İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

aysekzly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
379
0
46
İstanbul
Arkadaşlar,

Ben kendimi bildim bileli kiloluyum.. Ama evlendikten sonra ve doğum yaptıktan sonra gelen kilolardan kurtulmaya çalışıyorum. Doğumdan sonra aldığım kiloları verdim.. Şimdi sıra evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye geldi...

87 kilo ile başladığım diyetime 76 kilo ile devam ediyorum.. Bana katılıp destek vermek isteyenler varsa beklerim....

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR değil mi???

Ben 26 yaşındayım. 87 kilo ile diyete başladım. 11 kg verdim ve şu an 76 kiloyum.. 2. hedefim olan 10 kg vermeye başladım.. Masa başı bir işte çalışıyorum ve kilo vermem yavaşladı diyebilirim..

Ben 26 yaşındayım. 87 kilo ile diyete başladım. 11 kg verdim ve şu an 76 kiloyum.. 2. hedefim olan 10 kg vermeye başladım.. Masa başı bir işte çalışıyorum ve kilo vermem yavaşladı diyebilirim..

benim hedefimde 10 kg canım. bugun diyetimin 5.günü. perşembe sabah tartılıcam yazarım buraya gelişmeleri :)
katılmak isterim, sende kabul edersen
sen neler yaptın? nasıl verdin ve ne kadar sürede :)

Son düzenleme:
benim hedefimde 10 kg canım. bugun diyetimin 5.günü. perşembe sabah tartılıcam yazarım buraya gelişmeleri :)
katılmak isterim, sende kabul edersen
sen neler yaptın? nasıl verdin ve ne kadar sürede :)

Bende 2 ayda verdim ama araya ramazan girdiği için ara vermek zorunda kaldım. Dün başladım bakalım kilo verebilecek miyim? Ben ekmeği ve şekeri azaltarak ve kalori hesabı yaparak kilo verdim cnm. Sen nasıl diyet uyguluyorsun??

canım ben 1 saat yürüyüş ve yarım saat spor yapıyorum her gün.
uyanınca 3-5 kuru kayısı
kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim etimek, domates,salatalık, yeşilçay
öğle: 1 kase sebze yemeği(az tuzlu ve çok az yağlı) yada 1 kase hazır çorba(tuz yağ koymuyorum), 1 kase yoğurt(ama içine pulbiber koyuyorum metabolizmayı hızlandırıyormuş), ve salata(yağsız)
ara: 1 kahve(şekersiz) yanına 1 meyve
akşam: öğlenle aynı şekilde

saat 18:30 da en geç akşam yemeği yiyorum ve mideyi kapatıyorum :))
bir hafta 1 kilo 700 gr vermişim hatta 6 günde. normal bence spor yapmasaydım ancak 1 kilo verirdimde sporla beraber 700 gr kar elde etmişim. canım bende bi ara kalori hesaplamasıyla denedim ama olmadı 2 haftada 400gr verebilmiştim :)

Ben spor yapmadığım için kilo veremiyorum artık.. Ne yapcam bilmiyorum...

Sağol cnm ama ben çalışıyorum. Akşam 6 da evde olacağım ve beni bekleyen bir afacan var evde :):) Ancak o uyuduktan sonra yapabilirim oda yorgunluktan halim kalırsa:):) Ama bu akşam deneyeceğim bakalım:):)

Sağol cnm ama ben çalışıyorum. Akşam 6 da evde olacağım ve beni bekleyen bir afacan var evde :):) Ancak o uyuduktan sonra yapabilirim oda yorgunluktan halim kalırsa:):) Ama bu akşam deneyeceğim bakalım:):)

anladımm allah bağışlasın çocuğunu :))
yürüyüş yapmayı dene o zaman, fırsat buldukça yaniii :)

anladımm allah bağışlasın çocuğunu :))
yürüyüş yapmayı dene o zaman, fırsat buldukça yaniii :)

Sağol cnm.. Dün leslie ile 1 mil yaptım. Hoşuma gitti yaa.. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun.. Hemen bitti:):) Bakalım bundan sonra devam edeceğim leslie ile yürüyüşe.. Bir ay 1 mil yaparım sonra 2 mile geçerim diye düşünüyorum.

bencede canımm en güzeli yavaş yavaş arttırmak bir anda yüklenip pes etmee :) kalıcı olsun.
benim bugun 1.haftam bitti ve 1.500 kilo vermişim. inşallah böyle devaam :)

ne kadar tesadüftürki bende önce 10 sonra bir 10 daha vermek istiyorum ve yanıma bir arkadaş arıyorum size katılabilir miyim :) 73tüm son 1 haftada 70 e düştüm hedef 60 sonra inşallah 55 falan boyum kısa olduğu için 55 bile beni anca normal gösteriyor

bende evlilikti hamilelikti bayağı kilo aldım ve göbeğimdende kurtulamıyorum bende varım kızlar benide alın lütfen. bende bir cimbomlukız diye arkadaşımla başlamıştım 76 dan 72ye kadar düştüm şimdi pek görüşemiyoruz gerçekten arkadaşın olunca daha bir dikkatli oluyosun tekken kaçamak fazla oluyor

comedienne ve zennen. lütfen katılın çok isteriiiz :) birlikten kuvvet doğar. destek olalım birbirimizee bildiğimiz faydalı şeyleri söyleyelim ve ne yediğimizi gün sonu yazalım bencee. başarıcaz kızlar

Birlikte kilo verelim o zaman :):)

Arkadaşlar,

Herkes başlangıç kilolarını yazsın.. Bir çizelge yapayım. Haftaya cuma herkes ne kadar verdiğini yazar bakalım kimler daha başarılı olacak ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…