İLK HEDEF 25 OCAK:80 İKİNCİ HEDEF 25 MART :72...

dün gece sağlam saçmaladım cips karışık tuzlu cerez kivi elma limonlu havuç kestane bu kadar saçmalamasam daha iyi olacaktı masada ne varsa hepsinden yedim rezilim yatabi bol içecek

fata83 önümüzdeki hafta büyük ihtimalle yazamayacağım bu gün yola çıkıyorum ceptekini de oğlum yok etti daha yenilenmedi paketim yenilenirse cepten yazarım sen benim yokluğumu aratmazsın diye umuyorum

Yollardayim bu sene hep yollardayim ama yazik bana daha 8,5 saatim var bu yol bitmez

Bu gun yediklerim
sabah kahvaltıda domates salatalik peynir bir dilim ekmek ve cay
öğlen pek oglen sayilmazdi 2-3 gibi ekmek arasi tavuk döner esim isten kacamak yapmisti gelirken almış birakti beni gördü gitti acikcasi birşeyler hazırlamaya vaktim de yoktu götürdüm
Akşam yine aksam denemez 20:30 da utanarak söylüyorum kafkastan börek aldim meyve suyu ile onu yedim otobüse binmeden neyse yarın annemde olurum inş gestapo gibidir yedirmez bana şişko oldun deyip duruyor bu günü telafi ederim

fata83 önümüzdeki hafta büyük ihtimalle yazamayacağım bu gün yola çıkıyorum ceptekini de oğlum yok etti daha yenilenmedi paketim yenilenirse cepten yazarım sen benim yokluğumu aratmazsın diye umuyorum
insallah canim..ama insan evden bi kere cikinca acayip duzeni bozuluyor...hem cocuga haxitlik hem kendine...kiyafet ve yiycek de ugrastiriyor...aksamlari muhakkak b8ldirim yaparim ins. .

Hepsi fena dil de borek yanina seker bombasi meyvesuyu acayip kalori...bi dahaki sefere ayran ve tost veya simit peynir ayran tercih edebilirsin...ne guzel annenin destek olmasi...hayirlisiyla var insallah..bu arada gercek adin ne hep takmalarla idare nereye kadar:)ben fatma

Sinirden kafayi yemek uzereyim...olmuyor olmuyor olmuyor....nedir sorun bir turlu cozemiyorum..insan iki gunde 3 kilo alir mi yaaaa..simdi tartiya ciktim 89.3 gorunnuyor...adet olamiyorum...ne oluyor yaaa.bu kadar ugras caba bi kac lokmada bikac kacamakta gitmis olamaz...cok acayip coktummmm bildiginiz gibi degil

Hamile olabilir misin?

Bu arada kizlar ben dun 91.7 ciktim, 22 gunde 3 kg gitti bakalim 1 ocak 89 kg hedefime ulasabilecek miyim...
89 olursun zannimca....hadi bakalim ins..benim cok cok yavas gidiyo malesefneyse bi hafta daha bekliycem sonra doktora gitcem bakalim...

Bugunku listem:
Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek
Ogle 1 yumurtayla menemen 1 dilim ekmem
1.ara 1elma 1 cay bardagi sut
2.ara 1 avuc yaban mersini 1 cay bardagi yogurt
Aksam 2 but 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1.5 avuc sari leblebi...
Spor 1 saat bfit

Ya kacamak muhakkak oluyo maleseffarklı birkaç lokma yemek gri kalıyor onuda atmak istemiyorum malesef yediğim oluyor mesela bugün 2 kaşık pilav yanına bir kaşık kavurma yedim

Bir gun daha biter...sonunda adet oldum sukur. .
Yediklerim:
Sabah kacamaktu
Ara 1 portakal 1 cay hardagi sut
Ogle kiymali kepekli yogurtlu makarna
Ara 1 kase yogurt 1 avuc yaban mersini
Aksam 1 tavuk butu yarim porsiyon bulgur..buli gece kaldi onu da 1 meyve 1 kase yogurtla kapaticam ins..sporum yok cunku hic halim yok...iyi geceker herkese..

Ben de menu paylasayim bari :)
Sabah yarim simit, az yagli beyaz peynir, domates, 5 yesil zeytin
Ara 1 mandalina
Ogle 4 kasik bulgur pilavi, 3 izgara kofte,yogurt, piyaz, salata
Ara 1 elma 1 mandalina
Aksam 1 tabak kiymali karnibahar yemegi

Bu arada 1 adet sutlu nescafe var gun icinde.

Gayet ideal olmus menun..sporun vad mi bunun yaninda?o da varsa uzun surede bu yontem cok karli...az ama oz veriyor insan....

Ender saracin 15 dklik egzersizleri var..cok faydali bi ara netten bi bak istersen..sabah aksam 15 dk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…