İLK HEDEFİM SENİN İÇİN ANNE

günün menüsü 14.gün
sabah:1.5 haşlanmış yumurta
2dl çavdar ek
marul,kahvaltılık sos biraz
3 zeytin,biraz peynir açık çay
ara:az çok az şekerli kahve
öğlen:
3 kaşık bulgur
2 kaşık etli yemek
kayısı hoşafı
akşam:
1 cennet hurması
simdi az şekerli kahve
2.5 lt
spor 60 dk koşu bandı

evet bu gün büyük bir heyecanla uyandım tartıya çıktım ama beklediğimi bulamadım.84.100 düm 81.900 olmuşum.aynaya baktığımda fark daha çok görülüyordu.Çoooooook morelim bozuldu,ve ben kendimi bir türlü toparlayamıyorum.

Canım niye toparlayamiyomussun 2 hafta olmadı mi sen başlayalı 2 haftada 2 kilo 100 gram vermişsin yani şöyle düşün boyle devam ederse ayda 4 kilo vermiş olacaksın Allahın izniyle zaten en sağlıklısı da bu değil mi... Hic moralini bozma sen aynen böyle devam et ya da eğer istersen birlikte hurma diyetine başlayalım onda daha hızlı kilo veriliyomus moralin yerine gelir ne dersin

Bence çok iyi vermişsin. Bozma moralini. Gittiğine şükür et . ben bir haftadır olduğum yerde sayıyorum. dikkat ediyorum ama olmuyor. Arada kaçamak da yaptım. belki ondan ama.. .

Hem sen tartiyi hayatımdan çıkarıcam demistin,tartiya değil görüntüye bak sen
Bence çok iyi vermişsin. Bozma moralini. Gittiğine şükür et . ben bir haftadır olduğum yerde sayıyorum. dikkat ediyorum ama olmuyor. Arada kaçamak da yaptım. belki ondan ama.. .
teşekkür ederim kızlar .çok haklısın canım tartı nederse desin ayna daha önemli. dün kötüydüm bu gün bomba gibiyim.elma diyetine başladım istediğim sonucu alırsam devam ederim.hurma diyetide güzel iyi sonuçlarda alınmış hurma yok alırsam yaparım. bana yakın markete baktım yoktu.

Anladım canım he şöyle trkrar kendine gelmişsin inşallah elma diyetinde de istediğin sonuca ulasirsin

16. Gun
Sabah.2 dilim kepek ek
1 haslama yumurta
Az peynir 3 zeytin
Marul,kahvaltilik sos az
Acik cay
2 saatte bir elma
Çorba isi bozdu ama icim isindi bir kase yayla çorbasi
Su 2.5 lt
Spor 35 dk temolu yürüyüş

17. gün
sabah:her zamanki gibi klasik kahvaltı
sonra elma 5 6 tane yemişimdir.
2.5 lt su
bu gün işim çoktu spor yapmaya ne vaktim nede halim kaldı.
şimdi bir tanede sütlü kahve içtim.

18. gün dün hiç giremedim.
dünün menüsü:
1 peynirli tost kepek ekmekle
1haşlama yumurta
marul ve biraz kahvaltılık sos
elmaya devam
sanırım elma bende gaz ve kabızlığa yol açtım 2 kase kadarda
kayısı hoşafı içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…