Ilac vermediler emzirdigim icin..ben de kilolu hamile kaldim 81leolur canım sen kendini daha iyi bilirsin elbet bebekle birlikte zaten çok kısamazsın .ama ben hiç umursamamıştım doğumdan 6 kg kaldı zaten kilolu hamile kalmıştım fena yani 3 kğ oldukça iyi zaten insulin direnci için tedavi tarzı bişi verdiler mi çünkü işi zorlaştırıyor o
akşam yemeğim: 6 yk barbunya ,1 dilim ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 1 sb ayran
Aksam yemegim 8 yk kereviz yemegi 3 yk makarna. Gece de 1 bardak ayranla kapatmak istiyorum ins...21:30 gibi yarım paket diyet bisküvi ve çayla bu günkü yeme olayı bitmiş olacak iyi geceler
ben 83 kiloydum hamile kaldığımda asrın hatası nerden dönersek kardır menün güzelmiş ama tavsiye yogurt yada ufak bir salata ekle daha tok tutuyor tabi yagsız ben sürekli aç hissettiğimden .sende de oluyormu sürekli bişeyler yeme isteği var sanki hep açmışım gibi özellikle tatlı şeyler bu diyetten önce de böyleydiIlac vermediler emzirdigim icin..ben de kilolu hamile kaldim 81lebunlar da geriye bana kalanlar malesef
Aksam yemegim 8 yk kereviz yemegi 3 yk makarna. Gece de 1 bardak ayranla kapatmak istiyorum ins...
evet aynen tatli ihtiyaci var..onu da kuru dut ve elma kurusu ile hallediyorum..bu arada aksam ogunum degisti..bir avuc kuru dut ve kuru elma 15 tane badem yaptimben 83 kiloydum hamile kaldığımda asrın hatası nerden dönersek kardır menün güzelmiş ama tavsiye yogurt yada ufak bir salata ekle daha tok tutuyor tabi yagsız ben sürekli aç hissettiğimden .sende de oluyormu sürekli bişeyler yeme isteği var sanki hep açmışım gibi özellikle tatlı şeyler bu diyetten önce de böyleydi
daha güzel olmuşevet aynen tatli ihtiyaci var..onu da kuru dut ve elma kurusu ile hallediyorum..bu arada aksam ogunum degisti..bir avuc kuru dut ve kuru elma 15 tane badem yaptim
Ben yavas yavas uyku faslina geciyim bi daha acikmadan:):)yarin gorusurz iyi geceler...daha güzel olmuşben de çay keyfi yapıyorum (şekersiz)
iyi gecelerBen yavas yavas uyku faslina geciyim bi daha acikmadan:):)yarin gorusurz iyi geceler...
o saatte kalksam ben de acıkırdım iyi yapmışsında daha az kalorili şeylerle yapsan daha iyi olurdu meyve yoğurt vs olmuş artık önümüzdeki maçlara bakacağız bebek işi zor benim canavar kolik olarak doğmuştu .11 ay hiç susmadı neredeyse gecemiz gündüzümüz yoktu gece saat 2 lerde 3lerde çok gezdik arabayla uyusun diye insanlar arabanın içine bakarlardı bebeğe ne olmuş diye o yüzden işinin zorluğunun farkındayım ama başkaları yapıyorsa neden yapamayasın ki şimdi en çok onu düşünüyorum yarın bir gün arkadaşlarının yanında bebeğimi utandırmak istemiyorumSormq daha yatamadim...hala ayaktayim sanirim geceye kadar da devam...yanliz ben erken kalktigim icin ogleye kadar ikinci bi ara ogun yaptim bi de yarim gofret yedim malesef 1 kurabiyeyle
o benim de doğal halim ama yapmamak çözüm değil çocuk varken bizimki değişik şeyleri seviyor babamız pek yemiyor ama ben dibi görüyorum şimdi az yapıyorum mesela iki gün önce kek yaptım ama yarım ölçü denedim oldu tüm ölçüler yarıya inince sıkıntı çıkmadı böylece ufaklığın gönlü oldu çok sürünmeden de bitti bir de artık göz önüne koymuyorum yoksa dayanmak çok zorOgle yemegim 1 tost tam bugday unlu ekmekle 3 yk yogurt sekersiz cay...yaaa evde pisirm8yceksin ya da eve almiycaksin..yoksa ben elimin ulastigi yerde muhakkak tirtikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?