ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

sedacıgım ben nazımı yapıorum zaten esım sımdıden bıktı vala sakın bı daha hamıle kalma dıyor

canlarım böle korkuyla geçirmeyin hamilelinizin tadını çıkarın ne güzel bi bebeğiniz olcak allahın izni ile naz yapın kapris yapın ooo ne güzel wallaakaydirigubbakcemile2
haklisin sedacim,ama elde olan birsey degil.önceki yasadigimiz durumdan dolayi böyle oluyor.senide görecem ben.saka bir yana aslinda dogru degil yapmamamiz gerekir.
sedacıgım ben nazımı yapıorum zaten esım sımdıden bıktı vala sakın bı daha hamıle kalma dıyor
bende yapiyorum nazimi angelcim,ama bu nazi isteyerek yapmiyorum ki,hamilelikten kaynaklaniyor zaten yaptiktan sonrada icim sizliyor.ama hosumada gitmiyor degil.

canlarım walla öle size diorum ama ben tam bi vesvese oluorum bide biliosunuz kötü bi tecrübem var..inşş haayırlısı ile geçer bu dokuz ayınızda yeğenlerim sağlıkla gelir dünyaya...

selamlar herkese,sedacım valla ben de aynen senin gibiyim.bişey diil, hamile kaldıımı öğrendiimde bile yeteri kadar sevinemicemden korkmaya başladım:kedi: sanırım bunun eşiği düşük yaptıımız ayı atlatabilmek.yani bana 13 hafta gün yüzü yokmuş gibi görünüyorama inş. Allahım sabrını ve iç rahatlığını verecek bize.:Saruboceq:bir şekilde olacak canım..belki bu topikteki benim kader arkadaşım da sen olursun ve aynı zamanda hamiş kalırız belki ne dersin:ecrin_bebek:
angelcim, kanaryacım sonuna kadar yapın kaprisinizialkisalkisalkisben de diyorum benimkine, hamile kaldıımda zor bulursun bu yemekleri,temizliği.,kıymetini bilkaydirigubbakcemile3

vala canlarım anne olmK o kadarda kolay bısey deıl oyuzden naz kaprıs yapmamızda cok haklıyız inş rabbım bıdaha boyle acılar gostermeyecek sızlere canım

aynı şeyleri bnde sölüorum eşime bu yemekleri hamileken zor görürsün sen yapıcaksın bana tersine dncek dokuz ay diorum oda garibim ilknden korktuğu için bişiy demio ..walla canım ya çok zor inş bberaber güzel haberi veririz kızlara tek dileğim sağlıklı olması kız erkek ikiz üçüz:))hiçfarketmez allah hayırlısını versin hepimize..

kızlar bişey sorcam, ben düşükten sonra folik asit almayı bırakmıştım.korunduğum halde almalı mıyım sizce?:uhm:

sedacımm tataım bu aralar çok yoğundum, ilgilemedimmafoldumben naslşsın? ben de durumlar aynı..sen de ne var ne yok.. ya ben esrayı çok merak ediyorum ya. haberin var mı? başka bitopikte de yazıyodu,pordan da takip ediyordum ama 1 aydır oraya da uğramıyor.

slm sedacim diyarrcim nasilsiniz.bende merak ediyorum esrayi.biraz daha bekleyelimde olmazsa burda mail adr falan vardir.yöneticilerden rica ettirir sorduttururuz.

selam kanaryacımm..nası gidiyo hamişlik?:CüvCüv:herşey yolundadır inş. canım..14 hafta da bitmiş hayırlısıyla..ohh ne güzel.. Allah 24 ve 34 leri de görmeyi nasip eder inş...cinsiyet belli olmuş muydu?
haklısın canım. mail adresine atarız.içimizi ferah tutalım..bebişle ilgilenmekten interenet girmeye fırsat bulamıyordur heralde:ecrin_bebek:

bncede kızlar esdracım bebişini kucana almış zaman bulamıodur inşyaramaz bi yeğenimiz oldu sanırım kanaryam seni göremiorum hiç msnde diyarcım snde arada gir haberdar et bizleri..

slm canim.Allaha sükür iyi bakalim.sen nasilsin....amin canim insaallah.o günler bir gelse,inan dualarim sizinle.en kisa zaman da sizden de güzel haberler alicam Allahin izniyle.henüz cinsiyeti belli olmadi.cinsiyeti belli olsun hemen haber veririm size.

bncede kızlar esdracım bebişini kucana almış zaman bulamıodur inşyaramaz bi yeğenimiz oldu sanırım kanaryam seni göremiorum hiç msnde diyarcım snde arada gir haberdar et bizleri..
canim bu sira rahatsizim biraz.midem agriyor.girsem bile fazla eglenmiyorum.sen nasilsin neler yapiyosun.
kızlar burdakiler bebeğini kaybedip tekrar yeni bir bebişe kavuşanlar mı
evt,sweetbaby yavas yavas hamile kaliyoruz.

i kanaryam bildiğin gibi walla bi deişiklik yok şimdilik...çok geçmiş olsun canım hamileliktanmi acaba mide ağrısıı

kanryam gene oyunlara dalmışınnn senidemi uyku tutmadııı :hulya:bnde sabah geç kalktım şimdide uyuyamadımm ama yatıcam artık bayıldımm öptüm ttlımm

slm canlarım nasılsınız?kanaryacıgım gecmiş olsun,bebegın mıdene yakınsa yavaş yavaş buyudugu ıcın mıdene baskı yapıp o yuzden agrı oluyor olabılır inş en yakın zamanda gecer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…