ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım 9.ayda zaten bebegınde senınde kılo alman duracak,aman saglıklı olsunlar bebıslerımız kılo nasıl olsa verılır canım,seda ıyıdır ıns,esra coktan almıstır bebısı kucagına unuttu hemen bızı bızdemı oyle olcaz acababilmiyorumkismile

canım bende dusukten sonra kılo almıstım kendını dıyetle falan sıkma ekmek yeme sadece bol su ıc zaten egzersızde yapıomuşun bıde fazla kafaya takmabayanssulusmile

Gecmıs olsun canım....ılk gozagrım dıyorum bende senın gıbı...sen 3 aylıkken kaybetmıssınbense ılkgozagrımı elıme aldım 1 hafta sevdım kokladım ve topraga verdım bunu dusun lutfen..boylesı ınan daha zor okadar acıkı neler yasadım neler.......ya elıne alsaydın benım gıbı koklasaydında kaybetseydın...allah beterınden saklasın...ınsallah melegın yenı bır melek daha yollar sana...

canım arkadaşlarım benimm sizleri çok özledim ama kafamı dağıtmak adına yazmıorum artık aklımdasınız kanaryacım angelcim diyarcım hepinizi öpüorum beni anlıcanızı umuorum buraya geldikçe bebek düşüncesi yiyip bitirio beni...ama girip haerlerinizi mesajlarınızı okuorum canlarım..kndinize çok ii bakın yeğenlerimede tabi:))opuyorumnanaktan

seninde basin sagolsun canim.tabiki senin acin dahada büyük.Allah sabirlar versin.

Son düzenleme:
tahmin etmistim canim senin böyle düsündügünü.sen nasil istersen.yeterki sen rahat ol.gelecegin annesi olarak beyninin rahat olmasi lazim.öpüyorum seni kocaman.

canım benım ya kıyamam sana uzme kendını canım bız herzaman burdayız ne zaman ıstersen geılp msj yazabılırsın canım cok opuyorum kendıne ıyı bak

sedacımm canım benim..nası mutlu oldum,senden haber aldığıma anlatamam..sen iyi ol, bu bana yeter..nası istersen cnm,nası kendini ii hissediyosan öle yap.önemli olan kafanın rahat olması..öptüm tatlışlarım hepinizi.

hamisler sizden naber?minikleriniz ne yapıyor?bu hafta yıllardır bebek isteyen yakın bi dostumun da hamis haberini aldım,içim içime sığmıyor.zemuszemusbu hafta diş ve fizik tedavim bitiyo Allah izin verirse,temel atma çalışmalarına başlıcazŞeniziçim bi tuhaf..

.amin canim.böyle durumda olan cümlesine Rabbim sabirlar versin

sagol canim.amin.o yavrum hep aklimda,kalbimde zaten.insaallah canim dedigin gibi cennette bulusuruz.su anda bir bebek bekliyorum Allahin izniyle.

merhaba canım az önce geçen seneki mesajını okudum bebeğimi kaybettim yazmıssın üzüldüm ama şimdi yanlış anlamadıysan hamilesin rabbim kucağına almayı nasip etsin amin
ama bana yardım et lütfen bende geçen sene aralık ayında bir buçuk aylık bebebğimi düşürdüm ama bir türlü hamile kalamıyorum 5 farklı doktora gittim bişey yok diyo ama anlamdım ben neden hamile kalamıyorum sen nasıl hamile kaldın ve düşükten kaç ay sonra hamile kaldın sölermisin bana tatlım lütfen

ıyıyz canım mınıklerımız buyuyo yavas yavas tedavılerının bıtmesıne sevındım ıns hayırlısıyla yakın zaman da hamıs habenı alırız:Saruboceq:

ben iyiyim canim cok sükür sen nasilsin.arkadasin nasil mutlu olmustur.Arkadasina hayirli olsun,Rabbim kucagina almayi nasip etsin.ne güzel bir haber senin icinde hayirli olsun.t
davilerin bitiyor ne güzel.sendende hayirli haber alacagimiza inaniyorum diyarcim cünkü cok pozitifsin.

evet canim.amin isteyen cümlemize insaallah.sana da cok gecmis olsun.sadece rahat ol.Allahin izniyle zamani geldimi olur derdanurcum.8 ay sonra falan hamile kaldim.

evet canim.amin isteyen cümlemize insaallah.sana da cok gecmis olsun.sadece rahat ol.Allahin izniyle zamani geldimi olur derdanurcum.8 ay sonra falan hamile kaldim.

saol canım benim ilgin için msj nı yeni gördüm ama özelden msj atamıyorum msj sayım yeterli değilmiş kusura bakma olurmu bitanem

Kanarya tebrik ederim Rabbim sağlıcakla sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.Benim için dua et hamilelerin duaları kabul olur derler salı tahliller için çapaya gitcez kan falan vercez bakalım neler olacak.Sorunsuz bir atlatsak 6 ay sonra bende hamile kalmak istiyorum kısmet olursa.

.amin canim.böyle durumda olan cümlesine Rabbim sabirlar versin

sagol canim.amin.o yavrum hep aklimda,kalbimde zaten.insaallah canim dedigin gibi cennette bulusuruz.su anda bir bebek bekliyorum Allahin izniyle.

canım çok sevindim rabbim saglıkla KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH KAÇ AYLIK OLDU AMAN KENDİNE İYİ BAK BEBİŞİNE İYİ BAK ALLAH BEBİŞİNLE SANA UZUN YILLAR BİRLİKTE YAŞAMAYI NASİP ETSİN AMİN:Saruboceq:

rabbim büyük ona sığınmalıyız benim 3.5 aylıktı cinsiyetini öğrenmeye gittim doktor suratıma şak diye söyledi kıyafetimi giyemedim kuzum terketti beni ne desek boş şuan biliyorum seni rahatlatmaz ben psikolojik destek aldım almanı tavsiye ederim bu acıyı çeken bilir şimdi doğacaktı benim bebeğim birde eltim nisbet için hamile kaldı gözümün önünde bide benim gibileri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…