Nisaaaa , hoşgeldinhu huuu :)
yeme duzenınde cok ıyısın
yok yok ıyı gıdıyorsun moralını bozma sakın9 Nisan dan 25 Haziran 2,5 ay olmuş, ben sadece 1,5 Kg vermişim.
Çünkü bayramdı, tatildi derken sınırsız yedim yine. Menülerimi yazmak bana iyi geliyordu sanırım. Kimseye hesap vermeyince, bugün son kez mantığıyla herşeyi yiyorum ben yaaa.
Kızlar siz neler yapıyorsunuz?Esenmine , @_Makaron_ , N nscckts , @Mitsuomi ara sıra da olsa uğrarsanız çok sevinirim.
Nisaaaa , hoşgeldinya gezi de yediklerimi saysam şok olursun. Et ağırlıklı bir kültürdü; doğru düzgün sebze bulamayınca, bir sürü hamur türevi yedim.
Nisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorumbenım bugun hıc ıstahım yok aksam yemek yemem sanırım
belkı acıkırsam 1 tabak salata ayran :)
kılomu suraya iliştireyım takip etmemiz kolay olsun
Eki Görüntüle 2162249
Yahu niye ters dönüyor bu resim 69.4
benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsunNisaa, benden önce 60 ları gördün. Saygıyla eğiliyorum
Ya ben bu hafta tartılmak istemiyorum, bununla yüzleşemem. Salı'dan salı ya tartı günü yapsak mı? Ne dersin?
Tamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.benım ıcın hııccc farketmez acıkcası :) hangı gun dıyorsan o olsun
tartıda ne cıkarsa cıksın moralını bozma dedıgım gıbı gecıcı bırseydı bu cabuk toparlarsın
Hiç spor yapmıyorumTamam canım, başka gelen arkadaşlar olursa onların da onayını alırız.
Spor yapıyor musun?
Kızlarrrrrrrr Merhabaaaa ,
Yediklerimi yazmak bana da iyi gelmişti, diğer türlü ipin ucunu haliyele kaçırıyorum . yazacağımı bilince bi frenleme geliyor bana
sabah hiç bişi yemedim su içtim
öğlen
şehriye çorbası
4 kaşık bulgur pilavı bi tabak yoğurt
türk kahvesi şekersiz
akşam yemicem de yediklerim epey fazla sanki yaz yaz bitiremedim
Hiç spor yapmıyorum
Eğer hergun günlük 2 saat ev temizliği
1 saat çocukla parkta koşturma
Trampolinde ziplamayi saymazsak :)
Tekrar düzenledim mesajımı unutmuşum.haftasonu yuzdugumu yazmayıHoşgeldin Esen
Bence güzel, tek öğün için abartı bişey yok. Akşam evde sebze varsa yiyebilirsin 1 tabak. Yemek istemiyorsan acıkırsan ayran için. Gerçekten çok tok tutuyor.
Yüzmeye gitmeyecek miydin? Gerçi gayet hareketlisin. Her gün 2 saat temizlik çok değil mi? Ne yapıyorsun ya?
yaw her gün banyo cifleme bari. 2 gencecik insan bir bebe, banyo ne kadar batar.Tekrar düzenledim mesajımı unutmuşum.haftasonu yuzdugumu yazmayı
:)
Hergun 2 banyo 1 WC ve mutfak cifle yer supur sil toz al çamaşır yıka ser topla yerleştir günlük ev ve dolap içleri düzenle topla (küçük çocuk olunca)
Balkon yıka camlari elden gecir kapıları özellikle kulpları sil dezenfekte et
Halıları iyice fırçala koltuk ve halinin yüzeysel silinip toz alınması nevresimlerin günlük değişmesi
Bunlar 2 saat sürüyor
Hergun gelen giden olunca azcik düzen sevince evde herşey bembeyaz olunca küçük çocukta olunca kaçınılmaz
Birde kapı pencere heryer açık hava çok sıcak rüzgar esinti ile etrafımızda ki toprak alandan bahçeden tüm toz geliyor
Hergun silmek zorundayım heryeri dolap üstü gardilopda üstü falan :)
Hoşgeldin Esen
Bence güzel, tek öğün için abartı bişey yok. Akşam evde sebze varsa yiyebilirsin 1 tabak. Yemek istemiyorsan acıkırsan ayran için. Gerçekten çok tok tutuyor.
Yüzmeye gitmeyecek miydin? Gerçi gayet hareketlisin. Her gün 2 saat temizlik çok değil mi? Ne yapıyorsun ya?
yes, gelinlikle kuğu gibi fotolarını bizle paylaşıcaksın inşallahHoş bulduk canım burası kg vermeme yardımcı olucak buralar benim zayıf ayrılıcam burdan
yaw her gün banyo cifleme bari. 2 gencecik insan bir bebe, banyo ne kadar batar.
Yeminle stress oldum.
Nevresimler niye hergün değişiyor ya? Neyse fazla kurcalamayayım, ben pis çıkıcam sonra
yes, gelinlikle kuğu gibi fotolarını bizle paylaşıcaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?