canım oncelıkle gecmıs olsun,bende 1haftalık hamıleyım ama risklıÇok üzgünüm çoook.Kandakı degerım dusuk cıktı,acaba sendede oyle bı sorun varmıydı,doktor bana düşük yada dış gebelik dedi..
sagol canim.seninde gözünaydin diyecegim ama dedigine göre riskli bir durum.insaallah birsey olmazda kucagina saglikli bir sekilde alirsin.suanda dr.umla henüz görüsmedim.reglimi bekliyorum.gelsin gidecegim ve ozaman konusulacak.hayallah insaallah öyle bir durum olmaz.kendini yipratma ne olur.benimkisi 3 aylikta ultrasonda belli oluyordu.ama kader iste önüne gecilmiyor.........canım oncelıkle gecmıs olsun,bende 1haftalık hamıleyım ama risklıÇok üzgünüm çoook.Kandakı degerım dusuk cıktı,acaba sendede oyle bı sorun varmıydı,doktor bana düşük yada dış gebelik dedi..
haklisin valla canim.bende.heray gelmesin diye dua edrken simdi gelsin diye dua ediyorum.isler biranda tersine döndü.herhalde düsük stresinden dolayi gelmiyor yada bazen gelmesi uzun sürermis.insaallah canim.bende senin haberini tez günde alirim.evet bir türlü denk gelmiyoruz.insaallah bir gün onuda denk getiririz.bakalim m sedacim.korkuyorum bir problem cikacak diye.belki ben senin arkandan gelirim.benimde icime öyle doguyor.aynen agrilar benimde öyle oluyor iste.ya cok üzüldügümde yada cok yoruldugumda.duam seninle canim.Allahin izniyle hic birsey olmaz insaallah.tamam biri sen biride ben...........ayy canm benm stres yapıosun ya oysden gelmio hiç aklıma gelmesdi bign regli günümü beklicem aman bu ne böle ya her ay her ay dedim bekarken oysaki ne kadar önmli bişiymiş sağlıklı bi kadının sağlıkla hamile kalması için gününde regli olması(sende çok kafana takma gnleri takip etme istersen biliosun regli öle bişiyki stres sıkıntı anında kesio ialçta almamaya çalış olurmu buda gününü aksatır....benm hamile kalmam iki ayı bulucak ama senn inş en kısa zamanda burdan haberini almak istiorum bi türlü burdada denk gelemiorus zaten yaaa ((sende bi sorun yoksa doktorun zamanı uzatacağını sanmıorum canım ya herşey normalse ne anlamı var beklemenin allaha emanet deyip çalışmalara başlarsn inşş..arkandanda ben gelicemyerimsenibenbu arada canım enseden gelen baş ağrısı bndede var hep bölgesel zaten özelikle göz çevremden başlıyo ve ensemi vuruyo zonklama şeklinde napcam bilmiorum pazartesi gidiorum hastaneye dua et canım migrense hemen bitsin tadaviside bir ay daha ilaç kullanıcam prolaktn için sonrada:CüvCüv::CüvCüv:biri sen biri benkaydirigubbakcemile5
selam öncelikle hayırlısı olsun diyorum ama anlamadım ben nasıl düşük yada dış gebelik dendi yani daha okadar ufakki ben anlamadım nasıl bu kadar erken anlyabildin çok şaşırdım doktor dış gebelikse eyer zaten bu hemen anlaşılıyo böle iki şık sunulması çok garip inş bişiy olmas canım kandaki ne deyern düşük çıktı aydınlatırmısın bizi
birsey degil canim.ama olsun bir yükselme var kan degerinde.belkide gün gün normale gelecek.insaallah yükselirde sende normal hamileligine devam ettirebilirsin.ve melegini kucagina alirsin insaallah.angel insaallah o müjdeli haberi verebilirim cok istiyorum.güzel dileklerin icin tesekürler.canim buradan ne olup bittigini kan degerlerinin ne durumda oldugunu bildir ok.....................kanaryacıgım cok saol.cuma gunku kan testım 98.2 çıktı önceki 66.2 ama doktor yınede deger düşük dedi salı tekrar kan testım var inş yukselır,sizdende yakın zamanda müjdeli haber duyarız inş.
birsey degil canim.ama olsun bir yükselme var kan degerinde.belkide gün gün normale gelecek.insaallah yükselirde sende normal hamileligine devam ettirebilirsin.ve melegini kucagina alirsin insaallah.angel insaallah o müjdeli haberi verebilirim cok istiyorum.güzel dileklerin icin tesekürler.canim buradan ne olup bittigini kan degerlerinin ne durumda oldugunu bildir ok.....................
canim arkadaslarim hepinize ayri ayri tesekkür ederim.uzun zamandan beri siteye girememistim.tesekkür butonunu göremiyorum yok sanirim.sizlerde olmasaniz kimden teselli bulurum.cünkü hamile oldugumu kimse bilmiyordu.sürpriz yapacaktim.simdiden sonrada bebegimi kaybettigimi kimseye söylemek istemiyorum.üzülmesinler diye.acimi sizle paylasabildim ancak.inaninki bunlari yazarken.gözlerimden akan yas durmuyor.rabbim böyle istedi.ötesi yok.benim durumumda olan herkesin allah yardimcisi olsun.rabbim aci ceken hepimize sabir versin.isteyen herkese saglikla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin
tamam canim haberlerini bekliyorum.sende kib.sonucun insaallah iyi cikar...............inş canım dedıgın gıbı olur,yarın bakalım ne olcak haber verırım..kıb.üzme kendını
ilgin icin sagol canim benim.dedigin gibi Allahtan gelen birsey.Rabbimin dedigi olur.O öyle istedi,öyle oldu.insaallah canim.Allah isteyen herkese nasip etsin.inanki tesellilerinizle kafam biraz daha sakin.tsk.ler............çokkkk üzüldümmm arkadasımmm ama hersey allahtan verende o alanda,inşşşşşşşş rabbim sana tekrar hayırlı saglıklı bit evlat nasıp edr.biz seni burdan teselli etmekte zorlanırız belki ama sen ne olur kendın için kalbını ferah tutmaya çalış
sagol canim.amin.Rabbim benim durumumda olan herkesin yar ve yardimcisi olsun..........Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin yar ve yardımcın olsun.
m sedacim ben iyiyim asil sen nasilsin.gittinmi dr.a.hastahaneye gidecektin ne oldu.sonuc ne............selm kanaryacım nasılsın görüşemedik..sen nasılsın angel varmı bi deişiklik inşş güsel haberler vericeksin bizlere burdanallah bebeğini korusun canım:Saruboceq:
tesekür ederim.ogescim.amin.insaallah Allahtan umut kesilmez.evet o konuda haklisin hem öyle hemde üzülmesinler istedim.cünkü uzun zamandan beri benden bebek bekliyorlardi.olan oldu zaten.simdiden sonra söylemenin bir anlami yok artik.............ne kadar içten yazmışsınız..
geçmiş olsun
üzmeyin canınızı inş. yeniden hamile kalırsınız
ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz..
insanlarla paylaşmamakla da iyi etmişsiniz
başınız ağrıtcaklar bi de :1closedeyes:
tamam canim haberlerini bekliyorum.sende kib.sonucun insaallah iyi cikar...............
selm kanaryacım nasılsın görüşemedik..sen nasılsın angel varmı bi deişiklik inşş güsel haberler vericeksin bizlere burdanallah bebeğini korusun canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?