dıyetde olan herkese bunu yapan bır kesım varAynennnn
Ben de o tip diodum da
Bu sefer de “halsiz görünüyorsun , yok işe adapte olamıyorsun, vb” zaten bahane arama sebebim bu
Dicem ki
Tatlı yersem Asıl hareketsiz hantal oluyorum
Ağustos böceği gelmişKizlar ben geldim
Ağustos böceği gelmiş
Ay zayıflıcam diye böyle şeyler yiyenler hiç paketi okumuyor mu, şaşırıyorum. Geçen ben sırf yulaftan, şekersiz dukan biskuvisi gördüm. Vayss tam benlik diye atlarken baktım içinde buğday gluteni var. Hay sizin aklınıza diyerek geri bıraktım.
Ay zayıflıcam diye böyle şeyler yiyenler hiç paketi okumuyor mu, şaşırıyorum. Geçen ben sırf yulaftan, şekersiz dukan biskuvisi gördüm. Vayss tam benlik diye atlarken baktım içinde buğday gluteni var. Hay sizin aklınıza diyerek geri bıraktım.
bunu bılıyorum ben doyurucuymus oyle dıyorlar :)Hadi bakalım.
Bakın canım cok tatlı çekince 5 dk yapıp bunu yiyorum. Elma rendesi, yulaf, bkr kaşık süt ya da yoğurt, bi tatli kaşığı hindistancevizi yağı, bol tarçın. Fırınladim. Eki Görüntüle 2163633 tipi bişeye benzemeyebilir ama tadı elmalı kurabiye.
Light diye satılan herşey kocaman bi yalan zaten Nisa. Insanların azıcık aklını kullanması lazım. Dondurma mesela, adam yagi cikardiysa şeker koyacak ki yine 1 kg yu bulsun. O.light az yağlı diye yoğurtlara kıvamı tutsun diye jelatin koyuyorlarmis, iğrençdemın etı form ıle normal buskıvının de aynı seylere sahıp oldugunu gordum :)
Ben tamamen uydurdum, bazen de peynirli yumurtalı küçük toplar yapıyorum, acayip tok tutuyor hakketen. Bu çayın yanına tatlı isteyene hem kolay hem tatmin edici bir seçenekbunu bılıyorum ben doyurucuymus oyle dıyorlar :)
afıyet olsun
cevız falan da eklenebılıyor mu tarıfeBen tamamen uydurdum, bazen de peynirli yumurtalı küçük toplar yapıyorum, acayip tok tutuyor hakketen. Bu çayın yanına tatlı isteyene hem kolay hem tatmin edici bir seçenek
Kız tabi olur, ne istersen ekle, dene. Zaten sıcak fırında 15 dk yi bulmaz pismesi. Tutmaz gibi geliyor, ama.yulaf pisince yapışıyor herşey birbirine. Tuzlu kurabiye olanı, yumurtalı,yumurtasiz her türlü denedim. Peyniri eziyor,.çok az su.katıp bulamaç haline getiriyorum. Sonra yulaf ile birlikte ne.istersen kat. Nane, pul biber, ya da domatesli, başka sefer biberiyeli. .hepsi güzel oldu. Böyle yapıp işte çayla yiyorum bazen. Sabah 10 da 5-6 tane yesem, en az 3-4 e kadar tok tutuyor.cevız falan da eklenebılıyor mu tarıfe
tam tarıfı nasıl bu kurabıyelerın evdekılere yapıcam :)
Aynen canım dedim bi bakayım güzeller ne yapıyor kalp kalbe karşıymış
keyfini çıkarın hafta sonunun dolu dolu inşallah.
E kolaymista hemencecik :)Kız tabi olur, ne istersen ekle, dene. Zaten sıcak fırında 15 dk yi bulmaz pismesi. Tutmaz gibi geliyor, ama.yulaf pisince yapışıyor herşey birbirine. Tuzlu kurabiye olanı, yumurtalı,yumurtasiz her türlü denedim. Peyniri eziyor,.çok az su.katıp bulamaç haline getiriyorum. Sonra yulaf ile birlikte ne.istersen kat. Nane, pul biber, ya da domatesli, başka sefer biberiyeli. .hepsi güzel oldu. Böyle yapıp işte çayla yiyorum bazen. Sabah 10 da 5-6 tane yesem, en az 3-4 e kadar tok tutuyor.
Sen mutfaktan çok daha iyi anliyorsun, yaratıcı olursun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?