İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

herkes uyudu galiba iyi geceler
Yok yaaa nerdeeebidikin oksurugu var ilac da hiperaktivite yapiyor resmen..yeni yatirdimbu gece 1 mandalina vev2-3 kasik tarhanayla kapattim sukur ...sana da iyi geceler...artik yatmaya gidiyorum:):)

Yok yaaa nerdeeebidikin oksurugu var ilac da hiperaktivite yapiyor resmen..yeni yatirdimbu gece 1 mandalina vev2-3 kasik tarhanayla kapattim sukur ...sana da iyi geceler...artik yatmaya gidiyorum:):)
geçmiş olsun kuzuya bende yemekten sonra 2 mandalinayla kapattım

kısa bir sabah yürüyüşü yaptım 2525 adım bu gün daha fazla yürümeyeceğim çünkü dünden biraz yorgunum

dışarda olduğum için öğleye yemek yetiştiremedim şimdi iki dilim ekmek arası kaşar ile bir bardak ayran içeceğim

Merhaba
Ben de bu cuma tartilacagim.iki haftada bir tartilmayi seviyorum, az ilerleme beni kotu etkiliyor.bakalim 2015e 80kusurlerle girebilecek miyim.sizce 2015 temmuza kadar 20 kg cok mu zor hedef? (Su anda 92.7yim 75 olmak istiyorum)
yaklaşık 7 ay var bilemedin 6 diyelim ayda 3,5 kilo versen 21 kilo eder ki bizim gibiler ünsilin direncin yoksa ilk aylar daha fazla verebiliyoruz disiplinli bir diyet uygularsak neden olmasın kastım aç kalmak değil boz başla yapmamak ben şimdiki beslendiğim de ilk ay 5 kğ vermiştim ama boz başla tekrar aldım olur yani istersen yapabilirsin

Merhaba
Ben de bu cuma tartilacagim.iki haftada bir tartilmayi seviyorum, az ilerleme beni kotu etkiliyor.bakalim 2015e 80kusurlerle girebilecek miyim.sizce 2015 temmuza kadar 20 kg cok mu zor hedef? (Su anda 92.7yim 75 olmak istiyorum)
ay ben utanmasam tartının üstünde uyuyacağım geceleri bozmuyorum moralimi ama gün gün yazmak da hoş olmaz diye yazmıyorum 5 inde yazdım 12 sinde yine yazacağım

geçmiş olsun kuzuya bende yemekten sonra 2 mandalinayla kapattım

Günaydınnnnnnnn
kahvaltı :domates salatalık 30 gr peynir bir yumurta
Gunaydinlar efenim...ufaklik bugun daha iyi ama ben sabah erkek kalk8nca aclikla uykusuzlugu karistieiyorum:)
Merhaba

Bence verilebilir 20 dil 15 versen de sorun yok guzel bisey....benim insulin direncim yuksek o yuzden aydacen fazla 2 kilo verecekmis gibi hedefliyorum yoksa hep moral bozukluguyla yine bozarim duzenimi...iki haftada bir yazicam bende yoksa dedigin gibi sabahin koru once soyunup tarti tepesindeyim:)yanliz benim sonuc cok da ic acici olmuyo 100 gr 200 gr maksimum..neyse buna da sukur en azindan almiyorum cunku 9lu rakamlara dogru kosa kosa gidiyordum ne aci farkinda olmamis olmak

şimdi çay keyfi yapıyorum az önce iki avuç kadar çekirdek yedim yemesem iyiydi ama ara öğün yapmadım yerine geçsin artık akşam yemeğine eşim gelmeyecek o yüzden arada kaldım mantar mı yapsam köfte mi yoksa menemen mi tek başımayım sanırım menemenle geçiştireceğim mantarla köfteyi yarın yaparım

evet yemek işi de bitti menemen ,3 parça lahana turşusu ve bir kase salata

Offf cocuk yesin diye pisiriyorum yine bana kaliyor
Sabah iki dilim ekmek 1 kk peynir
Ara 2 mandalina
Ogle 2 kofte 1 dilim ekmek
Ara yarim muz yarim bardak sut
Aksam 5 tane karnibahar mucveri 2 tane bulgurve cigerle yapilmis kofte
Fakat cok ac hissediyirum su an

kahvaltı :domates salatalık 30 gr peynir bir yumurta

kısa bir sabah yürüyüşü yaptım 2525 adım bu gün daha fazla yürümeyeceğim çünkü dünden biraz yorgunum

dışarda olduğum için öğleye yemek yetiştiremedim şimdi iki dilim ekmek arası kaşar ile bir bardak ayran içeceğim

evet yemek işi de bitti menemen ,3 parça lahana turşusu ve bir kase salata bir dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…