ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

selam kızlar,
nihayet cuma geldikaydirigubbakcemile2hamişler göbişler çıktı mı bakem?:CüvCüv:kanaryacım senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu? söledin miyid unuttum:kedi:dün akşam arkadaşımız ve eşi geldi oturmaya bebişlerini sevdik.önce zor gelir sanıyodum ama hiç öle olmadı.tam aksine umut doldu içimeopuyorumnanaktancanlarım 2011 e kucaklarımızda bebeişlerimizle gireriz inşallah..bi ay sonra yasağım bitiyo, ama biyanım da korkuyo kızlar..bu arada diğr sağlık sorunlarımı halledicem.rontgrn vs. durumlarında sonra sorun yaşamıyım istiyorum.bu arada bende bel fıtığı var, hamilelikte çok skıntı çekerim diye korkuyorum,gerçi şyuana kadar ağrıkesici alacak kadar çok ağrım olmadı.ama bacağımda uyuşma ve skıntı oluyo işte.. egzersiz falan veriyolar onları yapmaya çalışıyorum.bu aralar da kolum uyuşuyor.baktırıcam bakalım..amann işte böle sorunlar bitmiyo ...sizde ne var ne yok?

kanaryacım hiç görüşemioruz ya msnyede gelmiosun fazla napıosun iisin dimi :)))
canimm msnden görüstükten sonra cevapladigim icin bunu es geciyorum.ben iyiyim sen nasilsin sedacim görüsmeyeli.opuyorumnanaktan
diyarrcim nasilsin.Allaha sükür iyiyiz canim.evt ya göbisim cikti:CüvCüv: benim.hizlada kilo aliyorum.drum cok almissin dedi 55 le basladim 2 hafta öncesine kadar 62 dim suan kacim bilmiyorum.mafoldumbencinsiyeti belli olmadi daha olunca mutlaka buraya yazarim.senin adinada sevindim ste bu umutlu ol,canim.korkmakta haklisin bende de vardi cok korkuyordum ama inan Rabbim güc veriyor.yeni bir yilda senden ve sedadan güzel haberler alicam insaallah.:Saruboceq zaman burda doya doya hamilelik muhabbeti yapariz.diyarcim belini ihmal etme tedavisini yaptir bir an önce hamilelikte falan cekersin Allah korusun cok gecmis olsunopuyorumnanaktan

can dostlarım benm kanaryam diyarcım angelım napıosunuz topiğimiz çok boş kaldıı yaaa(bakıorum hep aynı kmse yokkakannehir

selamlar kızlar..bikaç gündür giremedim nete..malum yılsonu işler vs.herkes iidir inşallah..kader arkadaşlarım 2010 hepimize uğur getirsin,kalplerimizdeki dualarımız kabul olsun..2009 benim için buruk geçti.1 sene sonra yine KKda birbirimize bebişlerimizin resimlerini yollarız inş..:Saruboceq:hepinizi çok seviyorum..

CANLARIM BENıM NıCE MUTLU UZUN YILLARA ıNŞŞ...HEP BERABER BOL BEBıŞLı GNLERR TATLıŞKOLARIM ÖPÜORUM HEPıNıZı...2010 GÜZEL OLCAK ıNANIORUM HEPıMıZ ıÇıN HAYIRLI OLUR ıNŞopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım hepınız ıcın mutlu hu<urlu saglıklı bı yıl olur ıns 2010 ben fazla gıremıyorum nete basım donuyo tansıyonum dusuo cok baktıgımda bılgısayara sız neler yapıosunuz bakalım

canlarım hepınız ıcın mutlu hu<urlu saglıklı bı yıl olur ıns 2010 ben fazla gıremıyorum nete basım donuyo tansıyonum dusuo cok baktıgımda bılgısayara sız neler yapıosunuz bakalım
canim ben iyiyim sende iyisindir insaallah.dikkatli ol canim,sagligin daha önemli arada iyi oldugunu bildir yeter.bebek de iyidir insaallah.öpt canim grsopuyorumnanaktan

selam canlarım,özledim valla sizi..hamişcikler nasılsınız bakem..karınlar büyüdü mü:ecrin_bebek:kanaryam cinsiyeti ne durumda miniğimizin?angelcim kendine dikkat et, girme nete fazla, ii olduğunu arada bildir yeter canım..sedacım sende ne var ne yok?kızlar benim 2 haftam kaldı yasağın bitmesine..geçmez sanıyodum,nası geçti 3 ay..bu arada dr. işlerim var..hazır hamile değilken röntgen vs. ne varsa yaptırıyım istiyorum..böle işte..

