İlk hedef - 10 kg

yok yok ıyı gıdıyorsun moralını bozma sakın
hem bu surecte kılo almamıssın sabıt de kalmamıssın vermıssın 1.5 kg deyıp gecme 1.5 kg yagı bır dusun

:) menulerın bıze de ornek olsun sen yaz bence menulerını buraya hatta bızde yazalım bırbırımıze faydamız olursa ne ala
maksat muhabbet :)

Nisaaaa , hoşgeldin ya gezi de yediklerimi saysam şok olursun. Et ağırlıklı bir kültürdü; doğru düzgün sebze bulamayınca, bir sürü hamur türevi yedim.

hosbulduum :)

ohh afıyet olsun canın sagolsun :)
yemene ragmen kıloda bır sorun yok cunku bunu sureklı yapmıyorsun bı dönemlık dıyelım gormemezlıkten gelelım o yıyenı tanımıyoruz dıyelım onumuze bakalım

Tamam canım, 2 gündür yeniden özen göstermeye başladım. Bu sabahtan beri aralıklarla 1 yumurta, bol peynir, az zeytin, bir kaç hurma, biraz da kuru siyah erik yedim. Daha bişey yemem akşama kadar, zaten yiyecek bişey de kalmadı

benım bugun hıc ıstahım yok aksam yemek yemem sanırım
belkı acıkırsam 1 tabak salata ayran :)

kılomu suraya iliştireyım takip etmemiz kolay olsun

Yahu niye ters dönüyor bu resim 69.4

Nisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorum

Ya ben bu hafta tartılmak istemiyorum, bununla yüzleşemem. Salı'dan salı ya tartı günü yapsak mı? Ne dersin?

Nisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorum

Ya ben bu hafta tartılmak istemiyorum, bununla yüzleşemem. Salı'dan salı ya tartı günü yapsak mı? Ne dersin?
benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsun

tartıda ne cıkarsa cıksın moralını bozma dedıgım gıbı gecıcı bırseydı bu cabuk toparlarsın

benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsun

tartıda ne cıkarsa cıksın moralını bozma dedıgım gıbı gecıcı bırseydı bu cabuk toparlarsın
Tamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.

Spor yapıyor musun?

Kızlarrrrrrrr Merhabaaaa ,

Yediklerimi yazmak bana da iyi gelmişti, diğer türlü ipin ucunu haliyele kaçırıyorum . yazacağımı bilince bi frenleme geliyor bana

sabah hiç bişi yemedim su içtim
öğlen
şehriye çorbası
4 kaşık bulgur pilavı bi tabak yoğurt

türk kahvesi şekersiz

akşam yemicem de yediklerim epey fazla sanki yaz yaz bitiremedim

Tamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.

Spor yapıyor musun?
Hiç spor yapmıyorum
Eğer hergun günlük 2 saat ev temizliği
1 saat çocukla parkta koşturma
Trampolinde ziplamayi
Haftasonu yuzmeyi saymazsak :)

Hoşgeldin Esen

Bence güzel, tek öğün için abartı bişey yok. Akşam evde sebze varsa yiyebilirsin 1 tabak. Yemek istemiyorsan acıkırsan ayran için. Gerçekten çok tok tutuyor.

Hiç spor yapmıyorum
Eğer hergun günlük 2 saat ev temizliği
1 saat çocukla parkta koşturma
Trampolinde ziplamayi saymazsak :)

Yüzmeye gitmeyecek miydin? Gerçi gayet hareketlisin. Her gün 2 saat temizlik çok değil mi? Ne yapıyorsun ya?

Tekrar düzenledim mesajımı unutmuşum.haftasonu yuzdugumu yazmayı

:)

Hergun 2 banyo 1 WC ve mutfak cifle yer supur sil toz al çamaşır yıka ser topla yerleştir günlük ev ve dolap içleri düzenle topla (küçük çocuk olunca )
Balkon yıka camlari elden gecir kapıları özellikle kulpları sil dezenfekte et
Halıları iyice fırçala koltuk ve halinin yüzeysel silinip toz alınması nevresimlerin günlük değişmesi
Bunlar 2 saat sürüyor

Hergun gelen giden olunca azcik düzen sevince evde herşey bembeyaz olunca küçük çocukta olunca kaçınılmaz

Birde kapı pencere heryer açık hava çok sıcak rüzgar esinti ile etrafımızda ki toprak alandan bahçeden tüm toz geliyor
Hergun silmek zorundayım heryeri dolap üstü gardilop üstü falan :)

yaw her gün banyo cifleme bari. 2 gencecik insan bir bebe, banyo ne kadar batar.

Yeminle stress oldum.

Nevresimler niye hergün değişiyor ya? Neyse fazla kurcalamayayım, ben pis çıkıcam sonra

Hoş bulduk canım burası kg vermeme yardımcı olucak buralar benim zayıf ayrılıcam burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…