Arkadaşlar, ben de ilk gözağrım olacak ikiz bebeklerimi 19 Kasım 2009'da erken doğumla kaybettim. İki oğlumun birini doğduktan hemen sonra diğerini 40 günlük mücadelesinden sonra kaybettim.Şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum. Beş yıldır bekliyordum yavrularımı. Bir çok ameliyat ve kayıplardan sonra tüp bebek ile sahip olduğum yavrularımın kıymetini bilemedim. Bebişlerim beni terk ettiler.İşi bırakmamıştım çalışıyordum. Kendimi çok yorduğum bir gün, 6. ayımda çok az bir kanama ve sonrasında önüne geçemediğimiz bir erken doğum.
Şimdi ellerim boş, hayat boş. Ama dayanmaya çalışıyorum. ALLAH büyük inşallah bir gün benim de bebeklerime kavuşacağım. Ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.
canim daha önce varmiydi kolestrolün,hamileliktemi cikti.ben biraz tereyagi yiyeyim,ikigün arka arkaya.hemen kalbim slkistiriyor.cevizide yiyince hemen düzeliyorum.ewet canım cevız yıyorum bende duydum kolesterole ıyı geldıgını yagdan artık tamamen uzaklastım ıyıde oldu fazla kılo aolmıyorum boylelıklekaydirigubbakcemile2
sagol bitanem.Allahin izniyle insaallah canim.yolun yarisina geldik diyarrcim.benide bu siralar dogum krkusu sarmaya basladi.herseyin hayirlisi bakalim.sen neler yaptin canimselam kızlar,
kanaryacım demek prensesimiz gelicek he..zemuszemusyerim ben onu yerim..hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı hamisler, ha gayret..angelcim bol ceviz yiyioruz, kafamızı öle şeylerle meşgul etmiyoruz, yok öle seyler canım,gelecek güzel günleri düsün lütfen..Allah'ın izniyle meleklerimizi kucaklamaya cok az kaldı..Kızlar Sedadan haber yok kac zamandır??
canim cok gecmis olsun.Rabbim sana büyük sabir versin.diyarrcigimin dedigi gibi,hersey Allahtan.bebegi istemeyipte kendine neler neler yapan var.yüksek yerden atlamalar,beline vurmalar,hoplamalar.agir seyler tasimalar böyleyken bebege birsey olmuyor,yani kendini hic suclama.Rabbim tez günde tekrar yüzünü güldürsün.Arkadaşlar, ben de ilk gözağrım olacak ikiz bebeklerimi 19 Kasım 2009'da erken doğumla kaybettim. İki oğlumun birini doğduktan hemen sonra diğerini 40 günlük mücadelesinden sonra kaybettim.Şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum. Beş yıldır bekliyordum yavrularımı. Bir çok ameliyat ve kayıplardan sonra tüp bebek ile sahip olduğum yavrularımın kıymetini bilemedim. Bebişlerim beni terk ettiler.İşi bırakmamıştım çalışıyordum. Kendimi çok yorduğum bir gün, 6. ayımda çok az bir kanama ve sonrasında önüne geçemediğimiz bir erken doğum.
Şimdi ellerim boş, hayat boş. Ama dayanmaya çalışıyorum. ALLAH büyük inşallah bir gün benim de bebeklerime kavuşacağım. Ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum.
cok gecmis olsun canim.Allah sabir versin.stress yapma,kafaya cok takiyorsan ondan olmayabilir.sonucta hamile kalabiliyorsun.Rabbim tez zamanda nasip eylesinkızlar bende 10 ay önce 10 günlük kızımı kaybettim ve hala hamile kalamıyorum kaç kere doktora gittim Allah kimseye evlat acısı vermesin
cok üzüldüm canim ya,35 haftami 8.5 aylikkenmi yani.Allah sabir versin canim bu dahada zor birsey eger yanlis anlamadiysam,nasil oldu.bu arada ben bir bebek bekliyorum canim 21 haftalik su anda.Rabbim tez günde seninde acini hafifletip evlat sahibi olmani nasip etsin.CANIM merhaba Allah sabır versin bende kaybettim hemde 35 haftalıktı 4 ocakta ümitsizliğe kapılma sakın.İlk zamanlar çok zok zor oluyor zaten kimse kolay olduğunu söyleyemez ama umutsuz olma Rabbim bunu verdiğine göre yine verir Allahın hazinesinde çok yeterki isyan etmeyelim istemesini bilelim.Yavrularımız ahiretteki şefaatçimiz olacak ve orada bizi yavrumuzla sonsuz bir yaşam bekliyor bu her anneye nasip olmaz bizim yavrularımız seçildi cennete.Allah en kısa zamanda yine nasip edecek arkadaşım.Umudunu sakın kaybetme hihoyyyt
anladim canim.insaallah gecer angelcim.benimde bu siralar canim hep sekerli yiyecekler istiyor.kendimi zor tutuyorum.serbetli tatli yapayim diyorum,biliyorum gördügüm zaman tutamam kendimi,hepsini yerim o yüzden hic hamur isi tatli yapmiyorum bu sira.kanaryacıgım benım daha once yoktu hamılelıkte cıktı kolesterol cogu hamılede oluomus ama benımkı sınırında ustundeydı cogu kısı hamılelıkten sonra gecer dıyo coguda kalır dıyor ıns gecer hamılelıkten sonra sende dıkkat et canım
