İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

bu arada karın ve basen bölgesi için bir fransız markasının ürününü aldım bu gün kullanmaya başladım yarın da selülit için olanını alacağım kocaman bir karnım var çünkü ve vücudum sarkmaya çok müsait umarım işe yarar ölçülerimi aldım haftalık onları da kontrol edeceğim sonuçlar iyi olursa onları da yazarım

21:30 gibi yarım paket diyet bisküvi ve çayla bu günkü yeme olayı bitmiş olacak iyi geceler

Ilac vermediler emzirdigim icin..ben de kilolu hamile kaldim 81lebunlar da geriye bana kalanlar malesef
akşam yemeğim: 6 yk barbunya ,1 dilim ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 sb ayran

21:30 gibi yarım paket diyet bisküvi ve çayla bu günkü yeme olayı bitmiş olacak iyi geceler
Aksam yemegim 8 yk kereviz yemegi 3 yk makarna. Gece de 1 bardak ayranla kapatmak istiyorum ins...

Ilac vermediler emzirdigim icin..ben de kilolu hamile kaldim 81lebunlar da geriye bana kalanlar malesef

Aksam yemegim 8 yk kereviz yemegi 3 yk makarna. Gece de 1 bardak ayranla kapatmak istiyorum ins...
ben 83 kiloydum hamile kaldığımda asrın hatası nerden dönersek kardır menün güzelmiş ama tavsiye yogurt yada ufak bir salata ekle daha tok tutuyor tabi yagsız ben sürekli aç hissettiğimden .sende de oluyormu sürekli bişeyler yeme isteği var sanki hep açmışım gibi özellikle tatlı şeyler bu diyetten önce de böyleydi

evet aynen tatli ihtiyaci var..onu da kuru dut ve elma kurusu ile hallediyorum..bu arada aksam ogunum degisti..bir avuc kuru dut ve kuru elma 15 tane badem yaptim

Gunaydinlar efenim...bidik uyaninca ben de ayaklandim malesefsimdi limonku suyumu ve yesil cayimi iciyorum...kahvalti olarak da 2dilim tam bug.ekmegi 1 yumurta az peynir simdilik h3def

Yumurta 1.5 oldu ufakliginkinin sarisini da yedim....diger herseye uydum..biraz zaman gecsin uyuycam ins...koftehor bu saatte dikiyo insani...canim bu arada senin kac cocuk yaslari kac?benimki 22 aylik su an...

ovvvvvvv çok fena ben nerdeysesenin uyandığın saatte uyudum dün( 3,5) Allah kolaylık versin. günaydınnnn diyeyim ama fırsat bulduysan uyumuşsundur.

Sabah kahvaltım iki dilim ekmek arası kaşar makinede ısıttım tostumsu oldu ve çayyyyy canım başka bir şey istemedi kaşar 30 gr

Mutluyummmmmm bu gün tartı bana güzel bir süpriz yaptı ödemimi attım galiba ama olsun yinede mutluyum ama bir hafta dolmadan paylaşmak yok

Sormq daha yatamadim...hala ayaktayim sanirim geceye kadar da devam...yanliz ben erken kalktigim icin ogleye kadar ikinci bi ara ogun yaptim bi de yarim gofret yedim malesef 1 kurabiyeyle

Sormq daha yatamadim...hala ayaktayim sanirim geceye kadar da devam...yanliz ben erken kalktigim icin ogleye kadar ikinci bi ara ogun yaptim bi de yarim gofret yedim malesef 1 kurabiyeyle
o saatte kalksam ben de acıkırdım iyi yapmışsında daha az kalorili şeylerle yapsan daha iyi olurdu meyve yoğurt vs olmuş artık önümüzdeki maçlara bakacağız bebek işi zor benim canavar kolik olarak doğmuştu .11 ay hiç susmadı neredeyse gecemiz gündüzümüz yoktu gece saat 2 lerde 3lerde çok gezdik arabayla uyusun diye insanlar arabanın içine bakarlardı bebeğe ne olmuş diye o yüzden işinin zorluğunun farkındayım ama başkaları yapıyorsa neden yapamayasın ki şimdi en çok onu düşünüyorum yarın bir gün arkadaşlarının yanında bebeğimi utandırmak istemiyorum

Hey daha yemek yiyemedim dünden barbunyam var ben yemeyince yemekbitmiyormuş evde 6 yk ondan domates salatalık bir bardak ayran 1 dilim ekmek öğle yemeğim olacak

yazmayı unuttum adım sayarım 2900 gösteriyor bu gün daha evden çıkamam çalışmam lazım

Ogle yemegim 1 tost tam bugday unlu ekmekle 3 yk yogurt sekersiz cay...yaaa evde pisirm8yceksin ya da eve almiycaksin..yoksa ben elimin ulastigi yerde muhakkak tirtikliyorum

Ogle yemegim 1 tost tam bugday unlu ekmekle 3 yk yogurt sekersiz cay...yaaa evde pisirm8yceksin ya da eve almiycaksin..yoksa ben elimin ulastigi yerde muhakkak tirtikliyorum
o benim de doğal halim ama yapmamak çözüm değil çocuk varken bizimki değişik şeyleri seviyor babamız pek yemiyor ama ben dibi görüyorum şimdi az yapıyorum mesela iki gün önce kek yaptım ama yarım ölçü denedim oldu tüm ölçüler yarıya inince sıkıntı çıkmadı böylece ufaklığın gönlü oldu çok sürünmeden de bitti bir de artık göz önüne koymuyorum yoksa dayanmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…