ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

herkese selam arkadaşlar,
sedacım kanaryacım yazamadım kaç zamandır ..ii olmanıza sevindim. angel, hamileliğin sağlıklı şekilde geçmesine sevindim cnm.kendine dikkat et, kaç aylık oldu bu arada?Allahım sorunsuz kucağına almayı da nasip eder inş. ben de durum aynı. beklemedeyiz işte.1,5 ay geçti gitti. düşkten 34 gün sonra adet oldum,biraz rahatladm, sanki önümdeki engellerden birini aşmış gibi hissettim.2. si ve sonrası inş. daha düzenli olur.:Saruboceq:
öpüyorum sizleri..

canım mutlaka senın bebısınınde gelecegı bı zaman vardır bence bu gunlerın tadını cıkar ne zormus ya hamıle olmakta,dr um cok ıyı aslındayanlış bişe verecgını dusunmuyorum ama yınede tedırgınım,buarada cınsıyetımızde bellı oldu oğlum olcak

cok tesekkurler canım 13+2 olduk canım,Allahım sanada enkısa zamanda nasip etsin,bende daha once düşük yasamıstım cok zor gunlerdı dusukten 6 ay sonra hamıle kaldım tekrardan hıc umudunu kaybetme bol bol dua et ve sabırlı ol canımopuyorumnanaktan

oooooo oğluşmu gelio hayırlı evlat olur inş allah uzun ömürler versin canımıza...

canım al bndende o kadar bekle bekle nereye kadar delikafaduldenbnde şu prolaktinimi düşürdüm ya şimdi rahatım buayda yumurtlama testi aldım ilkini bugn denicem içinde beş tane var hergün yapıcam yumurtlama günüme yakın bakalım başarabilicekmiyim...

merhaba kanarya bu siteye yeni üye oldum.durumuna çok üzüldüm.bende 2 ay önce 2 aylık bebeğimi düşürdüm.seni anlayabiliyorum.Çok geçmiş olsun.Rabbim tekrar yaşatmasın

slm canlarım nasılsınız?netım kapalıydı 2 ay gıremedım cok ozledım hepınızı sedacım kanaryam nasılsınız,esra dogum yaptımı?hepınızı kocaman opuyorumopuyorumnanaktan
canimmm ya nerelerdeydin.valla yürüegimizi agzimiza getirdin.Allahtan iyiymissin.cok sevindim seni gördügüme.bende iyiyim angelim.esradan hic haberimiz yok.hamileleik nasil gidiyor.bulantilarin olmus.ama artik azalir 3 aya girdin.iyiki aramizdasin tekrar canimmmm.özlemisiz seni.
sanada büyük gecmis olsun canim.Allah sabirlar versin kolay degil.aminnn canim.Rabbim isteyen herkese versin.alanda Rabbim verende.su anda Rabbim tekrar bana taddirdi.Rabbim sizlerede nasip etsin.
sagol canim.evt canim öyleymis.diyoruz ya.Rabbimin bildigi birsey vardir diye.hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.
oooooo oğluşmu gelio hayırlı evlat olur inş allah uzun ömürler versin canımıza...
erkekmi demek.ayy cok sevindim.Allah anali babali büyütsün.

diyarrcim nasilsin.senide göremedik ne zamandir.insaallah seninde tez günde müjdeli haberlerini aliriz.
merhaba kanarya bu siteye yeni üye oldum.durumuna çok üzüldüm.bende 2 ay önce 2 aylık bebeğimi düşürdüm.seni anlayabiliyorum.Çok geçmiş olsun.Rabbim tekrar yaşatmasın
merhaba efsunicim.aramiza hosgeldin o zaman.sagol canim.sanada büyük gecmis olsun.Amin canim.Rabbim kimseye yasatmasin.

