İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

evden daha çıkmam diye düşünüyordum akılsız başın cezasını ayaklar çeker derler ya benim adım sayım 4000 oldu biliyorum az yinede ama benim için gayet çok

Ogunlerim:sabah 2 dilim ekmek 1 kk petnir 1.5 yumurta
1.ara 1 avuc kuru meyve 15 badem
2.ara yarim gofret 2 kurabiye
Ogle 2 dilim ekmek 1 kk peynirle sandivc
Ara 1 kase corba 1 dilim ekmek
Aksam 1 porsiyon balik yarim dilim ekmek salata
Ara 1 top dondurma 2 tatli kasigi sufle

Spor yok
Su 2.5 litre

ovvvvvvv çok fena ben nerdeysesenin uyandığın saatte uyudum dün( 3,5) Allah kolaylık versin. günaydınnnn diyeyim ama fırsat bulduysan uyumuşsundur.

Aynen yaaa ben de bayadir yapmiyordum benim ufaklik cok seviyo diye kermesten aldim ama artani hemen yedim...

Bi de sufle hic niyetim yoktu da misafirlikteydik zorla ikram edince kiramiyosun istebizim de israr adetimiz hem iyi hem kotu sirf bu yuzden bu gibi zamanlarda hic bi yere gitmek istemiyorum...
Bugun bizi davet eden ailenin 2 cocugu var..kadin genc kiz gibi yaninda cok fena kaldim..cok canim sıkkin..ayni yil ayni ay dogumluyuz ustelik onun iki cocugu vqr ama resmen bi kisi farkimiz var

aynen çok kötü duruyor insanların yanlarında çocukları anne değilde abla gibiler ben kendimi teyze gibi hissediyorum bende de bir tane var ama iki kişi kadarım. insanlar bilinçlı hamile kalmadan önce fazla bir kaç kilosu olan arkadaşım vardı kız önce onları verdi hamilelik sürecini de diyetisyenle geçirdi toplamda 10 kilo kadar aldı doğumdan sonra bişi kalmadı düşününce çok mantıklı keşke bende yapabilseydim

bu ğün yazamadım çünkü eşimin izin günü yanımda pazarları benim öğünler kayıyor büyük ihtimallede her pazar böyle olacak geç kalkıyoruz zaten dün ders çalışamadım diye gece çalıştım öğlen uyandım kahvaltıyı dışarda yaptık ben tost istedim bozmamış olurum diye ama tost benim düşündüğümün 1,5 u kadardı dışarda işlerimiz vardı başla bir şey yeme fırsatım da olmadı daha yeni eve geldik

kahvaltı tost 1,5 tane gibiydi bir tanesi
1 lt su
8371 adım
bu günün bilançosu şimdilik tabi
akşam balık salata eşim yapacakmış o yüzden kaçta yiyebilirim bilmiyorum

kahvaltı tost 1,5 tane gibiydi bir tanesi
1 lt su
8371 adım
bu günün bilançosu şimdilik tabi
akşam balık salata eşim yapacakmış o yüzden kaçta yiyebilirim bilmiyorum
yazmayı unuttum sade türk kahvesi vaz geçilmezim nerdeyse günde 4 fincan içiyordum işmdi 1 e düştü sayısız şekersiz çay

Merhaba.uzun zamandir aradigim gunlugu buldum sanirim! 84 kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim.dogumdan sonra 95 kg olarak 9 ay boyunca sabit kaldim.kasim ortasinda kalori saymaya basladim.su anda en son tok tartildigimda 92.9 ciktim.

Merhaba.uzun zamandir aradigim gunlugu buldum sanirim! 84 kg ile hamile kaldim 105 ile doguma girdim.dogumdan sonra 95 kg olarak 9 ay boyunca sabit kaldim.kasim ortasinda kalori saymaya basladim.su anda en son tok tartildigimda 92.9 ciktim.
hoş geldin umarım hep beraber kurtuluruz şu fazlalıklardan

hoş geldin umarım hep beraber kurtuluruz şu fazlalıklardan
Su anda gunluk max 1400 kalori aliyorum, canimin cektigi neredeyse herseyi yiyorum (tatlilar haric) bir de is yerinde ogle aralarinda 30 dk yuruyus yapmaya calisiyorum.hedefim 2015 basinda 80leri gormek.2015 yazinda da 70leri gormek...bakalim olacak mi...

iyiymiş ben de canımın istediklerini yeme taraftarıyım yoksa kendimi tutup tutup sonra feci yiyorum o yüzden yavaş olsun da kalıcı olsun tabi çok ta yavaş olmasın

yaaa şu an çok açım ama yemek çoooookkkk uzakta mutfağa gitmeye korkuyorum mutfakta neler oluyor acaba

Ahhh ahh akilsiz basim hic kendimi dusunmemisim k8 simdiye kadar

yazmayı unuttum sade türk kahvesi vaz geçilmezim nerdeyse günde 4 fincan içiyordum işmdi 1 e düştü sayısız şekersiz çay
Ben de pazari kacamakli geciriyorum esten dolayikahve cay sekersiz olduktan sonra sorun dil bence...hatta ben turk kahvesini sutlu iciyorum...offf offf du bi yapiyim kendime:)
Hosgeldin baci gelll gelll zayiflamaya gel:)
iyiymiş ben de canımın istediklerini yeme taraftarıyım yoksa kendimi tutup tutup sonra feci yiyorum o yüzden yavaş olsun da kalıcı olsun tabi çok ta yavaş olmasın

yaaa şu an çok açım ama yemek çoooookkkk uzakta mutfağa gitmeye korkuyorum mutfakta neler oluyor acaba
Evet ben de ufak ufak iki lokma uc lokma yiyorum...ben cok acikinca kuruyemis yiyorum bi avuc bi kac kasik yogurt bi de su....bikac saat idare ediyo

Chanceux acti kinuyu ve gunlugu sagolsun ben de ona takildim..sen de gel...guzel sekilde gaza getiririz ins ve 2015 sonu kurtuluruz bu konudan...

Benim ogunler:
Sabah 2 ekmek 1 yumurta 1 kk peynir
Ara yok oglen 1 porsiyon bulgur pilavi
Ara 1 ayva
Aksam 2 yaprak sarmasi.1 kepce tarhana corbasi 6 yemek kasigi taze fasulye yarim su bardagi yogurt 4 parca ciger kizartmadi
Ara yarim avuc kuru dut
Artik acikirsam yoguet ve bademle gecistircem

Chanceux acti kinuyu ve gunlugu sagolsun ben de ona takildim..sen de gel...guzel sekilde gaza getiririz ins ve 2015 sonu kurtuluruz bu konudan...
aynen birlikte kurtulalım şu kilolardan bu sayede güzel arkadaşlıklar da kurarız 2016 ya fit hatunlar olarak gireceğiz

bu arada akşam yemeğimi yedim geç oldu ama eşim çok güzel balık ve patetes kızartmıştı yanına da bol salata ve zero vardı bayıldım başkası yemek yapınca çok mutlu oldum ama salata zeytin yağlıydı patetes kızartmasından 6-7 tane aldım balıktanda az aldım kızartmasaydı daha mutlu olurdum ama yapacak bişi yok ayda yılda bir yemek yaptı kusur bulmak ne haddime ekmek yemedim.

bu gün gezerken bir elbise beyendim bunları yaparken hangi milletin ölçülerini esas alıyorlar anlamıyorum elbise xl ama kuş kadar sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…