- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
- Konu Sahibi humanistmira
-
Aminnnnn Allah razı olsun canımmayy cnmm inşallah Rabbimm en kısa zamanda o duyguyu yasatsin sana, saglikla hamile kal saglikla dogur insallah:) Nerde kim varsa... amiinnn
Bence gayet iyi,daha iki gün varmış gününüze ...hiç kafanıza takmayın...çok sevindim sizin adınıza ,darısı bizim başımıza .....Ya kızlar bende adetime 2 gün kala yani dün kan testi yaptırdım beta HCG 88 çıktı yarın adet günüm acaba değer düşük mü kafama takıldı
Amin Allah isteyen herkese versin kimseyi boş geri çevirmesin :)) inşallah bizim de degerimiz yükselir sağlıklı bir bebiş olurBence gayet iyi,daha iki gün varmış gününüze ...hiç kafanıza takmayın...çok sevindim sizin adınıza ,darısı bizim başımıza .....
Benimde hastalanmama 3 gün var.bu ay klomen kullandım ilk defa ,İnşallah hayırlısıyla olur...Amin Allah isteyen herkese versin kimseyi boş geri çevirmesin :)) inşallah bizim de degerimiz yükselir sağlıklı bir bebiş olur
İnşallah olur canım Rabbim kimseyi boş çevirmesin bol bol dua et inşallah sen hamiş olursun benim de değerim yükselir :))Benimde hastalanmama 3 gün var.bu ay klomen kullandım ilk defa ,İnşallah hayırlısıyla olur...
Canım benimde 81 di iki gün sonra 224 oldu böyle iki katından fazla çıkması tam iki kat olmaması sıkıntı değildir değil mi? Sen benden daha tecrübelisinAdete 2 gun kala 80, 2 gun sonra ise iki katina cikmasini beklerken 3 katindan fazla cikti 250 canim :)
Hayir canim tabiki sikinti degil. Minimum 2 kati artmasi gerekCanım benimde 81 di iki gün sonra 224 oldu böyle iki katından fazla çıkması tam iki kat olmaması sıkıntı değildir değil mi? Sen benden daha tecrübelisin
Çok sevindim henüz doktorumla görüşmemiştim çok yükseldiği için endişeliydim teşekkür ederim :)Hayir canim tabiki sikinti degil. Minimum 2 kati artmasi gerek
Adetim 5 gün geçtiğinde öğrendim HCG 750 idiselamlarrr...
ilk hcg'niz kacti kanda? adete kac kala ya da kacinci gunde yaptirdiniz bir de...
İdrarda çıkmaması normal değerler henüz düşük ama bence hamilesiniz ...tekrar kan testi yaptırın inşallah değerleriniz artar....Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Dun yaptirdim canim 24.87 ciktiİdrarda çıkmaması normal değerler henüz düşük ama bence hamilesiniz ...tekrar kan testi yaptırın inşallah değerleriniz artar....
Simdi hamilesin dmiAdetime birbucuk hafta kala 13.4 du degerim.
Tebrikler iğnenin etkisi 12 gun suruyor dıye biliyorum. 12 gün sonrası yapılan kan testlerı doğruluk veriyor suan şüpheli pozitifsin iki günde bir kan testi yaptır değerinin artısını takıp ettır güzel haberler vermen umudu ile.Dun yaptirdim canim 24.87 cikti
16 haftalık hamileyim rabbim tüm isteyenlere nasıp etsın insallahSimdi hamilesin dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?