içim okadar acıyoki duygularımı sizinle paylaşmak istedim. 32 haftalık olmuştuk.8. ayımıza girmiştik çok az bi vakit kalmıştı oğlumu kucağma almaya onun mis kokuunu duymaya. Allah nasip etmedi bize bu sevinci yaşamayı.1 aralık 2009 bu tarihi asla untmuyacağım bu haytımın en tarisiz acısını yaşadığım gün.erteigün doktor kontrolüm vardı.izne ayrılıyordum. bi sürü plan yapmıştım oğlumla evde dinlaneicektik. kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecekim.okula gittim arkasşlarla sohbet ettim tam eve gidicekken çok şiddeti bir ağrım başladı.bir de ıkınma hissi. hemen doktoru aradım. ters bi haereket yapmışsındır ya da idrar yolu enfeksiyonudur dedi. ters hareket yapmış olamazdım çünkü çok dikkat ediyordum kendime. belki enfeksiyondur dedim. ama böle kötü bişeyi aklıma getirmemeye çaıştım. çünkü daha akşam bebğim tekmeliyordu beni,annecim ben burdayım diyordu.erken doğum yapan arkadaşalrı düşünerek heralde bebek geliyor dedim.hemen yola çıktık. arabada bağıra bağıra gittim zaten, hiç kesilmeyen bi ağrıydı bu.sürekli dua ettim gidene kadar. hemen hastanede nste bağladılar. am hiç ses gelmiyordu. ultrasonu getirdler odaya yine o güm güm atan kalbinden tek bir ses bile gelmiyordu., doktor sordum aam hareket ediyo dimi dedim hayır dedi. Allahım çok kötüydüm. eşimin suratı allak bullkatı. ona bakıyordum bana iyi bişey sölesin diye. yok hayır herkes susuyodu. plesantam bebekten ayrılmıştı. ve plesanta kanama yapmıştı. bu da bebeği oksijensiz brakmış.3 snlk bi olay dedi doktor. yapamazmısız bebeği şidi alsanız yaşamazmı dedik. hayır dediler yapacak hiçbişey yok. bu 3 sn nezman olmuştu bilmiyorum. hastaneye geldiğimizde kalbi atsaydı bile yüzde 95 özürlü olurdu çünkü beyin okijensiz kalmış dediler.onu besleyen plesanta ayrılmıştı ve bebğimin yaşamlaa bağlantısı kopmuştu. o a işte benim de yaşamla bağlantım koptu. kızlar o kadar kötüyüm ki içimdek acıyı anlatmaya asla kelimelr yetmiyor.beni en iyi sizler,aynı durumu yaşayanlar anlarsınız diiye size yazıyorum hem de en ufak kafanız takılan bi durum oduğunda ihmal etmeyin diye yazıyorum. ben çok dikket ediyordum, hep kendimi suçluyorum,mutlaka bişey yapmış olmalıyım.durduk yere niye böyle olsunki diyorum. niye, niye, niye. hep bu soruyu soruyorum kendime.Allahım evin her yerine baktıkça onu görüyorum.,onunla kurduğum hayaller gözümün önünde hep. .oğluma yelek örüyordum umarım becereilirim diyodum. güzel oluyodu. çok az kalmıştı. bitirmek onun o mis tenne giydirmek nasip olmadı.. dolabını açıp açıp kıyafetlerine bakardım,öperdim hep. içinde hep oğlumu hayal ederdim.hayatımı ona endekslemiştim hep. şimdi kıyafetleri duruyo,ama karnım bomboş. her doknduğumda hissettiğim oğlum yok artık.Allahım ne yapıcam ben.yaşama sevincimi kaybettim ben.. daha 1 hafta öncesinde babası bi mont almıştı oğluma.bu sabah aldım sarıldım kollarını boynuma sardım ama içi de bebğim yok.her yeri prçalamak istiyorum. aklıma neler gelmiyoki oğlumun yanına ben d e gideyim diyorum belki annecim ben d eseni bekliyodum der. onu sıcacık sarıp sarmalamamı bekliyodur diyodum.sonra acaba isyanmı ediyorum. Allah daha beter acıları da gösterebilir diyorum. ama aklımdan bu düşünceler gitmiyo silemiyorum.her yerde onu görüyorum.hayata onsuz devam etmek mümkün değil gibi geliyo.bu tarifi omayan ,asla doldurulamayacak bi boşluk. bu boşluk nasıl dolarki. ben daha önce d ebi kayıp yaşadım. gecen yıl da babamı kaybetmiştim am bu acı bambaşka. evlat acısı. Dayanılmaz bi keder. allahım dyorum içimden hep haykıtrıyorum ağlıyorum, gözyalarımı dindiremiyorum bebeğimi istiyorum. oğumu istiyorum diyorum. ama bu boşa bi haykırışmı bilmiyorum. belki de değildir. her mucizeyii yaradan Allah belki zamnı da gün öncesine döndürürü, oğlumu bana geri veriri.olurmu acaba böle bişey.sorgulamakta hatamı ediyorum diyorum acaba oğlum gitmese şuan ilerde hayatında daha bütyük acılarmı yaşıcaktı bunu engellemek içinmi onı yanına aldı diyorum. bu soruların hiçbiriin cevabı yok bulamıyorum. eminim hiç bi zmanda bulamıcam
doğumdan sonra oğlumu görmek istedim,doktorum istersen görme dedi.ama ben onu yüzünü bidaha göremicektim. bu şans bidaha elime geçmicekti.onun o çırılçıplak vücudunu kundak gibi bişeye sarmışlar getirdiler yanıma. tertmizid oğlum küçücük kafası elelri yumuk yumuktu. ben babsına benzettim o da sana benziyodu dedi. demekki ikiimizden d e bişiler taşıyodu. hep zayıfmı acacaba diyodum 15 gün önce 1340 grdı ancak 1500 filan olmuştur diyoduk. ama oğlum kocaman olmuştu 1940 gr,46 cmdi.yüzüne dokundum ,parmakalrına dokundum sıcacık yumuşacıktı. okadar güzeldiki,sadece yeterli oksijen alamadığından biraz mordu..ama daha fazlasıan izin vermediler alıp götürdüler oğlumu.ertsi gün babsı toprğa verdi oğlumu. şimdi onun minicik bedeni toprağın altında bensiz . buz gibi soğuk yağmurlu havalarda ne yapıcak diyorum.gidip onu sarabilem imkanımın olacağını bilsem hemen vazgeçmeye hazırım kendimden.
kafam işet bu düşüncelerle karma karışık. hayatımın ışığını, sevincimi, tek hayalimi kaybettim. osuz nasıl nefes alırım nasıl çalışırım, nasıl bişey olammış gibi gülerim,uyurım bilemiyorum. yok yapamam, bu acı beni yiyip bitirecek bunuda biliyorum. çünkü ben okadar güçlü bi insan değilim.

