ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

iyiyim diyarcim.su sira mide bulantim yok.sen nasilsin.insaallah esra ve angel iyidir.belki esra dogurmus olabilir.angelinde en son hafif bir kanamasi vardi dr a gitmisti dinlenmesini söylemis dr.sanirim oda dinleniyor.seni de iyi olduguna sevindim,daha da iyi olacaksin.moralini yüksek tut tamam mi canim.ikinci melegin icin bu cok önemli.kendine iyi bak canim görüsürüz.opuyorumnanaktan

kanaryacım diyarcım nasılsınız..wallabnde çok merak ediorum inş herşey yolundadır

aman kızlar bana kanama demeyin de ne derseniz deyin:1no2: aman dinlensin angel, şakası yok..çalışmayınca kolay da, çalışınca bu istirahat olayları biraz sıkıntılı oluyo..ben işyerime zaten hamile olduğumu söylememiştim, düşüten sonra 4,5 gün izin almıştım hastayım diye, onda bile evden bilgisayarla hallettim işleri..bi dahakine inş. bu olayları tekrar yaşamam,herşey sağlıklı gelişir..:Saruboceq:

kanaryacım diyarcım nasılsınız..wallabnde çok merak ediorum inş herşey yolundadır
iyiyim canim sende iyisindir insaallah.sorma sedacim bende öyle.esra epeydir yok zaten,angel de,ne olursa olsun mutlaka yazardi.bencede insaallah hersey yolundadir.
evet canim calisana zor.bende calisiyordum.dr.um calismak yok dedi.hamileyken evde bile dogru dürüst bisey yapamiyosun.ha yapan yapar.bende ilk hamileligimde ev isi falan herseyi yapiyordum.cünkü dr.um yapabilirsin demisti.sanirim o dönem cok yordum kendimi.ama bunda hic birsey yapmiyorum dinlenmekteyim.dr.umda zaten kendini yormak yok,is yapmak yok dedi.icim icimi yiyiyor ama mecburum.Rabbim calisanin da yardimcisi olsun.insaallah sen de birdaha yasamazsin bu olaylari.Rabbim kimseyede yasatmasin zaten.

amin gulllfercim.ama Rabbim o kadar büyük ki su anda melegimi bekliyorum.:CüvCüv:Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah.bu arada bende eskisehirliyim hemsom

Dilerim Allah'tan saglikla bebegini kucagina almaya nasip olur. Kaç aylik hamilesin simdi? Demekki Eskisehirlisin, ne guzel bende :)) kaydirigubbakcemile5

kanaryacım bebişimiz napıo bakalım iimi çok öpüorum ikinizide..bizim kızlardan bi haber yok dimi daha diyarda kayboldu yaaww((

sedacım ben geldim, ama sizler yoksunuz yahubuyrunnnnnnnnn ben iyiyim canım, ama hamisler esas nası onu merak ediyorum.isyerinden pek giremiyorum, aksamları da eve bilg.ı getirirsem anca ozaman iste..sen nasılsın canım?kanaryam güzel kuşum iisiniz dimi?

Dilerim Allah'tan saglikla bebegini kucagina almaya nasip olur. Kaç aylik hamilesin simdi? Demekki Eskisehirlisin, ne guzel bende :)) kaydirigubbakcemile5
aminn canim insaallah.su anda 2 aylik ilaydacim.evet canim eskisehirliyim senide tanidigima memnun oldum hemsom.görüselim tamam mi.opuyorumnanaktan

kanaryacım bebişimiz napıo bakalım iimi çok öpüorum ikinizide..bizim kızlardan bi haber yok dimi daha diyarda kayboldu yaaww((
su anda iyi canim Allaha sükür. sen nasilsin.malesef tatlim yok bir haber.insaallah iyilerdir ya.:Saruboceq:bizde seni kocamannnnnŞeniz
canimmm ben iyiyim Allaha sükür.cok sagolasin sen nasilsin diyarcimmm ,moralin nasil iyimiopuyorumnanaktan

cnm çok geçmiş olsun.üzülme demek çok anlamsız olur ama emin ol allah tekrar verecektir.aynı şey benimde başıma geldi ama şimdi bi kızım var.ilk bebeğimi kaybedince asla anne olamayacağımı bile düşünmüştüm.allah en kısa zamanda tekrar nasib etsin cnm.

sedacım nasılsın? canım ben aynı haftaları sayıyorum,3 ay bitsin diyeyerimsenibenama sanki bitince herşey yoluna gircekmiş gibi.. işte öle..sende gelişme var mı canım:CüvCüv:

sedacım nasılsın? canım ben aynı haftaları sayıyorum,3 ay bitsin diyeyerimsenibenama sanki bitince herşey yoluna gircekmiş gibi.. işte öle..sende gelişme var mı canım:CüvCüv:

iim canım saol..inş ii düşün ii olsun kısa zamanda herşy yoluna girsin..bende aynı canım ilaca başladım bir ay kullanıcam doktorum korunmayın dedi dediğini uyguluorus işte:)))canım arada bir gelin kmseleri görmüorum burda((

cok sagol canim.sanada cok gecmis olsun.Allah kizinida sana bagislasin.Rabbime sükürler olsun,tekrar nasip etti canim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
diyarrcim üzülme tabiki hersey yoluna girecek Allahin izniyle

bak ben geldim sedacim.ne ilacina basladin canimm

sorma kanaryam ya benm şu prolaktin hormonum ykseliyo ya gene ykselmiş dostinexe başladım bir aylığına...sen napıosun canım iisin dimii...

esra ve angelden haber alan yokmu hala çok merak ediorum:Saruboceq:inşş kötü bişiy olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…