ilk hcg değeri

Ya kızlar bende adetime 2 gün kala yani dün kan testi yaptırdım beta HCG 88 çıktı yarın adet günüm acaba değer düşük mü kafama takıldı

İlk beta hcg öğrendikten sonrasında 2 gün sonra mutlaka tekrar yaptırmamız gerekiyor mu iki kat artıp artmadığını görmek için? Sizler yaptırdınız mı?

Ya kızlar bende adetime 2 gün kala yani dün kan testi yaptırdım beta HCG 88 çıktı yarın adet günüm acaba değer düşük mü kafama takıldı
Bence gayet iyi,daha iki gün varmış gününüze ...hiç kafanıza takmayın...çok sevindim sizin adınıza ,darısı bizim başımıza .....

Bence gayet iyi,daha iki gün varmış gününüze ...hiç kafanıza takmayın...çok sevindim sizin adınıza ,darısı bizim başımıza .....
Amin Allah isteyen herkese versin kimseyi boş geri çevirmesin :)) inşallah bizim de degerimiz yükselir sağlıklı bir bebiş olur

Adete 2 gun kala 80, 2 gun sonra ise iki katina cikmasini beklerken 3 katindan fazla cikti 250 canim :)
Canım benimde 81 di iki gün sonra 224 oldu böyle iki katından fazla çıkması tam iki kat olmaması sıkıntı değildir değil mi? Sen benden daha tecrübelisin

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

İdrarda çıkmaması normal değerler henüz düşük ama bence hamilesiniz ...tekrar kan testi yaptırın inşallah değerleriniz artar....

Dun yaptirdim canim 24.87 cikti
Tebrikler iğnenin etkisi 12 gun suruyor dıye biliyorum. 12 gün sonrası yapılan kan testlerı doğruluk veriyor suan şüpheli pozitifsin iki günde bir kan testi yaptır değerinin artısını takıp ettır güzel haberler vermen umudu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…