ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

tesekkür ederim canim.aminnn insaallah isteyen cümlesinede saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.tabiki dua ederim canim ne demek.Rabbim sana tez günde istedigin evladina,yavruna kavustursun.insaallah tez günde müjdeli haberlerini alirim.eger 6 ay sonra bir bebek planiniz varsa,sende hazirlik yap gelincik.dis druna git,kontrollerini yaptir,sonra hamilelikten 3 ay önce folio alimina basla tabi bunu druna sor.ve cok rahat sakin ol.beynin hazirlansin.ben bunlarin hicbirini yapamdim suanda yapiyorum.yapilmasi gereken seyler.
sagol canim benim aminnn insaallah.su anda 23 haftalik .cok güzel dileklerde bulunmussun cok sagol berkemcim.
gecmisolsun canim.kolay degil atlatmak zor.ama inan aciyi veren Rabbim sabrini da veriyor.Rabbime cok sükür su anda daha iyiyim.Allaha birak.baskalarina hic bir sekilde aldirma.isteyen istedigi sekilde hamile kalsin yada kalmasin sen kendine bak bosver.bana da evlendigimden beri hadi,ne zaman,niye bekliyorsunuz bu tür seyler cok söylendi.ilk zamanlar cok taktim.kafaya taktikca bebegimin gelmesi gecikiyordu,ne zaman ki kafamdan attim,kimseye aldiris etmedim,o anda hamile kaldim o yüzden canim görme duyma.Rabbim insaallah tez günde senide sevindirsin.

amin canım,duana en içten dileklerimle katılıyorum.bende bebeğimi 27 haftalıkken kaybetmiştim.insanın yüreği yanıyo ama yinede dayanıyor.unutma vücut sağlıklı olmayan bebeği dışarı atar.teselli etmek için söylemiyorum arkadaşım gerçekten böyle.bizim bebeğin ölüm sebebi araştırıldığında beyin anamolisi olduğu söylendi.rabbim herşeyin hayırlısını verir.doğmuş olsaydı zeka özürlü olucaktı.dua etki rabbim sağlıklı,ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.çok şükür rabbim bana yeniden nur topu gibi bir evlat verdi.inşallah isteyen herkese versin.dualarım seninle,allah sabır versin.

seninde basin sagolsun canim.bilirim seninkiside bayagi büyükmüs.Rabbimin istegi iste.herserde vardir bir hayir.Rabbim evladini sana bagislasin.Rabbim cok büyük insaallah bu bebegimi saglikli bir sekilde kucagima alirim.bu arada hemsomsun seni tanidigima memnun oldum canim

hemşom sana bikaç tavsiyede bulunayım.fırsat buldukça kuranı kerim oku,sabahları aç karınla çekirdekli kan üzümü,ceviz ye.ilahi dinle bebişede dinlet.dua etmeyi unutma,herşeyin hayırlısını iste.rabbim sağlıcakla yavrunu kucaklamayı nasip etsin inşallah.

cok sagol hemsom.kendimce birseyler yapiyorum ama,dediklerini de yapicam.Allah razi olsun canim verdigin bilgiler icin.amin insaallah cümlemizin yavrusunu kucagina almayi nasip etsin Rabbim.

selam canlarım benim..yeni msj yazan dileklerini ve hikayelerini bizlerle paylaşan tüm melek annelerine de hayırlı zamanda hayırlı bebişler diliyorum..sedacım özlemişiz seni,hşgeldin tatlım.kızlar benim diş randevum sözde geçen hafta bitiyodu ama 1 seans daha gelmemi söyledi dr. o da bugün bitcek inş.dün de saçlarımı boyadım,dipten beyazlar çıkmıştı artık,olur da hamis kalırsam boyatamam die..bayanssulusmileahsencim ne mutlu sana Allah meleğinin ardından kucağını doldurmuş, darısı bizlerin başına..çok haklısınız psikoloji çok önemli..insan takmamaya çalışıyo ama etkileniyo bi şekilde işte.çevren de seni anlamayınca iice depresyon durumları oluyo.. şu elti durumlarını kaç kişiden daha duydum..ya insan hele de kadın nası karşındakinin psikolojisini anlamaz ben anlamıyorum..ben de böle bi durum bekliyorum,inş. önce ben kalırım die de içimden geçmiyo diilmafoldumben

kanarya canım ilgine teşekkür ederim bana durumdan haberdar et deissin özelden yazamadığım için yazıyorum 14 günlük bi gecikmeden sonra her zamanki gübü hüsrana uğradım bu gün hastalandım kısmet işte rabbim yar ve yardımcınız olsun

bende 8 aylıkken doğum yaptım ama doğar doğmaz ölmüş çünkü karnımda pisliğini yemiş yani karnımda su yutmuş 1440 gr doğmuş sezeryan oldum çok acı çektim eli boş hastaneden çıkmak çok acı hiç böyle duydunuzmu benim başıma gelen bana açıklarmısınız bu bebeğimi untrasonda gelişmediğini göremezmiydi yoksa bi anlık yemesi pisliğini anlayamıyorum

başın sağolsun canım.çok üzücü bi durum.mekonyum aspirasyonu deniyo.o şekilde ararsan gerekli açıklamaları bulursun.çevremde hiç duymadım ama tehlikeli bişey olduğunu biliyorum.bebek kakasını yutuyo ve akciğerlerine yapışıyo.çok da minikmiş yani 1440 gr 8 aylık az gibi geldi.ama bi gelişme geriliği olsaydı doktor farkederdi heralde.allah bi daha yaşatmasın hiç birimize bu acıyı. :Saruboceq:

