ilk hcg değeri

Göründü canım ama çok küçük . bakalım. 15gun sonra tekrar gidicez kalp atislarini dinlicez doktor öyle dedi. bebgi göremeden kalbini nasıl dinlicek acaba anlamadim

Göründü canım ama çok küçük . bakalım. 15gun sonra tekrar gidicez kalp atislarini dinlicez doktor öyle dedi. bebgi göremeden kalbini nasıl dinlicek acaba anlamadim

Çok şükür canım iki haftaya kadar bebişin de büyüyecek ve o zaman görünür canım. Benim de öyle olmuştu. Önce sadece kese göründü. Sonraki gittiğimde bebiş de görünüyordu :)

Çok şükür canım iki haftaya kadar bebişin de büyüyecek ve o zaman görünür canım. Benim de öyle olmuştu. Önce sadece kese göründü. Sonraki gittiğimde bebiş de görünüyordu :)
Çok sukur allah senin evladını sana bağışlasın kötü gözlerden korusun.dogurdun mu yoksa hamile misin :)

bendeki normal adet kanaması gibi olmuştu. her zaman çok sancılı adetlerim olmuştur bu biraz daha zorladı ama ilaçlarla vs atlattm. hastanelik oldğm adet dönemleri olmuştr. kimyasal kanamasında o noktaya gelmedik. süre olarak da her zamanki gibiyd. tek fark parçalar düştü. büyük rahim duvarı parçaları o psikolojimi çok bozdu. sanki bebeğin parçaları gibi. tabi öyle bişey olamaz o boyutta olması için 2 3 aylık hamile olmak gerekiyor. ama insanın psikolojisi bozuluyor. oo parçlar düşünce de bi daha ağrm olmadı. diğer ay da normal adet oldum yani test yapmamış olsaydım, sadece sıkıntılı bir adet dönemi der geçerdim

merhaba kızlar, ben yeniyim buralarda.. benimde 10 aralık adet günümdü kan değerim 1300lerde çıkmıştı.. bugün ilkkez doktora gittik kese daha tutunmamış rahimi ortalamamış sağ tarafta duruyor falan dedi memnunsuzdu anormal bbişey var mı dedim yok dedi ama aklımı da karıştırmadı değil...

Merak etme yok dediyse yoktur doktorlar o kadar düşünceli degul pat diye soyluyolr herseyi

Merak etme yok dediyse yoktur doktorlar o kadar düşünceli degul pat diye soyluyolr herseyi
aa evet ya aynen öyle ilk gebeliğim tecrübesizim biraz da ilgi bekledim heralde :) ama odaya girer girmez formu doldurdu sedyeye uzan dedi sonra onları soyledi işte. sağda kalmaya devam ederse gelişimi sınırlı olur falan da dedii.. neyse cevap için teşekkür ederim...

arkadaşlar bende dün test yaptırdım 763 çıktı doktora gidemedim akşam olduğu için sizce nezaman gideyim .

arkadaşlar bende dün test yaptırdım 763 çıktı doktora gidemedim akşam olduğu için sizce nezaman gideyim .
Canım bekle değerin gayet güzel 2000 üstünde kese gözükür yani sali hatta perswmbe falan git için rahat ersin gözünaydin

Merhaba arkadaşlar. Bende adetime 5gün kala b-hcg 69 çıktı güzel haberi doktor verdi pazartesi randevu aldık bakalım durum ne ben de 14 aylık evliyim beşinci ayımızda çok şükür Rabbim anne olmayı lütfetti bizlere. Pazatesi doktora gitmiştim perşembe günü güzel haberi doktorum arayıp söyledi iki gün sonra gel dedi ama özel hastahane hafta sonu olduğu için pazartesiye randevu aldım daha baktıramadım inşallah bi sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…