İLK HEDEFİM SENİN İÇİN ANNE

bercemzeynep

B.94 G 69 HEDEF 60
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
491
657
18
44
Evet çok dallan dala atladın elif bir kaç konuya yazdım bende zayıflayacam falan fistan hatta konuda açtım ama havada kaldı.bu gün bunlara gerçek anlamda son verdim.ilk hedefim olan 10 kiloyu annem için vereceğim dün onu izmire yolcu ettik akşam bendeydi hep bi 10 kilo versen çok güzel olursun dedi durdu.Aslında bana çok üzüldüğünü biliyorum evlendiğimden beri kilolar yüzünden neler çektiğimi biliyor.36 yaşında 165 boyunda 84 kiloyum 3 çocuk annesiyim. bekarkende topluydum ama en çok nişanlıyken 79 olmuştum düğüne kadar 60lara düşmüştüm.10 yıldır neredeyse hep diyetle geçti kimse artık bana güvenmiyor neyse ben kendime son bir şans daha verdim.başladım ve bu hiç bitmeyecek sağlıklı beslenme hayatımda.
işe hayatımdan baskülü çıkararak başladım. çünkü sürekli tartılmak beni sitrese sokuyor bunu anladım.pili çıkarıp attım uzun bir süre tartılmak yok. her beden etek var ilk hedef 46 beden eteğe girmek.
spor sporsuz olmaz ben 7 ay önce sezeryan ile doğum yaptım, aslında bir 10 kilo verdim.boğazımı tutsaydım ve sporda yasaydım şimdi daha zayıftım.
veeeeee su susuz olmaz hergün mutlaka 2.5 içilecek.
ALLAH'IN izniyle 25 kilo verene kadar pes etmek yok.

Son düzenleme:
bu gün ne yedik içtik:
sabah : 2 dl kepek ekmek
1 haşlanmış yumur,yarım sivri açı biber
az peynir,3,4 zeytin bol maydonoz
ara:1 üçü bi arada
öğlen koca bir tabak etsiz türlü
küçük kase yoğurt
ara:cennet hurması
akşam yemedim çünkü bir 3.bi ara dayanamadım içtim.evde son bir tane kaldı onuda sabah içtikten sonra artık almak yok.
spor:30 dk koşu bandında yürüyüş.
2.5 lt su

Hayırlı olsun insAllah istediğin kilolara ulaşırsın :)

Canım inşallah kilolarını verirsin. Bende sen gibiyim en son 83 den67 ye düştüm ve sonra 73 e geri çıktım. Sonra hamile kaldım 83 ile doğuma girdim. Doğumdan çıktıimda bir kaç gün içinde 76 olmuştum. Tabi yine kilo aldım. Kilo vereyim diye iyice aldım şimdi 76.7 idim pazartesi günü. aynı dediğin gibi 10 yıldır diyet yapıyorum. Olmuyor. Ne istediğimi 10 yıldır giyebildim zayıflayinca alırim giyerim diye ne de yiyebildim. Sen demişsin ya annem için vereceğim diye bende kızım için vermek istiyorum. Henüz 23 yaşındayim. Bende kendime son şans verdim. İnşallah olur bu sefer. Dayanmaya çalışıyorum abur cubur yememeye inşallah bende 60olmak istiyorum. Çok dua ediyorum bende benim gibi zayıflamak isteyenler de inşallah zayıflar . allah yardımcımız olsun çocukluğum gitti. gençliğimin de geçmesine izin vermeyeceğim

dün menümü yazamadım çocuklardan fırsat bulup bilgisayar başına oturamıyorum
kahvaltı:2 dl kepek ekmek
1 haşlamış yumurta
az peynir,4 zeytin
sivri acı biber,bolca maydonoz
ara:cennet hurması (çok severim kendisini)
öğlen:domates,biber,patlıcan közlemesi
1kase yoğurt
1dl ekmek
ara:1 3.bi arada
akşam:yemeğin patesinden azıcık ve 1 köfte
4 kaşık pilav
3 4 dilim turp
su 2.5 lt
spor 30 dk koşu bandı.

daha çok gençsin sakın pes etme inanıyorum bunu kendin için kızın için başaracaksın.kız çocukları çok farklı oluyor benim 2 oğlum var ama kızım olduktan sonra sanki daha güçlü olmam gerek diye düşünüyorum.bende kızımz söz vermiştim çok şık ve sağlıklı bir annen olacak diye.36 yaşındayım kızım okula başlayacak bazen düşünüyorum kendime bakmasan hepten çökerim ya beni beğenmese arkadaşlarımın annesi genç ve daha güzeller dese.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Amin hepimizin yardımcısı olsun . bende sana inanıyorum yapacaksın bu işi.

bu gün çok saçmaladım,spor ve akşam bir şey yemiyerek dengeledim sanırım.
sabah: 2 dilim kepek ek
marul.maydonoz
1 haş. yumurta
4 zeytin az peynir
ara:elma
öğlen: arkadaşlar çaya geldi ipin ucu fazla kaçmadı ama
2 ince dilim hazır ek
3 susamlı kraker 3,4 adet büskivü
2 bardak çay
2 tane 3 bir arada
5 ten sonra sadece suyumu içiyorum.
50 dk tempolu yürüdüm koşu bandında

yarın 4. günüm inşallah daha güzel geçireceğim. gerçekten beni tartılmak strese sokuyormuş.şimdi kafam çok rahat .

Bugün gerçekten biraz kaçırmışsin şeker.

Bugün gerçekten biraz kaçırmışsin şeker.
evet dengesiz oldu.Ama öğlen ve akşam yemeği niyetine geçti.

Bende haftada bir tartıliyorum. Önceden hergün hatta gün içinde 3 kez falan. . .
bende ya sabah aç karnına çıktım yok gece kaç oldum diye tartılıyordum.senin günlügün falan var mı?nerede takılıyorsun.

5. gün
gine klasik bir kahvaltı arada değişiklik yapak istiyorum hep aynı şeyler sıkıyor sabahları.
1 haş. yumurta
2 dilim buğday ek.
3 zeytin az peynir
bol yeşillik
açık çay

evet dengesiz oldu.Ama öğlen ve akşam yemeği niyetine geçti.

bende ya sabah aç karnına çıktım yok gece kaç oldum diye tartılıyordum.senin günlügün falan var mı?nerede takılıyorsun.
Canım benim günlüğüm yok yüzü güzel şişman kız da yim .

öğlen : yarım tabak nohut
4 kaşık bulgur
salata
öğleni geç yedim diye açıkmadım. akşam bir şey yemedim.
9 gibi 1 portakal
su 2.5lt
40 dk koşu bandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…