ocak annesi olucaktımbi sürü hevesle güzel güzel konular açtık. bebklerimşzle ilgili heyecanlarımızı paylaştık. kıyafetlerini,odalarını, göbüşlerimizi, boylarını,kilolarını koyduk. ama bneim serüvenim sona çok yaklaşmışken yarıda kaldı.. etrafımdakilar hep yaniden hamile olucaksın yine bu heyecanları yaşıcaksın diuolar. ben buna inanamıyorum. belki d e hiç anne olamıyacağım, olsam d a belki yine aynı acıları yaşıayacağım, buna takatim yok.
bu acıyla devam edebileceğimi sanmıyorum.

şimdi etrafımdakiler benden korkyolr. çünkü doğum sonrası tansiyonum çok yükseldi ve ara aar devam ediyo, bisürü ilaç içiyorum. zehirlenme riskim devam ediyo. ama bu benim umurumdamı . hayır.şimdi sen bu acıları yaşa ama oğlunu vericez deseler razıyım. ama gelmiyor oğlum. hep çağırıyorum gelmiyor. niye niiye diyorum. cevap bulamıyorum. ve çok korkuyorum bundan sonraki bu yol benim için daa zorlu olucak. yeiden bi bebek istesem d e daha zor geçicek bu aşamalar, hep kontrol altında olmam gerekecek. ben bırakın bunu yaşamaya devam etmeey haır değilim. gözlerimi kaptsam hiç uyanmasam ve oğlunun yanında olucaksın desler hemen evet derim kaparım gözlerimi sonszuluğa. . DAHA BÜYÜK ACILAR YAŞAYNLAR DA BENıMLE BENZER ACLRI DA YAŞAYANLAR VARDIR EMıNıM. UMUDA OKADAR ÇOK ıHTıYCIM VAR Kı. YOLUNA DEVAM EDıP YıNE MELEKLERıNE KAVUŞANLAR VAR MI. BU DURUMU NASIL ATLATTINIZ. YARDIMA ıHTıYCIM VAR. HEM DE HıÇ OLMADIĞI KADAR.

