canım kusura bakma sitede canımı sıkan şeyler oldu yazamadım bir türlü. canım son 1 haftadır hergün sabahları ılık su içiyorum iki bardak daha sonra elma sirkesi bal su karışımını yapıp içiyorum kahvaltıda mutlaka salatalık bulunduruyorum çünkü salatalık hem tok tutuyor hem kalori sorunu yok. bunlar olunca tüm gün zaten az yiyorum her gün mutlaka yürüyüş. ve tam buğday ekmeği tüketiyorum hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum tatlıya olan düşkünlüğümden dolayı şu minik çikolatalardan kahvenin yanında bitanecik yiyorum saat 8den sonra meyve bile yasak gün içersnide iki kez yeşil çay içiyorum :) çok karışık yazdım ama düzgünce düşünüp güzel bir liste yapacağımcanım 3 kilo için ne yaptın?? iyi evrmişsin tebrikler.
ayşecimm bende 57,500 kiloyum şuan.
canım kusura bakma sitede canımı sıkan şeyler oldu yazamadım bir türlü. canım son 1 haftadır hergün sabahları ılık su içiyorum iki bardak daha sonra elma sirkesi bal su karışımını yapıp içiyorum kahvaltıda mutlaka salatalık bulunduruyorum çünkü salatalık hem tok tutuyor hem kalori sorunu yok. bunlar olunca tüm gün zaten az yiyorum her gün mutlaka yürüyüş. ve tam buğday ekmeği tüketiyorum hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum tatlıya olan düşkünlüğümden dolayı şu minik çikolatalardan kahvenin yanında bitanecik yiyorum saat 8den sonra meyve bile yasak gün içersnide iki kez yeşil çay içiyorum :) çok karışık yazdım ama düzgünce düşünüp güzel bir liste yapacağım
yok canım önemli değil olur mu öyle şey :))
bende seninkilerle aynı şeyleri yapıyorum ama elma sirkesi içmiyorum fark ordan kaynaklanıyor sanırımm
aynen bende senin gibi yeşilçay ve şekersiz kahve içiyorum. elma sirkesi içmektede zorlanan bir insan değilim başlarım belki :))
bence liste yapmasanda olur, liste olmadan az az yiyince çok daha iyi oluyor daha diyette değilmiş gibi ama diyette oluyo insan. çok saçma bi cümleydi kabul ediyorum :)
anladım :) bu yaptıklarımı saatlerine göre yazarım diye demiştim bende aynı sen gibiyim öyle yemek listesi falan uygulayamıyorum o bu dediklerimi hergün aynı saatlerde yapıyorum elma sirkesi çok faydalı tadı hoş gelmiyor bana o yüzden içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum :) faydasıda midedekileri yakması :)
sizce eski kiloma donsem selulitlerimden kurtulur muyum?
benimde sizler gibi hedefim 10 kilo. aranıza alır mısınız ^^
176 boyunda 68 kiloyum erkek arkadaşım patlamak üzere olduğumu söyledi. nerdeyse bütün diyet siteleri kilon normal dese de kafama taktı bir kere...
hayatımdan ekmek, şeker,tuz,yağ,karbonhidrat,aburcubur,fastfood, kola ve türevleri olmak üzere herşeyi çıkardım. onlarsız da yaşanıyor. birdaha hiç sokmamayı düşünüyorum. etimek bile yok yani.
sabah: 1 bardak ılık su içildikten sonra bir kase diyet buğday gevreği (light süt ile)
öğlen: bir meyve, yeşil çay (şekersiz)
akşam:semizotu ve yoğurt ile yapılmış yağsız tuzsuz salata.
bugün 3. günüm. 3 gündür aynı şeyleri yemekteyim. sizden öğrenicek çok şeyim var gibi çünkü sizin diyetleriniz benimkinden farklı. birşeyleri yanlış yapıyorum gibime geldi. şimdiden teşekkürler...
sirkeli su konusu açılmışken bende bunu buldum .ama sirkeyi doğal kullanın diyorlar hazırlarda kanser yapan bir madde varmış.çoğu içen rejimle birlikte zayıflamış bende başlıcamda doğalı nerde bulcaz. Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştırıp hem de fazla yağları eritiyor.
FORMÜL:
4 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ. bende bunu deneyim sonuç alırsam paylaşırım
bende başlarım diyorum amaaa düzene sokamıyorum gidip sirkeyi içmeye üşeniyorum ya biri ayağıma getirse keşke
tabiki alırız canımmm hoşgeldin:)
bence sağlıksız olmuş, az yiyorsun ve fazlasıyla geri alabilirsin.
ana öğünlere sebze yemeği ekle bence. yada semizotu iyidir onu yoğurtla öğle yemeğinde ye akşamda sebze yemeği ve çorba.
benimde sizler gibi hedefim 10 kilo. aranıza alır mısınız ^^
176 boyunda 68 kiloyum erkek arkadaşım patlamak üzere olduğumu söyledi. nerdeyse bütün diyet siteleri kilon normal dese de kafama taktı bir kere...
hayatımdan ekmek, şeker,tuz,yağ,karbonhidrat,aburcubur,fastfood, kola ve türevleri olmak üzere herşeyi çıkardım. onlarsız da yaşanıyor. birdaha hiç sokmamayı düşünüyorum. etimek bile yok yani.
sabah: 1 bardak ılık su içildikten sonra bir kase diyet buğday gevreği (light süt ile)
öğlen: bir meyve, yeşil çay (şekersiz)
akşam:semizotu ve yoğurt ile yapılmış yağsız tuzsuz salata.
bugün 3. günüm. 3 gündür aynı şeyleri yemekteyim. sizden öğrenicek çok şeyim var gibi çünkü sizin diyetleriniz benimkinden farklı. birşeyleri yanlış yapıyorum gibime geldi. şimdiden teşekkürler...
bende başlarım diyorum amaaa düzene sokamıyorum gidip sirkeyi içmeye üşeniyorum ya biri ayağıma getirse keşke
hiç sorma bende sabah erken kalkamıyorum bugün kaltım kahvaltı yine 9 a kaldı .yarın daha iyi olur inşallah .sirkeli suyumu içtim şimdi kahvaltı sırası vakit buldukça yazarım kızlar
bendeee varımmm 72.6 kiloylaaaa 10 kilo vermeme lazımmm 4 yıldırrr 7lerden kurtulamdım ama bus efer azımliyimmmm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?