ilk hcg değeri

canim anladgm kadaryla kimyasal yasiyorsn. Oncelikle gecmis olsun, metanetine hayran kaldim. Ben cok etkilenmistm. Yinr de emnm zorlanms ve uzulmussundr allah sabir versn.
Kafani toparlar toparlamaz, yine gelmelisin :)
Ya biraz hassaslaştım ister istemez malum kanda hormonlar geziyor hala.. erkenden öğrenince bi hamilelik tribine girdim ama çabucak toparlarım inşallah. Allah hayırlısıyla nasip etsin derimmhep demek ki zamanı değilmiş.
Peki kanamada bir değişiklik olur mu acaba? Çok ağrı ve uzun sürme gibi sizce?

Tatlım, canını sıkmak istemem ama benim doktorumla biraz önce konuştum 30'un altındaki değerleri gebelik kabul etmiyoruz dedi. Kendi doktorunla bir görüş istersen.

adete 3 gun kala 1.2 gordum kanda... dedim tamam bu ay olmadi. reglimi beklemeye basladim. gelen giden olmayinca idrar sonra da kanda cikti benim de:)
Nasıl sevindim sizin için,bende 4 kala 1.20 gördüm ,çok üzüldüm bu Aydan çok ümitliydim,iki ay öncede kimyada yaşamıştım .acaba halen ümitlenmelimiyim son iki gün kaldı hastalanmama ,inşallah sizin gibi olur ....

bende çok üzgünüm kızlar ya gebelik değerim 2 kat artmıyor cumaya kadar nasıl beklicem bilmiyorum değerleri 2 katına katlanmayıp sonradan düzelen yok mu acaba

Gebelik yok diyemem 5in uzerinde dedi ama yüzde yüz gebesin de diyemem dedi ama p. Tesi tekrar gel bakalım dedi gittiğim doktor sağlık ocağında. Acaba degeri böyle olanlar var mıdır ve sonucu ne olmuş diye merak ettim
Tatlım, canını sıkmak istemem ama benim doktorumla biraz önce konuştum 30'un altındaki değerleri gebelik kabul etmiyoruz dedi. Kendi doktorunla bir görüş istersen.

Hayırlısı olsun canım bekle o zaman bakalım biraz daha.. Benimki hamile değilsin dedi o yüzden yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…