- 18 Eylül 2016
- 491
- 657
- 18
- 44
- Konu Sahibi bercemzeynep
-
Hımm anladım canım inşallah veririz en kısa zamanda ama vermek için stres yapınca kolay gitmiyor kilolaren güzeline bu canım yavaş vermek ama benim ilk başlarda biraz hızlı gitmem lazım doğumdan sonra üzerime giyecek bir şeyim yok.
Bugünkü menün de güzel olmuş sporun da...bende bugün 3 km yürüdüm koşu bandında ardından leslie 1 yaptım21 günsabah yazmıştım
4 elma
gine durmadı boğazım bir tabak patates püresi
50 dk koşu bandı
1ml leslie
3 lt su
skın bozma canım onca emek 1 günde gidiyor,ben 1 gün bozdum tartı 1 kğden fazla çıkardı.az çok demeden yola devam....tartıda bol eksiler görürsünüz inşallah bende kaçamak yapıyorum moralim çok bozuk bugün ağladım bile bozmak istiypruö devam ediyorum 19 aralıkta başladım 3 verdim bende ama yarım kilosunu geri aldım yarın evdeyim devam ederim inşallah size de başarılar
aynen öyle 2 hafta sonra okul gezim var 85 i görsem çok sevineceğim yaskın bozma canım onca emek 1 günde gidiyor,ben 1 gün bozdum tartı 1 kğden fazla çıkardı.az çok demeden yola devam....
inşallah bende yarın uçundanda olsa 79 görsem çok sevineceğim.aynen öyle 2 hafta sonra okul gezim var 85 i görsem çok sevineceğim ya
Maşallah yine güzel vermissin canımevet 3. haftayı da bitirdik .80 kilo geldim.3 haftada 4 kğ buna da şükür yola devam.
Toplamda kaç kilo verdin canım.. olsun en azından annen bu konuda azimli olduğunu gorucek inşallah... seni takip edicem bakalım ne kadar vericeksin hurma diyetindepazartesi hastane işleri, 2 gündürde okul işleriyle uğraşmaktan bütün düzelim bozuldu.sözde bu hafta işi sıkı tutacaktım çünkü annem yarın gelecek artık olduğu kadar.yarın hurma diyetine başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?