- 18 Eylül 2016
- 491
- 657
- 18
- 44
- Konu Sahibi bercemzeynep
-
tşk ederim canım.Hayırlı olsun insAllah istediğin kilolara ulaşırsın :)
Canım inşallah kilolarını verirsin. Bende sen gibiyim en son 83 den67 ye düştüm ve sonra 73 e geri çıktım. Sonra hamile kaldım 83 ile doğuma girdim. Doğumdan çıktıimda bir kaç gün içinde 76 olmuştum. Tabi yine kilo aldım. Kilo vereyim diye iyice aldım şimdi 76.7 idim pazartesi günü. aynı dediğin gibi 10 yıldır diyet yapıyorum. Olmuyor. Ne istediğimi 10 yıldır giyebildim zayıflayinca alırim giyerim diye ne de yiyebildim. Sen demişsin ya annem için vereceğim diye bende kızım için vermek istiyorum. Henüz 23 yaşındayim. Bende kendime son şans verdim. İnşallah olur bu sefer. Dayanmaya çalışıyorum abur cubur yememeye inşallah bende 60olmak istiyorum. Çok dua ediyorum bende benim gibi zayıflamak isteyenler de inşallah zayıflar . allah yardımcımız olsun çocukluğum gitti. gençliğimin de geçmesine izin vermeyeceğimEvet çok dallan dala atladın elif bir kaç konuya yazdım bende zayıflayacam falan fistan hatta konuda açtım ama havada kaldı.bu gün bunlara gerçek anlamda son verdim.ilk hedefim olan 10 kiloyu annem için vereceğim dün onu izmire yolcu ettik akşam bendeydi hep bi 10 kilo versen çok güzel olursun dedi durdu.Aslında bana çok üzüldüğünü biliyorum evlendiğimden beri kilolar yüzünden neler çektiğimi biliyor.36 yaşında 165 boyunda 84 kiloyum 3 çocuk annesiyim. bekarkende topluydum ama en çok nişanlıyken 79 olmuştum düğüne kadar 60lara düşmüştüm.10 yıldır neredeyse hep diyetle geçti kimse artık bana güvenmiyor neyse ben kendime son bir şans daha verdim.başladım ve bu hiç bitmeyecek sağlıklı beslenme hayatımda.
işe hayatımdan baskülü çıkararak başladım. çünkü sürekli tartılmak beni sitrese sokuyor bunu anladım.pili çıkarıp attım uzun bir süre tartılmak yok. her beden etek var ilk hedef 46 beden eteğe girmek.
spor sporsuz olmaz ben 7 ay önce sezeryan ile doğum yaptım, aslında bir 10 kilo verdim.boğazımı tutsaydım ve sporda yasaydım şimdi daha zayıftım.
veeeeee su susuz olmaz hergün mutlaka 2.5 içilecek.
ALLAH'IN izniyle 25 kilo verene kadar pes etmek yok.
daha çok gençsin sakın pes etme inanıyorum bunu kendin için kızın için başaracaksın.kız çocukları çok farklı oluyor benim 2 oğlum var ama kızım olduktan sonra sanki daha güçlü olmam gerek diye düşünüyorum.bende kızımz söz vermiştim çok şık ve sağlıklı bir annen olacak diye.36 yaşındayım kızım okula başlayacak bazen düşünüyorum kendime bakmasan hepten çökerim ya beni beğenmese arkadaşlarımın annesi genç ve daha güzeller dese.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.Canım inşallah kilolarını verirsin. Bende sen gibiyim en son 83 den67 ye düştüm ve sonra 73 e geri çıktım. Sonra hamile kaldım 83 ile doğuma girdim. Doğumdan çıktıimda bir kaç gün içinde 76 olmuştum. Tabi yine kilo aldım. Kilo vereyim diye iyice aldım şimdi 76.7 idim pazartesi günü. aynı dediğin gibi 10 yıldır diyet yapıyorum. Olmuyor. Ne istediğimi 10 yıldır giyebildim zayıflayinca alırim giyerim diye ne de yiyebildim. Sen demişsin ya annem için vereceğim diye bende kızım için vermek istiyorum. Henüz 23 yaşındayim. Bende kendime son şans verdim. İnşallah olur bu sefer. Dayanmaya çalışıyorum abur cubur yememeye inşallah bende 60olmak istiyorum. Çok dua ediyorum bende benim gibi zayıflamak isteyenler de inşallah zayıflar . allah yardımcımız olsun çocukluğum gitti. gençliğimin de geçmesine izin vermeyeceğim
Amin hepimizin yardımcısı olsun . bende sana inanıyorum yapacaksın bu işi.daha çok gençsin sakın pes etme inanıyorum bunu kendin için kızın için başaracaksın.kız çocukları çok farklı oluyor benim 2 oğlum var ama kızım olduktan sonra sanki daha güçlü olmam gerek diye düşünüyorum.bende kızımz söz vermiştim çok şık ve sağlıklı bir annen olacak diye.36 yaşındayım kızım okula başlayacak bazen düşünüyorum kendime bakmasan hepten çökerim ya beni beğenmese arkadaşlarımın annesi genç ve daha güzeller dese.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
Bugün gerçekten biraz kaçırmışsin şeker.bu gün çok saçmaladım,spor ve akşam bir şey yemiyerek dengeledim sanırım.
sabah: 2 dilim kepek ek
marul.maydonoz
1 haş. yumurta
4 zeytin az peynir
ara:elma
öğlen: arkadaşlar çaya geldi ipin ucu fazla kaçmadı ama
2 ince dilim hazır ek
3 susamlı kraker 3,4 adet büskivü
2 bardak çay
2 tane 3 bir arada
5 ten sonra sadece suyumu içiyorum.
50 dk tempolu yürüdüm koşu bandında
Bende haftada bir tartıliyorum. Önceden hergün hatta gün içinde 3 kez falan. . .yarın 4. günüm inşallah daha güzel geçireceğim. gerçekten beni tartılmak strese sokuyormuş.şimdi kafam çok rahat .
evet dengesiz oldu.Ama öğlen ve akşam yemeği niyetine geçti.Bugün gerçekten biraz kaçırmışsin şeker.
bende ya sabah aç karnına çıktım yok gece kaç oldum diye tartılıyordum.senin günlügün falan var mı?nerede takılıyorsun.Bende haftada bir tartıliyorum. Önceden hergün hatta gün içinde 3 kez falan. . .
Canım benim günlüğüm yok yüzü güzel şişman kız da yim .evet dengesiz oldu.Ama öğlen ve akşam yemeği niyetine geçti.
bende ya sabah aç karnına çıktım yok gece kaç oldum diye tartılıyordum.senin günlügün falan var mı?nerede takılıyorsun.
şimdi gördüm bende oradaki yazılarını inşallah güzel kilolar verirsiniz. yolun uzun ama kızın için değer unutma.Canım benim günlüğüm yok yüzü güzel şişman kız da yim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?