- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
hayirli olsun:) saglikla al kucagina insallahMerhaba arkadaşlar. Bende adetime 5gün kala b-hcg 69 çıktı güzel haberi doktor verdi pazartesi randevu aldık bakalım durum ne ben de 14 aylık evliyim beşinci ayımızda çok şükür Rabbim anne olmayı lütfetti bizlere. Pazatesi doktora gitmiştim perşembe günü güzel haberi doktorum arayıp söyledi iki gün sonra gel dedi ama özel hastahane hafta sonu olduğu için pazartesiye randevu aldım daha baktıramadım inşallah bi sorun çıkmaz.
Merhaba herkese bata 4 kala 196 4 gün sonra yani bugün 894 .Keseyi görebilmek için sabırsızlanmak
ben deee:)
ay evet erkenden yapilan testlerde sabirsizlik oluyor:)) amiiin herkese duam isteyen hamile olan herkese Rabbim yardim etsin nasip etsin...Allah inşallah isteyen herkese nasip eder.Sağlıklı kucagımıza aldıgımız günleri gösterir .Biraz erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor :))
10.ayinda filan cnmKızlar korunmasiz gecen kacinci ayinizda hamile kaldıniz
Nerden kuzumm84zmr canım bak burdan fikir edinebilirsin
Bebeğimmm kızlar burda değerlerini yazmışlarNerden kuzumm
Hayırlı olsun,değerleriniz çok güzel.....gözünüz aydınKızlar merhaba konu çok güzel bende yazayım dedim adetim 1.gün geçti sonuç 467.17
Teşekkür ederim :) darısı isteyen herkesin başına inşallahHayırlı olsun,değerleriniz çok güzel.....gözünüz aydın
4. Ay canımKızlar korunmasiz gecen kacinci ayinizda hamile kaldıniz
Inşallah Rabbim saglikla en kisa surede nasip etsin canim sana ve isteyen herkeseAh ben dusukten sonra 13 ay oldu hala kalamadim insaAllah kalirim Allah tum isteyenlere nasip etsin ☺
ayy cnmm inşallah Rabbimm en kısa zamanda o duyguyu yasatsin sana, saglikla hamile kal saglikla dogur insallah:) Nerde kim varsa... amiinnnSevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?