sana afiyet olsun canim.ne güzel kilo problemin yok.senin cok normal. fazla sekerli yemiyorum ,ama yine kilo almisim az önce tartildim,kafayi yiyecegim artik.2hafta boyunca dikkat ettim birde,biliyosun yürüyüs falan da yapiyorum.ama yok yani yine de aliyorum anlamadim niye.hatam hamileligimin basinda dikkat etmedim,dikkat etseydim simdi bu kadar problem olmayacakti.angelcim hani öyle görünüstede kilolu görünmüyorum,kilo aldim mi benim yan taraflarim arkam alirdi,yüzüm falan da normal yani.ama simdi yok,acaba vücudum sumu tutuyor diyorum.2 hafta sonra kontrolüm var druma sorayim bakalim.fazla sekerlıde yeme canım cunku gebelık sekerı cıkarsa Allah korusun o cok tehlıkelı ama yınede haftada bır kere falan odullendır kendını,benım oyle canım pek bıseyler ıstemıo ama su soguk kıs gununde dondurma ıstıo canım bol bol dondurma yıyorumbilmiyorumkismile
sagol canim tesellin icin.biraz rahatladim bak.eger son ayda almiyorsak iyi.artik saglikli besleniyorum angelcim.yani kahvaltimi sabah,ögle yemegimi ,ara ögünümü,aksam yemegimi,saatinde yiyiyorum.az ve slk yiyiyorum yani.beyaz ekmek falan yok,siyah ekmek oda 1 dilim.öyle birsey olsa seda mutlaka haber veridi.hem 2 gün önce giris yapmis.ayin 30 da.sanirim öyle bakip cikiyor,müsait olmayabilir.esrayi bende cok merak ettim.hic sesi solugu cikmadi.insaallah iyidir ve hersey yolundadir,dogurmustur herhalde simdiye kadar.kanaryacıgım bu kadar dert etme,eger az su ıcıosan vucudunda odem olusmus olabılır son aylarda cok fazla kılo alacakmısız zaten,sedayı esrayıda merak edıyorum bende belkı seda hamıledır bulantısı falan varsa gıremıodur
diyarrcim günaydin.nasilsin canim.hersey yolundami.kiloyu kendim icin takmiyorum.bebegin sagligi icin.mafoldumbenyoksa umrumda degil.:icecream:ben aldigim kiloyu cok cabuk veririm.daha tr ye gitcemmmm,zemuszemusorada annem bana herseyler yapicak,manti,börek cörek,baklava,offffffff,agzim sulandi bak.hep yicem cokacimcoookorda iste.burada,sadece dengeli besleniyorum artik.ilk zamanlar farkinda degildim,götürdüm börekleri cörekleri.günaydın kızlar,aman da hamislerin gobisleri buyumus de kilolara mı takmıslar kafayı:kedi:canlarım bosverin kolestrolünüe, sekerinize dikkat edin yeter.zaten bu aylarda kilo almanız gayet normal:CüvCüv:hele bi bebişler gelsin,nası olsa o kilolar gider..merak etmeyin..ya evet, sedayı ben de çok merak ediyorum,inş. hayırlı bir sebebi vardır.:Saruboceq:sedacım bi ses ver , özledik seniolumunekankayizsmile
.amin canim.böyle durumda olan cümlesine Rabbim sabirlar versingecmis olsun allahim sana sabirlar versin tabiki esinede
sagol canim.amin.o yavrum hep aklimda,kalbimde zaten.insaallah canim dedigin gibi cennette bulusuruz.su anda bir bebek bekliyorum Allahin izniyle.canım benim çok üzüldüm allah sabır versin inşallah tekrar hamile kalırsın bebegini kucagına alırsın üzülme bebegin sana cennette şefatçi olacak cennette seni beklyo olacakÇok üzgünüm çoook
iiyim canım,nolsun fizik ted., egzersizler vs. uğraşıyorum,bi nevi hazırlık işte,kaderde ne varsa o olacaktır gerçi ama , sonradan niye yaptırmadım die üzülmiim die ...oy kıyamam sana, üzülme, az az hepsinden yersin,bişeycik olmaz.dengeli beslendiğine göre, korkma demekki bebek alıyor kiloları..dr.una da sorarsın,ben de düşükten sonra kilo aldımbenneyaptımkihamileyken çok bulantım oluyodu, düşükten sonra bir iştahım açıldıki sorma,ben de dikkat etmeye çalışıyorumdiyarrcim günaydin.nasilsin canim.hersey yolundami.kiloyu kendim icin takmiyorum.bebegin sagligi icin.mafoldumbenyoksa umrumda degil.:icecream:ben aldigim kiloyu cok cabuk veririm.daha tr ye gitcemmmm,zemuszemusorada annem bana herseyler yapicak,manti,börek cörek,baklava,offffffff,agzim sulandi bak.hep yicem cokacimcoookorda iste.burada,sadece dengeli besleniyorum artik.ilk zamanlar farkinda degildim,götürdüm börekleri cörekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?