dıyarcıgım kanaryacıgım saolun canım bebıs ıyı 4 bucuk aylık olduk ama bem bıturlu ıyı olamıyorum bu ara bıraz yağ kaymak yuklenmıstım kolesterolum baya yukselmıs sımdıde dıyet yapıorum dussun dıye of ooofffmafoldumben

ben iyiyim canim sen nasilsin.evt diyarcim ya büyüdük biraz.cinsiyeti henüz belli olmadi.bu hafta olacak insaallah.en iyisini yaparsin canim.hamile kalmadan önce saglik islerini hallet.ben disciye gitmedigime pismanim.bu hafta mecbur gidicem artik.kendine iyi bak diyarcim.
gecmis olsun canim.dikkat et kendine.az kaldi angelcim biraz daha sabir.

selam kızlar,nete girdim,girmişken bi selam vereyim dedim.ben pzrtesi fizik tedaviye başlıcam.yaklaşık 3 hafta sürecek,tehlikeli boyutlarda değilmiş fıtık,ama sırt kaslarım zayıfmış,kuvvetlenmem gerekecek,egzersiz yapcam vs.hamilelikte kilo alımı ile biraz sıkıntı yaratabilirmiş.beyin cerrrahı normal doğum yapabilirsin dedi, fizik ted. dr.u ise sezaryan yapılırsa, daha risksiz olur dedi..amann sanki kaldık da hamile ,doğumu kaldı dimi:kedi:insan düşünüyo işte..ben bikaç hafta daha korunıyım diyorum..hem dişçi işlerimde biter bu sürede..sizlerden naber? sedacım sesin çıkmıyo gülüm, nası gidiyo çalışmalaraklinialirimsmileöptüm hepinizi canlarım benim..

gecmıs olsun canım Allah acıl sıfalar versın

teşekkürler canım.uğraşıyoruz işte,sen nasılsın bal kaymakçılülülülülülübulantıların geçti mi canım?okuduğum kadarıyla 4-7 ay arası hamileliğin en keyifli zamanlarıymış, keyfini çıkarın hamişler:sm_cool:

benım bulantılarım gectı canım ewet en keyıflı gunler ama baska hastalıgın cıkmazsa benım kolesterolum yukselıo oyuzden hep açım korkumdan bıseyyıyemıorumÇok üzgünüm çoookbıde erken dogum korkusu sardı sımdıde benı

ben iyiyim canim sagol.diyarcim bencede hamile kalmadan önce saglik islerini hallet.bende hamile kalmadan önce disciye gitmedim,simdi gidiyorum.tabi düsüneceksin bunlari tatlim,niye öyle diyosunki,sende en kisa zamanda bize güzel haberler vereceksin inaniyorum.
canimm,cok gecmis olsun.bol bol ceviz ye angelcim.hem omega3 acisindan ,hemde kolestrole iyi geliyor.hergün bir avuc ye.bende bir kacgün arka arkaya tereyagi falan yedim.sanki kalbim firlayacakti yerinden.sonra hemen kestim yemeyi.bu arada canlarim.kizim olacak büyük ihtimal.:ecrin_bebek:drum kesin degil ama kiza benziyor dedi.

ewet canım cevız yıyorum bende duydum kolesterole ıyı geldıgını yagdan artık tamamen uzaklastım ıyıde oldu fazla kılo aolmıyorum boylelıklekaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar, ben de ilk gözağrım olacak ikiz bebeklerimi 19 Kasım 2009'da erken doğumla kaybettim. ıki oğlumun birini doğduktan hemen sonra diğerini 40 günlük mücadelesinden sonra kaybettim.Şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum. Beş yıldır bekliyordum yavrularımı. Bir çok ameliyat ve kayıplardan sonra tüp bebek ile sahip olduğum yavrularımın kıymetini bilemedim. Bebişlerim beni terk ettiler.ışi bırakmamıştım çalışıyordum. Kendimi çok yorduğum bir gün, 6. ayımda çok az bir kanama ve sonrasında önüne geçemediğimiz bir erken doğum.
Şimdi ellerim boş, hayat boş. Ama dayanmaya çalışıyorum. ALLAH büyük inşallah bir gün benim de bebeklerime kavuşacağım. Ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…