ovvvvvvv çok fena ben nerdeysesenin uyandığın saatte uyudum dün( 3,5) Allah kolaylık versin. günaydınnnn diyeyim ama fırsat bulduysan uyumuşsundur.
Aynen yaaa ben de bayadir yapmiyordum benim ufaklik cok seviyo diye kermesten aldim ama artani hemen yedim...o benim de doğal halim ama yapmamak çözüm değil çocuk varken bizimki değişik şeyleri seviyor babamız pek yemiyor ama ben dibi görüyorum şimdi az yapıyorum mesela iki gün önce kek yaptım ama yarım ölçü denedim oldu tüm ölçüler yarıya inince sıkıntı çıkmadı böylece ufaklığın gönlü oldu çok sürünmeden de bitti bir de artık göz önüne koymuyorum yoksa dayanmak çok zor
aynen çok kötü duruyor insanların yanlarında çocukları anne değilde abla gibiler ben kendimi teyze gibi hissediyorum bende de bir tane var ama iki kişi kadarım. insanlar bilinçlı hamile kalmadan önce fazla bir kaç kilosu olan arkadaşım vardı kız önce onları verdi hamilelik sürecini de diyetisyenle geçirdi toplamda 10 kilo kadar aldı doğumdan sonra bişi kalmadı düşününce çok mantıklı keşke bende yapabilseydimBi de sufle hic niyetim yoktu da misafirlikteydik zorla ikram edince kiramiyosun istebizim de israr adetimiz hem iyi hem kotu sirf bu yuzden bu gibi zamanlarda hic bi yere gitmek istemiyorum...
Bugun bizi davet eden ailenin 2 cocugu var..kadin genc kiz gibi yaninda cok fena kaldim..cok canim sıkkin..ayni yil ayni ay dogumluyuz ustelik onun iki cocugu vqr ama resmen bi kisi farkimiz var
yazmayı unuttum sade türk kahvesi vaz geçilmezim nerdeyse günde 4 fincan içiyordum işmdi 1 e düştü sayısız şekersiz çaykahvaltı tost 1,5 tane gibiydi bir tanesi
1 lt su
8371 adım
bu günün bilançosu şimdilik tabi
akşam balık salata eşim yapacakmış o yüzden kaçta yiyebilirim bilmiyorum
hoş geldin umarım hep beraber kurtuluruz şu fazlalıklardanMerhaba.uzun zamandir aradigim gunlugu buldum sanirim! 84 kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim.dogumdan sonra 95 kg olarak 9 ay boyunca sabit kaldim.kasim ortasinda kalori saymaya basladim.su anda en son tok tartildigimda 92.9 ciktim.
Su anda gunluk max 1400 kalori aliyorum, canimin cektigi neredeyse herseyi yiyorum (tatlilar haric) bir de is yerinde ogle aralarinda 30 dk yuruyus yapmaya calisiyorum.hedefim 2015 basinda 80leri gormek.2015 yazinda da 70leri gormek...bakalim olacak mi...hoş geldin umarım hep beraber kurtuluruz şu fazlalıklardan
iyiymiş ben de canımın istediklerini yeme taraftarıyım yoksa kendimi tutup tutup sonra feci yiyorum o yüzden yavaş olsun da kalıcı olsun tabi çok ta yavaş olmasınSu anda gunluk max 1400 kalori aliyorum, canimin cektigi neredeyse herseyi yiyorum (tatlilar haric) bir de is yerinde ogle aralarinda 30 dk yuruyus yapmaya calisiyorum.hedefim 2015 basinda 80leri gormek.2015 yazinda da 70leri gormek...bakalim olacak mi...
Ahhh ahh akilsiz basim hic kendimi dusunmemisim k8 simdiye kadaraynen çok kötü duruyor insanların yanlarında çocukları anne değilde abla gibiler ben kendimi teyze gibi hissediyorum bende de bir tane var ama iki kişi kadarım. insanlar bilinçlı hamile kalmadan önce fazla bir kaç kilosu olan arkadaşım vardı kız önce onları verdi hamilelik sürecini de diyetisyenle geçirdi toplamda 10 kilo kadar aldı doğumdan sonra bişi kalmadı düşününce çok mantıklı keşke bende yapabilseydim
bu ğün yazamadım çünkü eşimin izin günü yanımda pazarları benim öğünler kayıyor büyük ihtimallede her pazar böyle olacak geç kalkıyoruz zaten dün ders çalışamadım diye gece çalıştım öğlen uyandım kahvaltıyı dışarda yaptık ben tost istedim bozmamış olurum diye ama tost benim düşündüğümün 1,5 u kadardı dışarda işlerimiz vardı başla bir şey yeme fırsatım da olmadı daha yeni eve geldik
Ben de pazari kacamakli geciriyorum esten dolayiyazmayı unuttum sade türk kahvesi vaz geçilmezim nerdeyse günde 4 fincan içiyordum işmdi 1 e düştü sayısız şekersiz çay
Hosgeldin baci gelll gelll zayiflamaya gel:)Merhaba.uzun zamandir aradigim gunlugu buldum sanirim! 84 kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim.dogumdan sonra 95 kg olarak 9 ay boyunca sabit kaldim.kasim ortasinda kalori saymaya basladim.su anda en son tok tartildigimda 92.9 ciktim.
iyiymiş ben de canımın istediklerini yeme taraftarıyım yoksa kendimi tutup tutup sonra feci yiyorum o yüzden yavaş olsun da kalıcı olsun tabi çok ta yavaş olmasın
Evet ben de ufak ufak iki lokma uc lokma yiyorum...ben cok acikinca kuruyemis yiyorum bi avuc bi kac kasik yogurt bi de su....bikac saat idare ediyoyaaa şu an çok açım ama yemek çoooookkkk uzakta mutfağa gitmeye korkuyorum mutfakta neler oluyor acaba
aynen birlikte kurtulalım şu kilolardan bu sayede güzel arkadaşlıklar da kurarız 2016 ya fit hatunlar olarak gireceğizChanceux acti kinuyu ve gunlugu sagolsun ben de ona takildim..sen de gel...guzel sekilde gaza getiririz ins ve 2015 sonu kurtuluruz bu konudan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?