sagol canim tesellin icin.biraz rahatladim bak.eger son ayda almiyorsak iyi.artik saglikli besleniyorum angelcim.yani kahvaltimi sabah,ögle yemegimi ,ara ögünümü,aksam yemegimi,saatinde yiyiyorum.az ve slk yiyiyorum yani.beyaz ekmek falan yok,siyah ekmek oda 1 dilim.öyle birsey olsa seda mutlaka haber veridi.hem 2 gün önce giris yapmis.ayin 30 da.sanirim öyle bakip cikiyor,müsait olmayabilir.esrayi bende cok merak ettim.hic sesi solugu cikmadi.insaallah iyidir ve hersey yolundadir,dogurmustur herhalde simdiye kadar.
iiyim canım,nolsun fizik ted., egzersizler vs. uğraşıyorum,bi nevi hazırlık işte,kaderde ne varsa o olacaktır gerçi ama , sonradan niye yaptırmadım die üzülmiim die ...oy kıyamam sana, üzülme, az az hepsinden yersin,bişeycik olmaz.dengeli beslendiğine göre, korkma demekki bebek alıyor kiloları..dr.una da sorarsın,ben de düşükten sonra kilo aldımbenneyaptımkihamileyken çok bulantım oluyodu, düşükten sonra bir iştahım açıldıki sorma,ben de dikkat etmeye çalışıyorum
seninde basin sagolsun canim.tabiki senin acin dahada büyük.Allah sabirlar versin.Gecmıs olsun canım....ılk gozagrım dıyorum bende senın gıbı...sen 3 aylıkken kaybetmıssınbense ılkgozagrımı elıme aldım 1 hafta sevdım kokladım ve topraga verdım bunu dusun lutfen..boylesı ınan daha zor okadar acıkı neler yasadım neler.......ya elıne alsaydın benım gıbı koklasaydında kaybetseydın...allah beterınden saklasın...ınsallah melegın yenı bır melek daha yollar sana...
tahmin etmistim canim senin böyle düsündügünü.sen nasil istersen.yeterki sen rahat ol.gelecegin annesi olarak beyninin rahat olmasi lazim.öpüyorum seni kocaman.canım arkadaşlarım benimm sizleri çok özledim ama kafamı dağıtmak adına yazmıorum artık aklımdasınız kanaryacım angelcim diyarcım hepinizi öpüorum beni anlıcanızı umuorum buraya geldikçe bebek düşüncesi yiyip bitirio beni...ama girip haerlerinizi mesajlarınızı okuorum canlarım..kndinize çok ii bakın yeğenlerimede tabi:))opuyorumnanaktan
canım arkadaşlarım benimm sizleri çok özledim ama kafamı dağıtmak adına yazmıorum artık aklımdasınız kanaryacım angelcim diyarcım hepinizi öpüorum beni anlıcanızı umuorum buraya geldikçe bebek düşüncesi yiyip bitirio beni...ama girip haerlerinizi mesajlarınızı okuorum canlarım..kndinize çok ii bakın yeğenlerimede tabi:))opuyorumnanaktan
.amin canim.böyle durumda olan cümlesine Rabbim sabirlar versin
sagol canim.amin.o yavrum hep aklimda,kalbimde zaten.insaallah canim dedigin gibi cennette bulusuruz.su anda bir bebek bekliyorum Allahin izniyle.
hamisler sizden naber?minikleriniz ne yapıyor?bu hafta yıllardır bebek isteyen yakın bi dostumun da hamis haberini aldım,içim içime sığmıyor.zemuszemusbu hafta diş ve fizik tedavim bitiyo Allah izin verirse,temel atma çalışmalarına başlıcazŞeniziçim bi tuhaf..
ben iyiyim canim cok sükür sen nasilsin.arkadasin nasil mutlu olmustur.Arkadasina hayirli olsun,Rabbim kucagina almayi nasip etsin.ne güzel bir haber senin icinde hayirli olsun.thamisler sizden naber?minikleriniz ne yapıyor?bu hafta yıllardır bebek isteyen yakın bi dostumun da hamis haberini aldım,içim içime sığmıyor.zemuszemusbu hafta diş ve fizik tedavim bitiyo Allah izin verirse,temel atma çalışmalarına başlıcazŞeniziçim bi tuhaf..
evet canim.amin isteyen cümlemize insaallah.sana da cok gecmis olsun.sadece rahat ol.Allahin izniyle zamani geldimi olur derdanurcum.8 ay sonra falan hamile kaldim.merhaba canım az önce geçen seneki mesajını okudum bebeğimi kaybettim yazmıssın üzüldüm ama şimdi yanlış anlamadıysan hamilesin rabbim kucağına almayı nasip etsin amin
ama bana yardım et lütfen bende geçen sene aralık ayında bir buçuk aylık bebebğimi düşürdüm ama bir türlü hamile kalamıyorum 5 farklı doktora gittim bişey yok diyo ama anlamdım ben neden hamile kalamıyorum sen nasıl hamile kaldın ve düşükten kaç ay sonra hamile kaldın sölermisin bana tatlım lütfen
amin canim insaallah Rabbim isteyen cümlesine nasip etsin:Saruboceq:allah bızlerede nasıp etsın bu duyguyu arkadaslar
evet canim.amin isteyen cümlemize insaallah.sana da cok gecmis olsun.sadece rahat ol.Allahin izniyle zamani geldimi olur derdanurcum.8 ay sonra falan hamile kaldim.
.amin canim.böyle durumda olan cümlesine Rabbim sabirlar versin
sagol canim.amin.o yavrum hep aklimda,kalbimde zaten.insaallah canim dedigin gibi cennette bulusuruz.su anda bir bebek bekliyorum Allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?