İlk hedef - 10 kg

58 degilde habi 55 olsam yeter gibi... ablamda dun soyledi 56 da bile o kadar zayiftin 53 le dusunemiyorum senj diye:)

görsellik önemli Afiyet olsun canım
bende pazar böyle bi kahvaltı hazırlıyım kendime de o biberleri kızartsak daha mı iyi ben yiyemiyorum öyle
Aaaa ne kizartmasi bak kizarim heee
Ama kozlemeye bayilirim 15 tane ustuste yemisligim vardir
28.06.18 menüm

sabah
1 tane caramio bi paket yani bi bardak yeşilçay

öğlen

1 kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt

gün bitmiştir
Ahhho karamiyo olmayaydiiiiiii

Kemik yapim cok cok ince canım bilegimi gorsen cok ince kiloma gore.
Sen 1.70 le 56 cok zayif durmuyo muydun ben bu boyla 56 ideal diyorum
İste ne bileyim 55 olayim eger hala gobek varsa o zaman 53 isteyeyim oyle mi yapim acepp??

Yes sen de 56 diye düşün bence, sonra aynada kendini güzel bir süzersin.

Yok ben 56 ile çok zayıf durmuyorum, ama 60'ı görmek istiyorum asıl, 60 da kurtarır beni. Toto erisin ama üst bölgem çok zayıflamamalı

Simdide annemlere falan sordum 53 te cok zayif durursun diyolar:) ben en iyisi hedefi 55 yapim :))
Kadın dediğin az balik et olcak dimi hic sevmem oyle kurdan gibi

bırde cıleklı veya seftalılı yogurt yapıp buzlukta cocuklar ıcın cubuklu dondurma kablar varya onla dondurup dondurma yapıp yıyebılırsınız
evde kendınız mayaladıgınız yogurtla cok daha guzel oluyor
1 seftalı 1 kase yogurtdan 6 tane dondurma cıkıyor
5 cılek 1 kase yogurt dan 6 tane
lımon kabugu rendesı 1 kase yogurt dan 6 tane

cocuguma ayırırken onunkıne bal da eklıyorum azıcık oda oyle yıyor

senin yazdıklarını hayranlıkla okuyorum yaptıklarını iradeni görünce kendime kızıyorum
ben çikolaya yiyorum salı günü gelince görürüm 57yi

senin yazdıklarını hayranlıkla okuyorum yaptıklarını iradeni görünce kendime kızıyorum
ben çikolaya yiyorum salı günü gelince görürüm 57yi
cıkolata yıyorsan 1 saat yuru barı en azından kılo yapmaz yedıgın

gördüm canım dedim herhalde o daha az zararlıdır ondan bide ben sevmem ya çok dikkatimi çekmedi
sevmıyorsan o baska tabı :)
ben kuruyemısı cok sevıyorum atıstırma abur cubur ıstegımı kestı
2 aydır regl donemlerım cok rahat gecıyor hem sancım azaldı hem asla cıkolata ıstegım kabarmıyor
oyuzden cantamda kucuk bı kabta yanımda tasıyorum gıttıgım yerde yanımda bulunsun dısarda falan dıye olur ya bı ortama gırerım bol sakıncalı şipşak cıkarır ates ederım

işimden kaynaklı beni bi dk ayakta göremezler bi arşiv olsaydı gidip gelseydim keşke
akşam eve giderken de yürüme şansım yok oturduğumuz yer o saatlerde pek uygun değil
eyvah eyvah :)
e yarısıyla kurtarsak bu gunu
sonucunu dusun
hepsını yersen
hedefını dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…