off sedacim ya,su prolaktinin bir düzelse, ki Allahtan diliyorum insaallah düzelir hersey yoluna girer,iste o zaman senin icin cok daha kolay olacak.tekrar gecmis olsun.bende iyiyim canim Allaha sükür.yok be sedacim ne angelden,ne esradan bir haber var.inan artik endiseleniyorum.mutlaka yazarlardi.ikiside belli bir tarihten sonra k.kya girmemisler.hayir olsun insaallah.....sorma kanaryam ya benm şu prolaktin hormonum ykseliyo ya gene ykselmiş dostinexe başladım bir aylığına...sen napıosun canım iisin dimii...
off sedacim ya,su prolaktinin bir düzelse, ki Allahtan diliyorum insaallah düzelir hersey yoluna girer,iste o zaman senin icin cok daha kolay olacak.tekrar gecmis olsun.bende iyiyim canim Allaha sükür.yok be sedacim ne angelden,ne esradan bir haber var.inan artik endiseleniyorum.mutlaka yazarlardi.ikiside belli bir tarihten sonra k.kya girmemisler.hayir olsun insaallah.....
herseyin hayirlisi bitanem o günlerde gelecek Allahin izniyle.bakalim tatlim insaallah hayirli haberlerle aramiza dönerler.yok kanaryam prolaktinin düzelme şansı yok bi ykseliyo bi düşüo dengesiz hormon düştüğü arada bi hamile kalsam gerisi kolay zatenn:::::::::))))walla bnde acayip merak etmeye başladım kızları nie bu kadar ara verdiler..dediin gibi hayır olsun inş kötü bişey olmas:Saruboceq:
iyiyim canim sen nasilsin.denk gelemiyoruz sedacim ya.ben eskisi gibi fazla takilmiyorum.sen neler yapiyosun.sedacim hala evdemisin yoksa calisiyomusun.kanaryacım naber ttlım inş görürsünde iki laf ederis sennle
malesef sedacim öyle oldu.angel ve esrada yok artik.Allah biliyor ne durumdalar.insaallah sagliklari sihhatleri yerindedir.sadece sen ve ben variz.birde arada diyar ugruyor iste.belki ilerde yeni bir topik acarsam oraya gelirsin sende artik.simdilik burdan idare ediyoruz.sende ne var ne yok iyimisin bu aradakızlar kmsesiz kalmış topik paylaşım yok dertleşme yok nerelerdesiniz((((((((((
ohh be canım ii olduna çok sevndim meraktan öldük insan bi yerlerden girer aşkolsun(esrdan haberimiz yo halen inş oda iidir bebişini almıştır kucana:)))sen neler yaptın canım bu arada iisiniz dimi...
merhaba öncelikle geçmiş olsun bu arada ben bugün üye oldum yaşadıkların bana hiçte yabancı değil bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlıyorum ama zaman heryeşin ilacı henüz bebeğim yok insanın aklından çıkmıyor hiç çıkmıyor ama zamanla bundada vardır bir hayır diyorsun güzel allahım tüm isteyenlere başta sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin zamanı gelince olur, olacak allaha sığın canım huzuru onda bulacaksın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?