hayatımda ilk defa içimin yandını bu kadar net hissettim :))sen çalışıomusun canım evdemisin

Allah sükür yok canim da,kendim yatiyorum.fazla yormuyorum kendimi.ev isi falan fazla yapmiyorum.midem bulaniyo,birazda yorgunluk var,bu dönemi bilirsin.böyle iste tatlim

canım ben de Allah nasip ederse mart annesi olucam
topiğinin başında yazdıklarını okudum hatırlatmak gibi olmasın üzmek istemem seni üzdüysemde özür dilerim
ama şimdi gördümki tekrar hamilesin çok mutlu oldum senin adına Rabbim çok büyük herşey bizler için yaşamayan anlayamaz seni sadece benim gibi anlamaya çalışır
Allah bebeğine sana sağlık versin sorunsun bi hamilelik yaşarsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ikinizde Rabbime emanet olun:CüvCüv:

geldim işten canım yemek yedim,tv yi açtım,nette gezniyorum.. kafayı boşaltmaya çalışıyorum işte..sen neler yapıyosun bakem

evet canim 1.5 aylik.sagol diyarrcim yormamaya calisiyorum.ama inan yatmaktan da yoruldum.önceden calisiyordum da,dr.um simdi izin vermiyor.benim isim gastronomi biliyomusun bayagi akort bir is.o yüzden izin vermedi.benim de istah acildi sigarayi da biraktim.düsün artik diyarrcim,ama sürekli tuzlu eksi seyler yemek istiyorum.benim de mide bulantilarim var ama o kadar kusma derecesin de degil.canim sakin öyle düsünme,bu senin elin de olan birsey degil.Rabbimin verdigi bir karar.simdi sen kendini iyi besle ki,ikinci melegine hazirlanacaksin

gözünaydin kujucum.Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.yok canim,ne özürü olurmu öyle sey.haklisin yasamayan anlamaz,Rabbim kimseye de yasatmasin zaten.amin canim.güzel dileklerin icin cok sagol.sizde Rabbime emanet olun.opuyorumnanaktan

kanaryacım selam,
dr. ne derse o yasakkelime biliyosun.. bebişlerimiz ve sağlığımız önceliğimiz..inş.ben de korunma sürem biter bitmez hamile kalırım diyorum..biz ler için de dua et olur mu? hamilelerin duaları kabul olurmuş..

slm canim.hic etmezmiyim duami.insaallah Rabbimden diliyorum ki tez günde güzel haberlerini duyariz.sedacimin da güzel haberini duyarim insaallah.herseyin hayirlisi.

kızlarrrr nerdesinizz bakemmmm:))))))))))))))
sedacim nasilsin.ben su anda burdayim ama kimseler yok.esra dan ve angelden hala haber yok.insaallah ikiside iyidir.canim artik bende fazla giremiyecegim.bebek icin uzak durmam gerekiyor.ama arada ugrarim tabi.cok öptopuyorumnanaktan

sedacim nasilsin.ben su anda burdayim ama kimseler yok.esra dan ve angelden hala haber yok.insaallah ikiside iyidir.canim artik bende fazla giremiyecegim.bebek icin uzak durmam gerekiyor.ama arada ugrarim tabi.cok öptopuyorumnanaktan

iiyim ttlım bncede sen fazla girme artık ama arada haber bırak bize merakta bırakma sakın angel ve esracık napıo acaba çok merak ediorum bnde seni öpüorum canım kanaryam yeğenimize ii bakk opuyorumnanaktan

diyarcım napıosun ttlım inş görürsün beni burdayım...

sedacım selam, bi türlü rastlaşamadık canım...ii sayılırım. dün düşükten sonraki kontrolüme gittim.10 gün olmuştu...baktı, temiz dedi.2 -3 ay korunma süresi verdi. 2 ay sonra gelirsin dedi. ama şuan başka bi dr.dan randevu aldım, seversem ona devam etmeyi düşünüyorum..dün hastanede bekelemek bile beni inanılmaz gerdi. heryerde hamile kadınlar, mutlu mesut..2 kez tuvalete kaçtım, ağladığımı kimse görmesin die..ya bişey sorcam sana, benim kanamam azaldı. ama az az sürüyor..sen de düşükten sonra kaç gün sürmüştü?

kanaryacım sedacım selam,
kaç gündür yazamadım sizlere..ben de merak etmeye başladım onları.. inş. ters durumlar yoktur.sen nasılsın kanaryacım? mide bulantısı vs. durumları nası? ben bu hafta başka bi dr. a muayene oldum.. iyiymişim.3 ay korunma süresi verdi..şimdilek beklemedeyizfiziksel ve ruhsal olarak kendimi toplamaya çalışıyorum. bugün tam 2 hafta oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…