İyi bakalım hadi hayırlısı inşallah çift çizgiyi görüruzBnde sordum erken değil mi dedim yok sen 10. Gün yap dedi
Bi komşum 3.aşılama da hamile kaldı hemen ilk aşılamada hamile kalınamayadabiliniyomuş canım inşallah sen ilk aşılama da hamile kalırsın ama olmazsa da morelini bozma olabilecek bi durum bu da aksine senin morelini yüksek tutup pozitif düşünmen çok daha güzel olur dualarım seninleİlk kez aşılama yaptırıp hamile kalanınız var mı??bir senedir çocuk istememize rağmen bizim olmadı ve bugün aşılama yaptık umarım hayırlı sonuçlar alırız..
Elimden geldiğince moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canımBi komşum 3.aşılama da hamile kaldı hemen ilk aşılamada hamile kalınamayadabiliniyomuş canım inşallah sen ilk aşılama da hamile kalırsın ama olmazsa da morelini bozma olabilecek bi durum bu da aksine senin morelini yüksek tutup pozitif düşünmen çok daha güzel olur dualarım seninle
Bencede bekle canım benim inşallah senin için en güzeli olurElimden geldiğince moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum canımama test yaptıktan sonra da böyle moralimi yüksek tutabilir miyim bilmiyorum gerçi test yapmayı da düşünmüyorum hiç.. adet olana kadar beklicem.. hüsrana uğrayacaksam da o şekilde uğrayım..
İnşallah canımBencede bekle canım benim inşallah senin için en güzeli olur
Rapor nasıl alınıyor inan hiç araştırmadım desemBende üniversitwde yaptırıcam canım bu ay rapor olmadımı. Doktor ücretsiz demişti.
Aynı bende öyleyim. Çatlatma iğnesi in etgisinden galibaBenim göğüslerimde hafif bi ağrı var..iki gündür zaten kasıklarımda ki ağrı da geçmedi.. hafif hafif belime de giriyor ağrı.. ama daha iki gün oldu aşılama yapalı o yüzden pek bi belirti olacağını düşünmüyorum
Bende öyle tahmin ediyorum valla canımAynı bende öyleyim. Çatlatma iğnesi in etgisinden galiba
İnşallah sonuçları güzel olur ara ara kramlar giriyor bna kasıklarımaBende öyle tahmin ediyorum valla canım
Bende 23 haftalık bi doğum yaptım ama böyle hiç ilaçdı oydu buydu kullanmadım.. aradan bir sene geçti kullanmadığım ilaç kalmadı ama bi türlü olmuyor çocuğumuz bizim de .. bilmiyorum çok umutlu yaptırdım aslında aşılamayı.. olmazsa da var bunda da bi hayır deyip kabullenicemİnşallah sonuçları güzel olur ara ara kramlar giriyor bna kasıklarımabn ilk önce klomen ile bir ke hamile kaldım rahimfilminden sonra ama tabi 6. Haftada düşük yaptım. O zaman dan beri kendimi vücudumu dinliyorum sürekli
Yaa üzüldüm cnm. Geçmiş olsun. Ama bence sen tedavisiz bir kez hamile kalmışsın. Bnce senin aşılama ile şansın bizden daha fazla gibi geldi bana. inşallah ya öyledir cnmBende
Bende 23 haftalık bi doğum yaptım ama böyle hiç ilaçdı oydu buydu kullanmadım.. aradan bir sene geçti kullanmadığım ilaç kalmadı ama bi türlü olmuyor çocuğumuz bizim de .. bilmiyorum çok umutlu yaptırdım aslında aşılamayı.. olmazsa da var bunda da bi hayır deyip kabullenicem
Herkes daha zamanımın olduğunu söylüyor fakat ben kendime söz dinletemedim kucağım dolsun acım dinsin istedim hep .. olacağı varsa da olmadı desem yeridirYaa üzüldüm cnm. Geçmiş olsun. Ama bence sen tedavisiz bir kez hamile kalmışsın. Bnce senin aşılama ile şansın bizden daha fazla gibi geldi bana. inşallah ya öyledir cnmhayırlı haberlerini 4 gözle bekliyrm vallahi... Tabiki de olmazsa vardır bir hayır rabbim egeciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir.
Hayırlısı ne işi o olsun cnm stres yapma kendini de kasma üzme rabbim inssallah nasip edecek. İnan bana Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmazHerkes daha zamanımın olduğunu söylüyor fakat ben kendime söz dinletemedim kucağım dolsun acım dinsin istedim hep .. olacağı varsa da olmadı desem yeridir
İnşallah canımm.. benim de tek istediğim bu.. hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah anne olmak isteyen herkese..Hayırlısı ne işi o olsun cnm stres yapma kendini de kasma üzme rabbim inssallah nasip edecek. İnan bana Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz
Kızlar inşallah hepınız gebe kalırsınızda bana umut olursunuz.bende hastandıgımda dr gidicegım aşılama içinİnşallah canımm.. benim de tek istediğim bu.. hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah anne olmak isteyen herkese..
İnşallah canım .. Rabbim herkesin gönlüne göre evlatlar nasip etsin..Kızlar inşallah hepınız gebe kalırsınızda bana umut olursunuz.bende hastandıgımda dr gidicegım aşılama için
Aminnn inşallah cnmİnşallah canımm.. benim de tek istediğim bu.. hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah anne olmak isteyen herkese..
İnşallah canım aminnDarısı başımıza inşallah bizimki de tutar..
Canim ben 10.gundeyim hiç iyi değilim mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik uyku çalışıyorum zor işe gidip geliyorum sende neler varAşılama yaptıranlar belirti yaşamaya başladınız mı yada pozitif sonuç alanınız oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?