canım o kadar üzüldümki allahım çok kötü bi acı seni çok ii anlıorum bnde geçen sene beş aylıktı oğlumu kaybettim((sana ne desem boş biliorum ama salma kndini ltfen bi meleğin var artık seni bekleyenn...onun için üzülme .........

bol bol Dua etmekten başka hiç bir şey yok galiba....:sinifsinif:
içinden nasıl geliyorsa ağlayarak,haykırarak üzüntümüzü O'na anlatacağız..Sabrını isteyeceğiz...
melek evladınızı kardeşlerine anlatacaksınız inşallah zamanı gelince..
herkesin ici acıyor okuyunca bile..
Allah yardımcınız olsun, katlanabilme gücü versin inşallah...

sweetbaby cok cok gecmıs olsun ınan ne dıyecegımı bılmıyorum cok buyuk bı acı inş rabbım sana bu acıyı unutturacak bı melek daha gondersın bu melegınde sana cennette şefaatçı olcak cok uzme kendını bundada bı hayır vardır Allaha bol bol dua et ve sabır dıle canım kendıne ıyı bak cunku sen ve esın saglıklı oldugu surece elbette yenı bı bebegınız olcaktır

bende sızı cok ozlemisim kanaryacıgım ınan hergun aklımdaydınız gıremedıgım hergun dusunuodum nasıllar acaba dıye,3.aya gırdık hatta gecıo bıle ama ınan hergun korku ıcındeyım ya bısey olusa dıye bırde deısık deısık hıkayeler okuyorum dahada korkuyorum bıde bende panık atak var vala hayırlısıyla 9 ayı bı tamamlasaydık

swetbabycim cok cok gecmis olsun. Rabbim sana cok büyük sabir versin.cok aci birsey.inan okurken karnimi tutarak okudum.yüregim sizladi.hic dayanamiyorum bu tür seylere.Allahim ya,daha neler duyacagiz.bende diyorum ki su 3 ayi bir atlatsam 4-5 aylik olsa,7- 8 aylik oldumu zaten sona yaklastik diyordum,ama degilmis.bilmedigimiz duymadigimiz daha neler var acaba. su anda sana ne söylesek bos gelir.icinin nasil acidigini tahmin edebiliyorum canim.gözünden yas,yüreginden sizi gitmiyecek uzun süre,ama alan Rabbim sabrinida verecek mutlaka.Rabbim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.insaallah seninde tez günde acin sevince döner ve tekrar bir evlada sahip olursun.buradaki tüm arkadaslarim bu acilari hemen hemen yasadik ve seni en iyi anlayanlardaniz.sende aramiza katil,unutturamayiz asla ama teselli oluruz canim......

Son düzenleme:
sweetbaby şuan tek kelime dahi yazacak hal kalmadı bende..
başınız sağolsun..
Rabbim sabrınızı versin...
bu gece Selen uyumadı diye biran sinirlenip azarlamıştım..
şimdi ne kadar pişmanım...

iyiki tekrar aramizdasin canim.seninle ayni duygulari yasiyoruz.bende öyle.ufak bir harekette acaba diyorum,bebegim iyimi,nasil hep bu sorular kafamda.drumun yaninda calisanlar esime gecen demislerki,esin cok panik yapiyor,yapmasin böyle sonra bebegi hiper aktif olur demis.benim kuzenimde cok panikdi hatta ondada panik ataklik vardi,kizi simdi felaket.elde avucta durmuyor.koca tv yi kaldirmaya calisan,evin icinde dört dönen,koltuk tepesinde,delikafaduldencamda hopur hopur hoplayan,bir dakika bile durmayan 3 yasinda bir kiz cocugu.annesi eskiden panik atakdi,simdi panik panik atakkaydirigubbakcemile3

canlarım böle korkuyla geçirmeyin hamilelinizin tadını çıkarın ne güzel bi bebeğiniz olcak allahın izni ile naz yapın kapris yapın ooo ne güzel wallaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…