kanaryacım naberrcanımm özledimsenii:)sendeburdasın ama beni görmezsin sanırım...
tatlim görmedim.kusuruma bakma.bende seni özledimopuyorumnanaktan
tatli dilli arkadasim benim.hemen hemen hazirliklar bitmek üzere,disleri halletmissin,saclarda tamam,bence folio aliminada basla.tabi önce druna sor.insaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberlerini alirim tez günde :Saruboceq:
nedemek canim benim,kismet derdanurcum,zamani var demekki.güzel Rabbim biliyor artik.bu isler sabir istiyor canim,biraz sabir,zaman ve huzur.stressden uzak dur.insaallah seninde tez günde müjdeli haberlerini alirim:Saruboceq:
basin sagolsun canim ya,inan senin yasadigin cok daha aci.Rabbim kimseye yasatmasin.hey Allahim ya,daha neler duyucam,bilmedigimiz daha neler var acaba.simdi ben bunuda kafaya takarim.Allah korusun.bilmiyorumki canim.hadi kilosu falan görünürde,öbürkünü bilemiyecegim.dedim ya ilk defa senden duydum.

cok sasirdim bende ilk defa duydum.bencede az kilosu.zaten 36.haftada gelisimini tamamliyor bebek.Rabbim hepimizi korusun.:Saruboceq:

slm canlarım nasılsınz cuma gunu dr uma gıttım tansıyonum yıne yukselıo ve dr um buyuk bı ıhtımal hazıranın bası sezeryana alırım dedı,kanaryacıgım bebegının kılosu nasıl benımkı 773 gr dr um ıyı dedı ama ben yınede merak edıyorum

ben iyiyim canim,tuzlumu yiyiyorsun angelcim,pirinc,hamurisi bunlar cok cikartir.dikkat et kendine.sezeryanmi olacak simdi.hayirlisi olsun canim.en azindan birsey duymayacaksin.sonrasida pek duymazsin.artik eskisi gibi degil.daha benimkiside belli degil.az kaldi angelcim.1 hafta sonra marta girecegiz iste.az kaldi.korkular basladieyvahedigeldismiledra gittiginde kac haftalikti bebegin.ben 23+1 ken 23 haftalikken yani bebegim 600 gr olmus.dr normal dedi.seninkiside normal bence.

24 haftalıkken gıttım canım cok tuzlu yemıyorum normal yemeklerde kullanıyorum tuzu pek aramam zaten buyuk bı ıhtımal sezeryan dedı canım ben bı yandan ıstıyorum sezeryan normalden korkuyorum bı yandan ıstemıyorum gobegım falan kalırsa dıye

selam canlarım, nası gidiyo hamislik? maşallah bebişler gram gram büyüyolar desenize..az kaldı dimi kızlar..şurda 3 aysonra miniklerinizi koklayacaksınızkaydirigubbakcemile3ben de durumlar aynı kızlar, yumurtlama günlerimi kaçırdıım için tutmadı sanırım, şuan reglyim, netten baktım ayın 7-12 si yumrtluyomuşum(ay böle sölince de kendimi tavuk gibi hissediyorumsempatiksalakcinni)bakalım o günlerde çalışmalara hız vercez,takdir Allah'ın tabi..angelcim, dr.un sezeryan dediyse,bildiği vardır canım, takma kafanı,herkez oluyo sezeryan,merak etme veririsin kilocukları,hele bi gelsin bebişimizkanaryam güzel kuşum,senin prenses nasıllar bakalımbayanssulusmile

canım o nettekıne ınanma adetın bıttıgı gunden ıtıbaren gun asırı ılıskıye gır ama bebek dusuncesını tamamen kafandan at bol bol dua et kuran okumasını bılıosan meryem suresını oku bol bol,dogum seklımı cok takıyorum kafama canım bıde bende panık atak var oyuzdende tansıyonum yukselıo hakkımızda hayırlısı artık

nerelerdesınız canların topık gerılerde kalmısbilmiyorumkismile
evt angelcim ya,topikimiz boslandi iyicene.ama arada gelmeniz bile yeter.sizden haber aldimmi mutlu oluyorum
biz iyiyiz teyzesi cok sükür sen nasilsin.saglik olsun canim.angelin dedigi gibi bencede pek güvenme herkesin farkli oluyor.bencede adetten sonra düzenli iliskiye girin.kafanin ici rahat olsun canim,bebek konusunu düsünmeden.öpüyorum seni grsmek üzere canimopuyorumnanaktan

sağol canlarım tavsiyelerinize, ben de öle düşündüm, dün bitti, gün aşırı çalışcaz artıkkaydirigubbakcemile3meyem surseini okuycam angelcim sağol, türkçe ve arapça okumaya çalışcam.takma kafanı canım yadaha 2 aydan çok var..tansiyonun çıkarsa sezeryana alırlar,bişeycik olmaz merak etme.sen de dua et canım,Allah bebeişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.öptüm hepinizi

selam şekerler,
topik gereilerde kalmış, bi selam vereyim dedim.nası gidiyo?herşey yolundadır inşallah..ben de şimdilik beklemedeyiz şekerler..çalışmalarımızı sürdürüyoruz.bi hafta sonra anlarız sonucueyvahedigeldismileinşaşşah güzel haberler veririm size..siz ne testi yapmıştınız? bide ne zaman yaptınız şekerelr? yani gününüz gelmeden mi, geçince mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…