- Konu Sahibi humanistmira
-
cnm eger gec dollenme olduysa deger artadabilir suan ki deger hamilelikle örtüşmuyo cunku. bence gecikmenden dolayi doktorla gorus ve sonrasinda da testi bir sure sonra tekrarla.Evet kasıklarımda adet sancısı var ben evliyim ve cocuk düşünüyoruz 6 aydır
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım gercekt
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım :)inşallah yarin güzel olacak
Göründü canım ama çok küçük . bakalım. 15gun sonra tekrar gidicez kalp atislarini dinlicez doktor öyle dedi. bebgi göremeden kalbini nasıl dinlicek acaba anlamadim
Çok sukur allah senin evladını sana bağışlasın kötü gözlerden korusun.dogurdun mu yoksa hamile misin :)Çok şükür canımiki haftaya kadar bebişin de büyüyecek ve o zaman görünür canım. Benim de öyle olmuştu. Önce sadece kese göründü. Sonraki gittiğimde bebiş de görünüyordu :)
Çok sukur allah senin evladını sana bağışlasın kötü gözlerden korusun.dogurdun mu yoksa hamile misin :)
bendeki normal adet kanaması gibi olmuştu. her zaman çok sancılı adetlerim olmuştur bu biraz daha zorladı ama ilaçlarla vs atlattm. hastanelik oldğm adet dönemleri olmuştr. kimyasal kanamasında o noktaya gelmedik. süre olarak da her zamanki gibiyd. tek fark parçalar düştü. büyük rahim duvarı parçaları o psikolojimi çok bozdu. sanki bebeğin parçaları gibi. tabi öyle bişey olamaz o boyutta olması için 2 3 aylık hamile olmak gerekiyor. ama insanın psikolojisi bozuluyor. oo parçlar düşünce de bi daha ağrm olmadı. diğer ay da normal adet oldum yani test yapmamış olsaydım, sadece sıkıntılı bir adet dönemi der geçerdimYa biraz hassaslaştım ister istemez malum kanda hormonlar geziyor hala.. erkenden öğrenince bi hamilelik tribine girdim ama çabucak toparlarım inşallah. Allah hayırlısıyla nasip etsin derimmhep demek ki zamanı değilmiş.
Peki kanamada bir değişiklik olur mu acaba? Çok ağrı ve uzun sürme gibi sizce?
merhaba kızlar, ben yeniyim buralarda.. benimde 10 aralık adet günümdü kan değerim 1300lerde çıkmıştı.. bugün ilkkez doktora gittik kese daha tutunmamış rahimi ortalamamış sağ tarafta duruyor falan dedi memnunsuzduanormal bbişey var mı dedim yok dedi ama aklımı da karıştırmadı değil...
aa evet ya aynen öyle ilk gebeliğim tecrübesizim biraz da ilgi bekledim heralde :) ama odaya girer girmez formu doldurdu sedyeye uzan dedi sonra onları soyledi işte. sağda kalmaya devam ederse gelişimi sınırlı olur falan da dedii.. neyse cevap için teşekkür ederim...Merak etme yok dediyse yoktur doktorlar o kadar düşünceli degul pat diye soyluyolr herseyi
salıya kadar 2000i bulabilir siz de keseyi görebilirsinz bencearkadaşlar bende dün test yaptırdım 763 çıktı doktora gidemedim akşam olduğu için sizce nezaman gideyim .
Canım bekle değerin gayet güzel 2000 üstünde kese gözükür yani sali hatta perswmbe falan git için rahat ersin gözünaydinarkadaşlar bende dün test yaptırdım 763 çıktı doktora gidemedim akşam olduğu için sizce nezaman gideyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?