- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Erişteli yeşil mercimek çorbasına bayılırım. Epeydir yapmamıştım. İyiki hatırlattınız.Ben haftasonu atlattım onu.
Erişteli yeşil mercimek çorbası
Pilav
Fırın poşetinde bir güzel baharatlı Sebzeli tavuk
Ali nazik kebabı
Salata
Tatlı yapamadım ama zaman yetmedi
Ali nazik çok kolay ve lezzetli ama öneririm.
Oyy patladım, çok yedim.Yayla çorbası
Fırında köfteli patates
Bezelyeli pilav
Cacık
Sarma
Çiğköfte (hazır)
Salata
Yemekten sonra ev yapımı limonata şöyle ferah ferah
Sonra çay ve muhallebili kadayıf tatlısı
Daha da oturulursa kahve meyve vs
Ve buna rağmen yüreklilikle ağırlamak istiyorsunuz çok büyük bir yüreğiniz var öncelikle bizim gelinden sonra bu tür şeyleri düşünebilen insanları görünce şanssızlığımıza bir kere daha üzüldüm.Neyse hayırlı iftarlar olsun.Iftar menüsü genelde az ve bol çeşitli olmalı.Pratik bir çorba ve firinda poşetli sebzeli tavuk yanına pilav mükemmel olur bir de cacık en pratiğinden:) Tatlı olarak da hazır pasta keki ve kremsantili bir pasta arasına meyve hem pratik hem göz doldurur :)Pazar günü ilk kez eşimin ailesini iftarda ağırlayacağım. Daha önce çay kahve yanına ufak ikramlıklar yapmışlığım var. Ayrı ayrı yemeğe kalmışıkları da var ama iftarda daha özenli olmak istiyorum, hepsi oruçlu olacaklar bir de malum. Mutfak konusunda çok beceriksizim. Bana basit ama leziz, pratik bir iftar menüsü oluşturabilir misiniz hanımlar? :) 5 kişi olacaklar. Bir ihtimal 7 de olabilir. 2 de biz. Bir de, dikkat etmemi tavsiye edeceğiniz noktalar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?