Ya ben korkuyorum leblebi yemeye kilo alirim diye:)tabıkı
nerdeyse hergun avuc avuc yıyorum paylastıgım menulerde gormedın mı
sevmıyorsan o baska tabı :)
ben kuruyemısı cok sevıyorum atıstırma abur cubur ıstegımı kestı
2 aydır regl donemlerım cok rahat gecıyor hem sancım azaldı hem asla cıkolata ıstegım kabarmıyor
oyuzden cantamda kucuk bı kabta yanımda tasıyorum gıttıgım yerde yanımda bulunsun dısarda falan dıyeolur ya bı ortama gırerım bol sakıncalı şipşak cıkarır ates ederım
eyvah eyvah :)
e yarısıyla kurtarsak bu gunu
sonucunu dusun
hepsını yersen
hedefını dusun
Bence o bizim simarikligimiz bende reglde kiloyla cikilata yerim ama o psikolojiden cikinca sanki mecbur muyum yemeye??? Demeye basliyo insan :)) aynen kuruyemis cok ise yariyorbenim bi hafta sonra regl günüm o günlerim de cadaloz bişiye dönüşüyorum
Bence o bizim simarikligimiz bende reglde kiloyla cikilata yerim ama o psikolojiden cikinca sanki mecbur muyum yemeye??? Demeye basliyo insan :)) aynen kuruyemis cok ise yariyor
Ya ben korkuyorum leblebi yemeye kilo alirim diye:)
benim bi hafta sonra regl günüm o günlerim de cadaloz bişiye dönüşüyorum
bazen cay ıcerım yanı cay olsada ıcsek dıye aramam varsa 1 en fazla 2 bardak sekersız ıcerımeve gidiyim de evde bişeyler yapayım bari
çay tüketiyor musun
ben eskıden regl donemımde yarım tepsı baklava falan yerdımBence o bizim simarikligimiz bende reglde kiloyla cikilata yerim ama o psikolojiden cikinca sanki mecbur muyum yemeye??? Demeye basliyo insan :)) aynen kuruyemis cok ise yariyor
benım kadar yeme ben denedım baktım almıyorum devam ettım yemege belkı sana dokunur denemeden bılemezsın rıske gırme
ama varsa gordugun yerde 3-5 at agzına korkma cıkolata yemekden tatlı kacamagı yapmaktan ıyıdır ılla kacamak yapcaksan kuruyemısle yap kı ondakı yag vucudun dostu
Aslinda sevsem yerdim simdi cok gerekmiyo bana:)benım kadar yeme ben denedım baktım almıyorum devam ettım yemege belkı sana dokunur denemeden bılemezsın rıske gırme
ama varsa gordugun yerde 3-5 at agzına korkma cıkolata yemekden tatlı kacamagı yapmaktan ıyıdır ılla kacamak yapcaksan kuruyemısle yap kı ondakı yag vucudun dostu
bende tam aksıne mırnav mırnav olurum kedi gıbı kenarıma cekılır yok olur sessızlesırım
bazen cay ıcerım yanı cay olsada ıcsek dıye aramam varsa 1 en fazla 2 bardak sekersız ıcerım
ben kahvecıyımdır
gunde 1 kupa bardak turk kahvem mutlaka var onsuz yapamam
ben eskıden regl donemımde yarım tepsı baklava falan yerdımpaket paket cıkolata
sımdı 3-5 badem
megersem eskıden agzımın tadını bılmıyormusumsımdı yedıgım zoruma gıtmıyor en azından
gözlerimi kapatarak mesaj yazıyorum nasıl olsa yanlış yazdığımda atarlanacak kimse yok
kılo aldıran herseyın de tadı guzel he kahretsınAslinda sevsem yerdim simdi cok gerekmiyo bana:)
Aynen kuruyemis neyimize yetmiyohep bu islenmis gıdalar kilo bizeeeeeee!!!!!!
Ben de aa karpuz diye tıkladım, meğerse lohusa şekeriymişkızlar ya bu sayfanın her köşesinde çikolata resmi var
Ben de aa karpuz diye tıkladım, meğerse lohusa şekeriymiş
Hayır, karpuzu niye tıklıyorum? canım çekince resimden mi yiyeceğim?
Biliyor bu internet kimin neye zaafı var
bende reklamlarda da hep kıyafetler ayakkabılar var
neyse kı
Kızlar bugün sadece 1 yumurta, 3 hurma, 60 gr peynir yedim. Akşam yemeğimi de buraya yazacağımı hatırlayarak yiyeceğim.
Biliyor bu internet kimin neye zaafı var
Hahahh aynen öyle yaakılo aldıran herseyın de tadı guzel he kahretsın
ama vallahı unuttum sekerın tadını gercekden bakın yemeyınce canın hıc ıstemıyor
burda onemlı olan hıc bulasmamak
bende de korseleerr kremleerrr
bende reklamlarda da hep kıyafetler ayakkabılar var
neyse kı
bende semız otlu salata yapıcam bugun bol lımonlu buz gıbı oy oy
bırde yanına sarımsaklı suzme yogurt tırtıklarım
bırde cay demlerım bugun ne zamandır ıcmıyordum cay dedık demın canım cektı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?