- 22 Kasım 2010
- 11.324
- 20.373
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Tatlınız pek tatlıymış.En kolayı fırın poşetine bütün tavuk atmak oluyor, ayrı bir poşete de patates, havuç, bezelye falan ne bulursam yağlayıp baharatlayıp atıyorum mis gibi çıkıyor. İsterseniz o pişerken hemen bir pilav yaparsınız. Yanına birkaç çeşit salata, meze falan yaparsınız. Tatlı da ben krem şanti yapıp içine ağza gelecek boyutta küp küp halley, ufak doğranmış meyveler atıp karıştırıp baton kalıba streç film sererek buzluğa atıyorum. Dilimleyip üzerine hazır paket çikolata soslarından dökerek servis ediyorum. Zor gelirse dondurma falan verebilirsiniz ya da hazır alabilirsiniz.
Tatlınız pek tatlıymış.
Ezogelin corba. Firinda izmir koftePazar günü ilk kez eşimin ailesini iftarda ağırlayacağım. Daha önce çay kahve yanına ufak ikramlıklar yapmışlığım var. Ayrı ayrı yemeğe kalmışıkları da var ama iftarda daha özenli olmak istiyorum, hepsi oruçlu olacaklar bir de malum. Mutfak konusunda çok beceriksizim. Bana basit ama leziz, pratik bir iftar menüsü oluşturabilir misiniz hanımlar? :) 5 kişi olacaklar. Bir ihtimal 7 de olabilir. 2 de biz. Bir de, dikkat etmemi tavsiye edeceğiniz noktalar var mı?
Ah çok mersi.Ay teşekkür ederim sizden tatlı olmasın.Bekar halimle misafir ağırlayınca böyle uydur kaydır tatlılar yapıyorum mecburen ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?