İlk hedefim 10 kg vermek.. Sonraki hedef tekrar 10 kg.. Katılmak isteyen var mı??

canım 3 kilo için ne yaptın?? iyi evrmişsin tebrikler.

ayşecimm bende 57,500 kiloyum şuan.
canım kusura bakma sitede canımı sıkan şeyler oldu yazamadım bir türlü. canım son 1 haftadır hergün sabahları ılık su içiyorum iki bardak daha sonra elma sirkesi bal su karışımını yapıp içiyorum kahvaltıda mutlaka salatalık bulunduruyorum çünkü salatalık hem tok tutuyor hem kalori sorunu yok. bunlar olunca tüm gün zaten az yiyorum her gün mutlaka yürüyüş. ve tam buğday ekmeği tüketiyorum hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum tatlıya olan düşkünlüğümden dolayı şu minik çikolatalardan kahvenin yanında bitanecik yiyorum saat 8den sonra meyve bile yasak gün içersnide iki kez yeşil çay içiyorum :) çok karışık yazdım ama düzgünce düşünüp güzel bir liste yapacağım

yok canım önemli değil olur mu öyle şey :))
bende seninkilerle aynı şeyleri yapıyorum ama elma sirkesi içmiyorum fark ordan kaynaklanıyor sanırımm
aynen bende senin gibi yeşilçay ve şekersiz kahve içiyorum. elma sirkesi içmektede zorlanan bir insan değilim başlarım belki :))
bence liste yapmasanda olur, liste olmadan az az yiyince çok daha iyi oluyor daha diyette değilmiş gibi ama diyette oluyo insan. çok saçma bi cümleydi kabul ediyorum :)

anladım :) bu yaptıklarımı saatlerine göre yazarım diye demiştim bende aynı sen gibiyim öyle yemek listesi falan uygulayamıyorum o bu dediklerimi hergün aynı saatlerde yapıyorum elma sirkesi çok faydalı tadı hoş gelmiyor bana o yüzden içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum :) faydasıda midedekileri yakması :)

doğrudurr elma sirkesinin çok yararı var herkes söylüyor zaten :) benim tek eksikliğim yeşilçay onuda eklerim.
şimdide koşuya çıkıcam akşamlarıda bootcamp calorie burn diye bir cardio videosu var bakın derim çok yağ yakıyor. yaptıktan sonra bile yüzüm ateş atıyor 3 gündür yapıyorum bakalım faydası varsahaftaya daha çok kilo vermiş olucam. hepimize başarılarrrr

bende bilgisayar başına geçemedim imkan varda evi döktüm toparlayamıyorum. bide hemen rejim pisikolojisine girdim kaçmaya çalışıyorum galiba çünkü başlayamadım inşallah yarın başlıcam ben 72.5 kiloyum.

sirkeli su konusu açılmışken bende bunu buldum .ama sirkeyi doğal kullanın diyorlar hazırlarda kanser yapan bir madde varmış.çoğu içen rejimle birlikte zayıflamış bende başlıcamda doğalı nerde bulcaz. Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştırıp hem de fazla yağları eritiyor.

FORMÜL:

4 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU

BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ. bende bunu deneyim sonuç alırsam paylaşırım

benimde sizler gibi hedefim 10 kilo. aranıza alır mısınız ^^
176 boyunda 68 kiloyum erkek arkadaşım patlamak üzere olduğumu söyledi. nerdeyse bütün diyet siteleri kilon normal dese de kafama taktı bir kere...
hayatımdan ekmek, şeker,tuz,yağ,karbonhidrat,aburcubur,fastfood, kola ve türevleri olmak üzere herşeyi çıkardım. onlarsız da yaşanıyor. birdaha hiç sokmamayı düşünüyorum. etimek bile yok yani.
sabah: 1 bardak ılık su içildikten sonra bir kase diyet buğday gevreği (light süt ile)
öğlen: bir meyve, yeşil çay (şekersiz)
akşam:semizotu ve yoğurt ile yapılmış yağsız tuzsuz salata.
bugün 3. günüm. 3 gündür aynı şeyleri yemekteyim. sizden öğrenicek çok şeyim var gibi çünkü sizin diyetleriniz benimkinden farklı. birşeyleri yanlış yapıyorum gibime geldi. şimdiden teşekkürler...

tabiki alırız canımmm hoşgeldin:)
bence sağlıksız olmuş, az yiyorsun ve fazlasıyla geri alabilirsin.
ana öğünlere sebze yemeği ekle bence. yada semizotu iyidir onu yoğurtla öğle yemeğinde ye akşamda sebze yemeği ve çorba.

bende başlarım diyorum amaaa düzene sokamıyorum gidip sirkeyi içmeye üşeniyorum ya biri ayağıma getirse keşke

evett çok haklısın 2 sene önce az yiyip hatta yemeyip bir ayda 8 kilo vermiştim. ve birkaç ay sonra geri almıştım diyet aynen şöyleydi sakın beni örnek almayın
bir gün hiçbirşey yeme sadece su
ikinci gün 3 öğün maksimum 100 kalorilik bir şey ye. (2 elma, bir dilim ekmek gibi)
ama mesele erkek arkadaş olunca insan unutuveriyor hatırlattın valla daha dikkatli olucam cnm

hoşgeldin selvott, niye kendini bu kadar tehlikeye atıyosun ya başka sağlık sorunlarınlarıyla karşılaşırsan ne olcak bence kafana o kadar da takma az dikkatlede kilo verebilirsin. herşeyden önce moralini yüksek tut .bak hem ne güzel boyunda var ya benim gibi adile naşit torunu gibi olsan ne olcak:)

bende başlarım diyorum amaaa düzene sokamıyorum gidip sirkeyi içmeye üşeniyorum ya biri ayağıma getirse keşke

hiç sorma bende sabah erken kalkamıyorum bugün kaltım kahvaltı yine 9 a kaldı .yarın daha iyi olur inşallah .sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltı sırası vakit buldukça yazarım kızlar

hiç sorma bende sabah erken kalkamıyorum bugün kaltım kahvaltı yine 9 a kaldı .yarın daha iyi olur inşallah .sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltı sırası vakit buldukça yazarım kızlar

canım ayneeen bol bol yazalım birbirimizee ve destek olalım habersiz bırakmasın kimse kimseyi :)) motivasyon en önemlisi!!!!
ben bugun bir ara öğünümü dondurma yaptım arkadaşımla dışardaydım, ama sorun değil zaten 2 hafta olucak perşembe tartılıcaktım, hediye olsun bana :) ama sporlarım tam takır devam ediyor yarım saat sonra cardiyoooo

bendeee varımmm 72.6 kiloylaaaa 10 kilo vermeme lazımmm 4 yıldırrr 7lerden kurtulamdım ama bus efer azımliyimmmm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…