bnde aynı canımcım bekliorus işte bebişimizi bakalım kısmet ne zamana inş en yakın zamanda bnde size katılırım bebişlerin arası fazla olmaz:)))tansiyon gebelikte çok önmli canım bnce doktorun verdiği ilaçları kullanmalısın şüphen varsa bi doktora daha sor ama ihmal etme ltfenn
herkese selam arkadaşlar,
sedacım kanaryacım yazamadım kaç zamandır ..ii olmanıza sevindim. angel, hamileliğin sağlıklı şekilde geçmesine sevindim cnm.kendine dikkat et, kaç aylık oldu bu arada?Allahım sorunsuz kucağına almayı da nasip eder inş. ben de durum aynı. beklemedeyiz işte.1,5 ay geçti gitti. düşkten 34 gün sonra adet oldum,biraz rahatladm, sanki önümdeki engellerden birini aşmış gibi hissettim.2. si ve sonrası inş. daha düzenli olur.:Saruboceq:
öpüyorum sizleri..
herkese selam arkadaşlar,
sedacım kanaryacım yazamadım kaç zamandır ..ii olmanıza sevindim. angel, hamileliğin sağlıklı şekilde geçmesine sevindim cnm.kendine dikkat et, kaç aylık oldu bu arada?Allahım sorunsuz kucağına almayı da nasip eder inş. ben de durum aynı. beklemedeyiz işte.1,5 ay geçti gitti. düşkten 34 gün sonra adet oldum,biraz rahatladm, sanki önümdeki engellerden birini aşmış gibi hissettim.2. si ve sonrası inş. daha düzenli olur.:Saruboceq:
öpüyorum sizleri..
Kanarya çok sevindim umarım Rabbim yardımcınız olur hepinizin
oooooo oğluşmu gelio hayırlı evlat olur inş allah uzun ömürler versin canımıza...
canimmm ya nerelerdeydin.valla yürüegimizi agzimiza getirdin.Allahtan iyiymissin.cok sevindim seni gördügüme.bende iyiyim angelim.esradan hic haberimiz yok.hamileleik nasil gidiyor.bulantilarin olmus.ama artik azalir 3 aya girdin.iyiki aramizdasin tekrar canimmmm.özlemisiz seni.slm canlarım nasılsınız?netım kapalıydı 2 ay gıremedım cok ozledım hepınızı sedacım kanaryam nasılsınız,esra dogum yaptımı?hepınızı kocaman opuyorumopuyorumnanaktan
sanada büyük gecmis olsun canim.Allah sabirlar versin kolay degil.aminnn canim.Rabbim isteyen herkese versin.alanda Rabbim verende.su anda Rabbim tekrar bana taddirdi.Rabbim sizlerede nasip etsin.merhaba öncelikle geçmiş olsun bu arada ben bugün üye oldum yaşadıkların bana hiçte yabancı değil bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlıyorum ama zaman heryeşin ilacı henüz bebeğim yok insanın aklından çıkmıyor hiç çıkmıyor ama zamanla bundada vardır bir hayır diyorsun güzel allahım tüm isteyenlere başta sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin zamanı gelince olur, olacak allaha sığın canım huzuru onda bulacaksın a.s
sagol canim.evt canim öyleymis.diyoruz ya.Rabbimin bildigi birsey vardir diye.hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.Canım çok geçmiş olsun ben jinekoloog sekreterliği yaptım 4 yıl doktor bu durumda olan hastalara eğer düşük oluyorsa bebekte sorun var beden sağlıksız gebeliği engelliyor derdi demekki Allah ım acıyor bizlere herşeyde hayır vardır umarım en kısa zamanda hayırlı bir bebek sahibi olursunuz
erkekmi demek.ayy cok sevindim.Allah anali babali büyütsün.oooooo oğluşmu gelio hayırlı evlat olur inş allah uzun ömürler versin canımıza...
diyarrcim nasilsin.senide göremedik ne zamandir.insaallah seninde tez günde müjdeli haberlerini aliriz.herkese selam arkadaşlar,
öpüyorum sizleri..
merhaba efsunicim.aramiza hosgeldin o zaman.sagol canim.sanada büyük gecmis olsun.Amin canim.Rabbim kimseye yasatmasin.merhaba kanarya bu siteye yeni üye oldum.durumuna çok üzüldüm.bende 2 ay önce 2 aylık bebeğimi düşürdüm.seni anlayabiliyorum.Çok geçmiş olsun.Rabbim tekrar yaşatmasın
iyiki tekrar aramizdasin canim.seninle ayni duygulari yasiyoruz.bende öyle.ufak bir harekette acaba diyorum,bebegim iyimi,nasil hep bu sorular kafamda.drumun yaninda calisanlar esime gecen demislerki,esin cok panik yapiyor,yapmasin böyle sonra bebegi hiper aktif olur demis.benim kuzenimde cok panikdi hatta ondada panik ataklik vardi,kizi simdi felaket.elde avucta durmuyor.koca tv yi kaldirmaya calisan,evin icinde dört dönen,koltuk tepesinde,delikafaduldencamda hopur hopur hoplayan,bir dakika bile durmayanbende sızı cok ozlemisim kanaryacıgım ınan hergun aklımdaydınız gıremedıgım hergun dusunuodum nasıllar acaba dıye,3.aya gırdık hatta gecıo bıle ama ınan hergun korku ıcındeyım ya bısey olusa dıye bırde deısık deısık hıkayeler okuyorum dahada korkuyorum bıde bende panık atak var vala hayırlısıyla 9 ayı bı tamamlasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?