Yok canım ya, gayet iyiyim. Sabah çok az çekirdek yemiştim, bir de limonlu su içtim. Onları yazmayı unuttum.acıkmadın mı ya
helal valla
degıl mı ya
ohhhhh afıyet olsun yarasın lop lop kas olsun yaglar gıtsınKizlar az önce yedigim akşam yemeğim:)Eki Görüntüle 2162847
Çok güzel ve sağlıklı gözüküyor.Kizlar az önce yedigim akşam yemeğim:)Eki Görüntüle 2162847
ayy o erıkler cok fena cok :)Yok canım ya, gayet iyiyim. Sabah çok az çekirdek yemiştim, bir de limonlu su içtim. Onları yazmayı unuttum.
Dün şu çekirdeksiz siyah eriklerden yemiştim, hani paketli satılan, bak o beni acıktırdı. Bi daha almam.
Semiz otu çok gündemde bu sıralar. Omega 3 varmış. Hiç yemem ben, çünkü tokluk hissi vermiyor. Karabuğdaylı deneyeyim.
ohhhhh afıyet olsun yarasın lop lop kas olsun yaglar gıtsın
:)
Sagolun kizlar :)) annem dun kabak dolmasi yapti ben bi kabaga bulgur koyma sade kalsin dedim az once de yedim offf ne lezzetli bisiÇok güzel ve sağlıklı gözüküyor.
Di mi ya? Hurma gibi peynirin yanında tok tutar dedim, fos çıktı.ayy o erıkler cok fena cok :)
lımonlu suyu ıyı yapmıssın ıcerek cok faydalı guzel ödem atıyor
ya ben zencefıl almayı hep unutuyorumkızlar zencefil tüketiyor musunuz
zencefil nane limonlu su yapcam kendime
Ben de hep alıp çürütüyorum...bir tek hasta olunca tüketiyorum...ama metabolizma ve bir çok rahatsızlık için 10 numarakızlar zencefil tüketiyor musunuz
zencefil nane limonlu su yapcam kendime
bagırsak calıstırıyor bırde ne varsa şişkınlık hepsı gıdıyor daha cok acıktırabılıyorDi mi ya? Hurma gibi peynirin yanında tok tutar dedim, fos çıktı.
şimdi taşlar yerine oturdubagırsak calıstırıyor bırde ne varsa şişkınlık hepsı gıdıyor daha cok acıktırabılıyor
Afiyet olsun canım:))Eki Görüntüle 2162881
Bol cevizli :)
Al yine kartpostal gibi bi foto daha. Ben hiç atmasam mı?Eki Görüntüle 2162881
Bol cevizli :)
ohhh afıyet olsun :) hem doyurucu hem besleyıcı harıka öğün olduEki Görüntüle 2162931 2 kabaktan ne çok oldu bu ya? Ama tadını beğendim, gideri var
Içine cevizden başka , dereotu ve zeytinyağı da kattım, çok az da tuz.
Karpuz da yedim ama çok az. 3 çatal gibi.ohhh afıyet olsun :) hem doyurucu hem besleyıcı harıka öğün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?