ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

selam kızlar,
sedacım özel den sana cevap yazamıyorum çünkü henüz yeni üyeymişim sanırım canımCADIARZU
ya size bişey sorcam.benim dr. düşükten sonra test gerekmez demişti. sonra dr.u değiştirdim.o da aynı şekilde ilk düşüklerde teste gerek yok dedi.size ve bebeğe yapılmış mıydı test?gerçi düşeceği varsa düşüyor tabi ama aklıma takılyo.

dıyar cıgım benımde ılk bebegım dusmustu ben 2 ay sonra hormonlarıma baktırdım dr um gerek yok demıstıama ben ısrar edınce yaptı eger kafanda soru ısaretlerı varsa yaptır

çok geçmiş olsun canım yeniden olur tatlım üzülme lütfen.allah hayırlısını nasip etsin.

i kanaryam bildiğin gibi walla bi deişiklik yok şimdilik...çok geçmiş olsun canım hamileliktanmi acaba mide ağrısıı
sagol canimmm.Allaha sükür suanda iyiyim.sanirimyediklerimde dokandi.söylemesi ayip kisir yemistim sanirim o yapti.gazdi herhalde.evt sedacim bazen daliyorum oyunlara .

slm canlarım nasılsınız?kanaryacıgım gecmiş olsun,bebegın mıdene yakınsa yavaş yavaş buyudugu ıcın mıdene baskı yapıp o yuzden agrı oluyor olabılır inş en yakın zamanda gecer canım
sagol angelcim.belkide oda olabilir.bilmiyorumki.prs kontrolüm var,dra söyliyecegim bakalim.Ama 2 günüm felaketti.Allah kimseye yasatmasin.sen nasilsin canim nasil gidiyor.
bende yaptirmadim diyarcim.dr öyle diyorsa aklin takilmasin canim

canım bnde burda çok doktora hastenelere sordum hiçbidoktor ilk düşük olduğu için ciddiye almamıştı(((((((((neyseki tanıdık bi doktor bulduk onun sayesnde yaptırdık butün testlerri ve prolaktinimin yksek oldunu öğrenmiş oldum...şimdiki doktorun eşime sölemiş daha yeni ayaklarından tavana bile asak bu bebek düşer demiş allahım o gnleri hatırlamak istemiorum((((((((((dediğin gibi olacağı varsa oluyo ttlımm engel olamıoru tıp düşüklerde çok çaresiz bişey yapamıolar

sağolun arkadaşlar,
neyse zaten yarın tam 2 ay dolmuş olacak. bu arada 2. adetimi de görüyorum.o açıdan mutluyum.ilki 34. günde olmuştu.bu ise 28. günde geldi.kaydirigubbakcemile2
zaten ocak ayında da başka bi dr.dan randevum var.bu 3 ayda diğer sağlık sorunlarımı düzelteyim bari diyorum.ondan sonrası Allah kerim..:Saruboceq:
sedacım peki niye yükselirmiş bu prolaktin?fiziksel mi psikolojik nedenlerden mi?yani stres kaynaklı falan mı?

ıyıyım ben cok sukur kanaryacıgım ama 2 gundur grıbım basım cok sıddetlı agrıyor dr da gıtmedım domuz grıbı asısıda olmayacagım ama bı yandanda korkuyorum:çok üzgünüm:

ıyıyım ben cok sukur kanaryacıgım ama 2 gundur grıbım basım cok sıddetlı agrıyor dr da gıtmedım domuz grıbı asısıda olmayacagım ama bı yandanda korkuyorum:çok üzgünüm:
gecmis olsun angelcim. ihmal etme hemen bir dra gitmelisin bence.ben dom.gr.asisi olmayi düsünüyorum canim.biraz daha zaman gecsin olacagim büyük ihtimal.evden cikmamisken bende korkuyorum.herseyden nem kapiyorum.esim de asi oldu.bugün haberlerde de söyledi izlemissindir belki,mutlaka hamileler asi olsun deniliyordu.tabiki bir yandan asida korkutuyor beni acaba bir zarari olur mu diye.inan artik ne yapacagimizi sasirdik.

ttlım hormonlarım gebelik dışı süt salgılıyo doktorun dediği stresten uzak durmalısın bu hipofiz bezinden salgılanan bi hormon yani beyine bağlı bunu kafandan çıkar prolaktini düşünme aman düştümü ykseldimi die şükürler olsunki fazla yksek deil bir aylık ilaçla düşürdük geçen ay bu ayda bebiş denemeleri bakalım hayırlısı nolcakk

sedacım çok sevindim hormonşarın düzelmesine..hadi bakalım cnm
kanaryacım kapsama alnaı dışında ne demek? anlamadım cnm

saol canım benım grıp bı gecıo bı baslıo nasıl oluo bende anlamadım aşı yan etkılerını 6ay sonra gostermeye baslıomus canım tam bızım dogum esnasında yanı ben kendımden deıl ama bebegımden cok korkuyorum ya bısey olursa dıe ,bıde hastalık mutasyona ugradı asıların bı faydası olmayacak dıyorlar

sedacım çok sevindim hormonşarın düzelmesine..hadi bakalım cnm
kanaryacım kapsama alnaı dışında ne demek? anlamadım cnm
bamlanmak demek canim.yani yöneticiler tarafindan siteye bir müddet girme yasagi konuluyor.anlamadim ki niye kapsama alaninda.
dikkat et canim.bende sürekli hapsuruyorum.grip degilim ama bir hapsurmadir gidiyor.Allah korusun angelcim hic bisey olmaz Allahin izniyle.o korkma zaten beynimizin bir kösesine yerlesti iyice.bende öyle insan hapsurmaktan korkarmi ama korkuyosun.evt canim asilar hakkinda öyle diyorlar ben henüz olmadim,böyle denilincede vazgectim gibi.esim asi oldu,bende disari cikmiyorum,fazla kimseylede görüsmüyorum.havalar isinsada kurtulsak su gripten.ama hamileler icin vurulan asi katkisiz oldugundan hic bir zarari yokmus canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…