- 3 Ağustos 2016
- 552
- 412
- 33
- 40
- Konu Sahibi humanistmira
-
Ya biraz hassaslaştım ister istemez malum kanda hormonlar geziyor hala.. erkenden öğrenince bi hamilelik tribine girdim ama çabucak toparlarım inşallah. Allah hayırlısıyla nasip etsin derimmhep demek ki zamanı değilmiş.canim anladgm kadaryla kimyasal yasiyorsn. Oncelikle gecmis olsun, metanetine hayran kaldim. Ben cok etkilenmistm. Yinr de emnm zorlanms ve uzulmussundr allah sabir versn.
Kafani toparlar toparlamaz, yine gelmelisin :)
Tatlım, canını sıkmak istemem ama benim doktorumla biraz önce konuştum 30'un altındaki değerleri gebelik kabul etmiyoruz dedi. Kendi doktorunla bir görüş istersen.Benim adetimin geciktiği 3.gununde test yaptım silik çıktı ardından pembe ve kahverengi kanamam oldu lekelenme seklinde 2gun. Gecikmenin tam 1.haftasında kanda baktırdım 8.90 çıktı değerim. Bu değere göre gebelik mi oluyo?
Nasıl sevindim sizin için,bende 4 kala 1.20 gördüm ,çok üzüldüm bu Aydan çok ümitliydim,iki ay öncede kimyada yaşamıştım .acaba halen ümitlenmelimiyim son iki gün kaldı hastalanmama ,inşallah sizin gibi olur ....adete 3 gun kala 1.2 gordum kanda... dedim tamam bu ay olmadi. reglimi beklemeye basladim. gelen giden olmayinca idrar sonra da kanda cikti benim de:)
Tatlım, canını sıkmak istemem ama benim doktorumla biraz önce konuştum 30'un altındaki değerleri gebelik kabul etmiyoruz dedi. Kendi doktorunla bir görüş istersen.
Hayırlısı olsun canım bekle o zaman bakalım biraz daha.. Benimki hamile değilsin dedi o yüzden yazayım dedim..Gebelik yok diyemem 5in uzerinde dedi ama yüzde yüz gebesin de diyemem dedi ama p. Tesi tekrar gel bakalım dedi gittiğim doktor sağlık ocağında. Acaba degeri böyle olanlar var mıdır ve sonucu ne olmuş diye merak ettim
Çok teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı p. Tesi tekrar yaptırayım emin olalım en azındanHayırlısı olsun canım bekle o zaman bakalım biraz daha.. Benimki hamile değilsin dedi o yüzden yazayım dedim..
Evet evet kesinlikle.. Benim 7 cıkmıştı battan 3 gün önce bugün 5 cıktı.. Kesin hamile değilim yani burdan daha yükselmez reglim dündü cünkü.. Hakkımızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı p. Tesi tekrar yaptırayım emin olalım en azından
Gittim canım kesem 6mm ikiz değil galibacnm gittinmi doktora?
kese gorundu sorun yok degil mi canimm?Gittim canım kesem 6mm ikiz değil galiba
Göründü canım çok şükür. bir kese vardı acaba zamanla ikinci kese görünür mu eşim çok ıstiyor ikz:)je
kese gorundu sorun yok degil mi canimm?
insallahh canim adet gununde yaptir testiNasıl sevindim sizin için,bende 4 kala 1.20 gördüm ,çok üzüldüm bu Aydan çok ümitliydim,iki ay öncede kimyada yaşamıştım .acaba halen ümitlenmelimiyim son iki gün kaldı hastalanmama ,inşallah sizin gibi olur ....
ohh cok sukur sevindim gorunmesine:) ikiz konusunu hiic bilemicem onu doktoruna sor canm:)Göründü canım çok şükür. bir kese vardı acaba zamanla ikinci kese görünür mu eşim çok ıstiyor ikz:)
Senin durumun nasıl canım kacirdm benohh cok sukur sevindim gorunmesine:) ikiz konusunu hiic bilemicem onu doktoruna sor canm:)
cok sukur cnm bi haftaya kontrolum var yine. simdilik yolunda hersey yeni daha benm ki:)Senin durumun nasıl canım kacirdm ben
Seninki kaç haftalik:)cok sukur cnm bi haftaya kontrolum var yine. simdilik yolunda hersey yeni daha benm ki:)
suan bu dger hamilelik icin yetersiz kaliyo cnm ama duzenli mi olurdun gecikir miydi ya da supheli iliskin yakin tarihtemi uzak tarihte mi oldu?Adetim 5 gün gecikti bugün yaptırdın 0.234 bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?