haklisin sedacim,ama elde olan birsey degil.önceki yasadigimiz durumdan dolayi böyle oluyor.senide görecem ben.saka bir yana aslinda dogru degil yapmamamiz gerekir.canlarım böle korkuyla geçirmeyin hamilelinizin tadını çıkarın ne güzel bi bebeğiniz olcak allahın izni ile naz yapın kapris yapın ooo ne güzel wallaakaydirigubbakcemile2
bende yapiyorum nazimi angelcim,ama bu nazi isteyerek yapmiyorum ki,hamilelikten kaynaklaniyor zaten yaptiktan sonrada icim sizliyor.ama hosumada gitmiyor degil.sedacıgım ben nazımı yapıorum zaten esım sımdıden bıktı vala sakın bı daha hamıle kalma dıyor
selamlar herkese,sedacım valla ben de aynen senin gibiyim.bişey diil, hamile kaldıımı öğrendiimde bile yeteri kadar sevinemicemden korkmaya başladım:kedi: sanırım bunun eşiği düşük yaptıımız ayı atlatabilmek.yani bana 13 hafta gün yüzü yokmuş gibi görünüyorama inş. Allahım sabrını ve iç rahatlığını verecek bize.:Saruboceq:bir şekilde olacak canım..belki bu topikteki benim kader arkadaşım da sen olursun ve aynı zamanda hamiş kalırız belki ne dersin:ecrin_bebek:
angelcim, kanaryacım sonuna kadar yapın kaprisinizialkisalkisalkisben de diyorum benimkine, hamile kaldıımda zor bulursun bu yemekleri,temizliği.,kıymetini bilkaydirigubbakcemile3
vala canlarım anne olmK o kadarda kolay bısey deıl oyuzden naz kaprıs yapmamızda cok haklıyız inş rabbım bıdaha boyle acılar gostermeyecek sızlere canım
kızlar burdakiler bebeğini kaybedip tekrar yeni bir bebişe kavuşanlar mı
slm canim.Allaha sükür iyi bakalim.sen nasilsin....amin canim insaallah.o günler bir gelse,inan dualarim sizinle.en kisa zaman da sizden de güzel haberler alicam Allahin izniyle.henüz cinsiyeti belli olmadi.cinsiyeti belli olsun hemen haber veririm size.selam kanaryacımm..nası gidiyo hamişlik?:CüvCüv:herşey yolundadır inş. canım..14 hafta da bitmiş hayırlısıyla..ohh ne güzel.. Allah 24 ve 34 leri de görmeyi nasip eder inş...cinsiyet belli olmuş muydu?
haklısın canım. mail adresine atarız.içimizi ferah tutalım..bebişle ilgilenmekten interenet girmeye fırsat bulamıyordur heralde:ecrin_bebek:
canim bu sira rahatsizim biraz.midem agriyor.girsem bile fazla eglenmiyorum.sen nasilsin neler yapiyosun.bncede kızlar esdracım bebişini kucana almış zaman bulamıodur inşyaramaz bi yeğenimiz oldu sanırım kanaryam seni göremiorum hiç msnde diyarcım snde arada gir haberdar et bizleri..
evt,sweetbaby yavas yavas hamile kaliyoruz.kızlar burdakiler bebeğini kaybedip tekrar yeni bir bebişe kavuşanlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?