En güzeli hiç almamak canım, alınca yememek imkansız gibi bişey.bi krizim tutttu yedikten sonra kendime geldim
En güzeli hiç almamak canım, alınca yememek imkansız gibi bişey.
Komplocu aşçıdan sonra bir de müdür mü çıktı?almadım ki müdürüm almış
Komplocu aşçıdan sonra bir de müdür mü çıktı?sen ne iş yapıyordun Esen?
58 degilde habi 55 olsam yeter gibi... ablamda dun soyledi 56 da bile o kadar zayiftin 53 le dusunemiyorum senj diye:)Vücut yapınlada ilgili o aslında kimisi vardır 60 kg dur ama 70 durur
Mesela benim ilk hedef kilom 65 di
Doktor boyuna göre 63/65 olman gerek diyordu
Bak 69 kg kilom 38 bedenim tamam oldu yeter artık dedim.kendime
Önemli olan sağlıklı olmakdir sadece zayıf olmak değil oyuzden sen 58 kg da olsan ideal normal olursun zayıf durursun
Aaaa ne kizartmasi bak kizarim heeegörsellik önemli Afiyet olsun canım
bende pazar böyle bi kahvaltı hazırlıyım kendime de o biberleri kızartsak daha mı iyi ben yiyemiyorum öyle
Ahhho karamiyo olmayaydiiiiiii28.06.18 menüm
sabah
1 tane caramio bi paket yanibi bardak yeşilçay
öğlen
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
gün bitmiştir
Kemik yapın nasıl? Benim kemikler ince; boy 1,70 56 ben de çok ideal duruyor. 53 senin için çok uçuk bir hedef değil gibi o yüzden.
Ama zaten kendini göreceksin; 58 de iyi hissedersen niye orada bırakmayasın ki?
Ben en dip 52'yi gördüm. 53-56 arasında oynardı kilom; 56 olduğumu tartılmadan bilirdim, ağırlaştım derdim.sonra salınca çayıraaa, belli bir yerden sonra insanlar uyarmadan fark bile etmiyor insan
muhasebe canım
benim müdürüm sabah tadelle öğlen tadelle akşam tadelle yer
Yes sen de 56 diye düşün bence, sonra aynada kendini güzel bir süzersin.58 degilde habi 55 olsam yeter gibi... ablamda dun soyledi 56 da bile o kadar zayiftin 53 le dusunemiyorum senj diye:)
Aaaa ne kizartmasi bak kizarim heee
Ama kozlemeye bayilirim 15 tane ustuste yemisligim vardir
Ahhho karamiyo olmayaydiiiiiii
Kemik yapim cok cok ince canım bilegimi gorsen cok ince kiloma gore.
Sen 1.70 le 56 cok zayif durmuyo muydun ben bu boyla 56 ideal diyorum
İste ne bileyim 55 olayim eger hala gobek varsa o zaman 53 isteyeyim oyle mi yapim acepp??
Ben bikini giymiyorum canim:)bikini alalım s beden bi tane ona girene kadar zayıflayalım girdikten sonra o görüntüden sonra bence bidaha almayız
Simdide annemlere falan sordum 53 te cok zayif durursun diyolar:) ben en iyisi hedefi 55 yapim :))Yes sen de 56 diye düşün bence, sonra aynada kendini güzel bir süzersin.
Yok ben 56 ile çok zayıf durmuyorum, ama 60'ı görmek istiyorum asıl, 60 da kurtarır beni. Toto erisin ama üst bölgem çok zayıflamamalı
krizin tuttugunda 3 badem 3 cevız 3 fındık 1 avuc leblebı yebi krizim tutttu yedikten sonra kendime geldim
krizin tuttugunda 3 badem 3 cevız 3 fındık 1 avuc leblebı ye
hem karnın doyar hem krız gecer
esasında dırek abur cubur uretımı yasaklanmalı
tabıkıleblebi sağlıklı mı
bırde cıleklı veya seftalılı yogurt yapıp buzlukta cocuklar ıcın cubuklu dondurma kablar varya onla dondurup dondurma yapıp yıyebılırsınız
evde kendınız mayaladıgınız yogurtla cok daha guzel oluyor
1 seftalı 1 kase yogurtdan 6 tane dondurma cıkıyor
5 cılek 1 kase yogurt dan 6 tane
lımon kabugu rendesı 1 kase yogurt dan 6 tane
cocuguma ayırırken onunkıne bal da eklıyorum azıcık oda oyle yıyor
cıkolata yıyorsan 1 saat yuru barısenin yazdıklarını hayranlıkla okuyorum yaptıklarını iradeni görünce kendime kızıyorum
ben çikolaya yiyorum salı günü gelince görürüm 57yi
tabıkı
nerdeyse hergun avuc avuc yıyorum paylastıgım menulerde gormedın mı
cıkolata yıyorsan 1 saat yuru barıen azından kılo yapmaz yedıgın
sevmıyorsan o baska tabı :)gördüm canım dedim herhalde o daha az zararlıdır ondan bide ben sevmem ya çok dikkatimi çekmedi
eyvah eyvah :)işimden kaynaklı beni bi dk ayakta göremezler bi arşiv olsaydı gidip gelseydim keşke
akşam eve giderken de yürüme şansım yok oturduğumuz yer o saatlerde pek uygun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?