ay yok Walla parka gidip geldik pert haldeyim:)
Sonradan hatırladım canım, sen.akşam yemeğini erkenden yiyip paylaşmıştın.Menum
Sabah
1 kase menemen
35gr. Suzme peynir
3 dilim kasar
3 zeytin
1cayk bal
Ogle
1.5 top dondurma( dun yazmistim ama yemedim bugun yedim)
Aksam
1 haslanmis yogurtlu yagli kabak
Su 2 lt
Spor yapacak gucum yoktu
Yolda aglicaktim nerdeyse kizarmis coregeSonradan hatırladım canım, sen.akşam yemeğini erkenden yiyip paylaşmıştın.
Ay başkası alsın böreği coregi, ben de ekmek turevlerini herşeyden cok seviyorum. Tazecik iken muhatap olmak istemem
Eki Görüntüle 2162931 2 kabaktan ne çok oldu bu ya? Ama tadını beğendim, gideri var
Içine cevizden başka , dereotu ve zeytinyağı da kattım, çok az da tuz.
Kolay gelsin bu arada hatunlar selamsız sabahsız daldım kusuruma bakmayin
2 tabak bulgur pilavı yedim
Şaka şaka bi tabak kiraz yedim
Merhaba kızlar
İyi kilo vermeler
Napıyoruz, canımızın sesini dinlemiyoruz
Napıyoruz, canımızın sesini dinlemiyoruzCidden bak yiyince tatmin olacağım sanıyor insan, ama yedikçe daha çok çekiyor canın. Ben mesala tatlı yemedim hiç 2 hafta ; markette rafları, pastanelerde gezineyim, ne alsam diye özellikle bakınsam bile canım hiç tatlı çekmiyor artık.
Eskiden her akşam yerdim, hiç bu akşam da canım çekmiyor demezdim.
inan uyuşturucu gibi, tadının güzelliğinden değil, bağımlılık yapıyor, özellikle şeker. 2 hafta sıfır şeker dene, ne dediğimi anlayacaksın. Ama vücudun arınması lazım, hiç kaçamak yapmıcan, 1 çay kaşığı bile.ben bakınca içim gidiyor
inan uyuşturucu gibi, tadının güzelliğinden değil, bağımlılık yapıyor, özellikle şeker. 2 hafta sıfır şeker dene, ne dediğimi anlayacaksın. Ama vücudun arınması lazım, hiç kaçamak yapmıcan, 1 çay kaşığı bile.
Ya ben bir keresinde 1 ay yemedim, evde tezgahda duran pasta, bisküvi, baklava hiç bir şey ifade etmiyordu. Strafor parçası ne ise, o da aynı. Beyin gıda olarak bile algılamıyor.
Tamam canım, en azından salı dan salıya uğra, haftaya ilk listemizi yaparız. Sonra kilo takibi açısından kolay olur.Selam arkadaşlar. Ben maalesef çok yoğunum biliyorsunuz, arada yazabilirim. Salı günleri burdayım ama :)
1 tabak kiraz mi2 tabak bulgur pilavı yedim
Şaka şaka bi tabak kiraz yedim
inan uyuşturucu gibi, tadının güzelliğinden değil, bağımlılık yapıyor, özellikle şeker. 2 hafta sıfır şeker dene, ne dediğimi anlayacaksın. Ama vücudun arınması lazım, hiç kaçamak yapmıcan, 1 çay kaşığı bile.
Ya ben bir keresinde 1 ay yemedim, evde tezgahda duran pasta, bisküvi, baklava hiç bir şey ifade etmiyordu. Strafor parçası ne ise, o da aynı. Beyin gıda olarak bile algılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?