ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

sorma kanaryam ya benm şu prolaktin hormonum ykseliyo ya gene ykselmiş dostinexe başladım bir aylığına...sen napıosun canım iisin dimii...
off sedacim ya,su prolaktinin bir düzelse, ki Allahtan diliyorum insaallah düzelir hersey yoluna girer,iste o zaman senin icin cok daha kolay olacak.tekrar gecmis olsun.bende iyiyim canim Allaha sükür.yok be sedacim ne angelden,ne esradan bir haber var.inan artik endiseleniyorum.mutlaka yazarlardi.ikiside belli bir tarihten sonra k.kya girmemisler.hayir olsun insaallah.....

yok kanaryam prolaktinin düzelme şansı yok bi ykseliyo bi düşüo dengesiz hormon düştüğü arada bi hamile kalsam gerisi kolay zatenn:::::::::))))walla bnde acayip merak etmeye başladım kızları nie bu kadar ara verdiler..dediin gibi hayır olsun inş kötü bişey olmas:Saruboceq:

herseyin hayirlisi bitanem o günlerde gelecek Allahin izniyle.bakalim tatlim insaallah hayirli haberlerle aramiza dönerler.

selam kızlar,
bi haftadır giremedim.neyse ki bi ayı devirdik.zaman geçiyo bi şekilde işte..sedacım bu hormon, nası bişeydir?ben ilk hamileliğimde bisürü kan testi yapılmıştı, orda çıkan bişey midir?ya kızlar bişey sorcam, düşük sonrası ilk adetinizi kaç gün sonra oldunuz? benim bugün 32. günüm, normalde 28 günde 1 idi...bi an önce görsem şu kırmızıları rahatlıcam..

walla diyarcım bnde sekiz ay önce filan tanıştım bu hormonla düşükten sonra lohusa olan kadınları yeni bi gebelikten koruyan yani süt hormonu hani derler ya eski insanlar süt koruyo die işte o benm vücudum olur olmas bu hormonu salgılıo ve noluyo gebe kalamıorum bu ay ilaç kullanıorum hemen düşüo önümüzdeki iki ay içinde allahın izni ile hamile kalırsam ne mutlu bana kalamasam eyer stres üzüntü hormonu harekete geçirio ve yeniden ykseliyo bela bişiy anlıcan ttlım neyseki çok yksek deil ona şükrediorum....sen napıosun canım hiç gelmiosun topimize

bu arada diyarcım ben düşükten sonra ilk reglimi yine aynı zamanda oldum sanırım arası biras uzun sürmüştü tam hatırlamıorum o sıralar kötüydm günleri hiç sayamadım

kızlar kmsesiz kalmış topik paylaşım yok dertleşme yok nerelerdesiniz((((((((((
malesef sedacim öyle oldu.angel ve esrada yok artik.Allah biliyor ne durumdalar.insaallah sagliklari sihhatleri yerindedir.sadece sen ve ben variz.birde arada diyar ugruyor iste.belki ilerde yeni bir topik acarsam oraya gelirsin sende artik.simdilik burdan idare ediyoruz.sende ne var ne yok iyimisin bu arada

walla öle canım umarım iilerdir aklıma geliolar hep gün içinde girip bakıorum hep çevrimdışılar....ben iiyim ttlım sende iisin inş bebiş nasıl...bu arada özelden sana mesaj atıorum..

slm canlarım nasılsınız?netım kapalıydı 2 ay gıremedım cok ozledım hepınızı sedacım kanaryam nasılsınız,esra dogum yaptımı?hepınızı kocaman opuyorumopuyorumnanaktan

ohh be canım ii olduna çok sevndim meraktan öldük insan bi yerlerden girer aşkolsun(esrdan haberimiz yo halen inş oda iidir bebişini almıştır kucana:)))sen neler yaptın canım bu arada iisiniz dimi...

merhaba öncelikle geçmiş olsun bu arada ben bugün üye oldum yaşadıkların bana hiçte yabancı değil bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlıyorum ama zaman heryeşin ilacı henüz bebeğim yok insanın aklından çıkmıyor hiç çıkmıyor ama zamanla bundada vardır bir hayır diyorsun güzel allahım tüm isteyenlere başta sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin zamanı gelince olur, olacak allaha sığın canım huzuru onda bulacaksın a.s

ohh be canım ii olduna çok sevndim meraktan öldük insan bi yerlerden girer aşkolsun(esrdan haberimiz yo halen inş oda iidir bebişini almıştır kucana:)))sen neler yaptın canım bu arada iisiniz dimi...

canım vala gırecegım hıc bı yer yoktu zaten 2 ay boyunca ölu gıbı yattım cok bulantım vardı ama cok şukur atlattım o gunlerı ama son gunlerdede tansıyon cıktı cok yukselıo tansıyonum dr um tansıyon hapı verdı ama kullanıp kullanmamakta tereddutluyum canım,sende ne var ne yok bı gelısme varmı

bnde aynı canımcım bekliorus işte bebişimizi bakalım kısmet ne zamana inş en yakın zamanda bnde size katılırım bebişlerin arası fazla olmaz:)))tansiyon gebelikte çok önmli canım bnce doktorun verdiği ilaçları kullanmalısın şüphen varsa bi doktora daha sor ama ihmal etme ltfenn

hoşgldin aramıza canım çok geçmiş olsun inş yakın zamanda bebeğin sana gelir...bu topiğn sahibi arkadaşımız yani kanarya hamile allahn izni ile yeğenimiz olcak:)))senn neden kaybetin canım bebeğini sorun neydi

Canım çok geçmiş olsun ben jinekoloog sekreterliği yaptım 4 yıl doktor bu durumda olan hastalara eğer düşük oluyorsa bebekte sorun var beden sağlıksız gebeliği engelliyor derdi demekki Allah ım acıyor bizlere herşeyde hayır vardır umarım en kısa zamanda hayırlı bir bebek sahibi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…