- Konu Sahibi simge_wxyz
-
kızlar merhaba nihayet dün akşam hayırlısıyla aşılamam yapıldı artık bekliycez bakalım nolcak simgecim tarih olarak 26 ocak yazabilirsin bakalım uğurlu gelirsiniz inşallah
arakdaşlar bugün benim doğumgünüm ama benim tek isteğim aşılamamın tutması allahım bebeğimi bana doğum günü hediyesi olarak gönder yalvaryorum artık ne diyeceğimi bilmiyorum allahım herkesin istediğini versin
canım ya allahtan hayırlısını dilemekten başka yapıcağımız bişey yok ama iyiyi düşünelim sonuç iyi olsun ....doktorumda bana progestan verdiği için 10 gün sonra bakalım dedi eğerki hamilelik durumu yoksa ilacı kesicek daha ilk gün ya sakinim ama önümüzdeki hafta nasıl olurum bilmem bu arada adetin ne zaman ona göre hep beraber adet gününün geçip gitmesini bekliyelim
a.s.
canım kesinlikle haklısın..ben de öyle düşünüyorum hep..hayırlısını istemek en güzeli.bazen dayanamayıp isyan ettiğimiz de oluyor ama Rabbim bilir canım hakkımızda hayırlı olanı...progestan hiç vermedi canımbana dr .um.lafını bile etmedi!!!! neden acaba, sormak istiyorum aslında..herkes kullanıyor aşılama sonrası..canım beklenen adet günüm 7 şubat ama her ay 2 gün erken olduğumu da düşünürsek 5 inde olabilirim..olmayayım bu sefer yaaa-tatlicadiarzu-
sevgiler canım:1hug:
bsp ciğim merhaba canım..bu şekilde dayanışma halinde beklemek biraz daha çekilir oluyor sanki ne dersin..heyecanlı ve sürükleyici bir filmin sonunu beklemek gibi..ama beklenen gebelik oluyor burada:)) inşallah filmin sonu mutlu biter arkadaşım hepimiz için de:))
sevgilerimlee..
cerotcum aynı fikirdeyim senin gibi isteyen ve bekleyen daha çok kişi olduğunu bilince insan en azından yalnız olmadığını anlıyor....inşallah dediğin gibi filmin sonu mutlu biter:))bu arada bende hiç tık yok bilmiyorum belirtiler ne zaman başlıyodur ama öyle lay lay lom vaziyetteyim hani sanki hiç aşılama olmamış gibi bakalım allah sonumuzu hayır etsin....
canım inan bende de tık yok:)))) yani bi bakıyorsun hamile hamile geziyorum ortalarda..tabi bunu bilen ve havalara giren sadece ben :roflol:
bi de bakıyorsun aynen dediğin gibi aşılama falan olmamışım, o tedaviyi gören de ben değilim ve gaayet rahat bir kadın..tınn yani..acaba davranış bozukluğu da yaşıyoruz da farkında mı değiliz ki:)))))) iğneler yedik ve ilaçları luplup yuttuk canım yaa, kimbilir neler yaptılar bize...3,500 gr bir mucize için beklemekteyiz:))
öpüyorum canım.. :1hug:
arkadaşlar merhaba bişey sormaka istiyorum ben aşılamadan sonra progestan içmeye başlaım ilk gün bişey olmadı şimdi içiyorum çok başım dönüyo ayakda duramıyorum sizdede öyle oluyomu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
arkadaşlar merhaba bişey sormaka istiyorum ben aşılamadan sonra progestan içmeye başlaım ilk gün bişey olmadı şimdi içiyorum çok başım dönüyo ayakda duramıyorum sizdede öyle oluyomu bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
:roflol:canım ya çok hoşuma gitti davranış bozukluğu yaşıyoruz hakikaten bi bakıyosun tabii ki kendi kendime hamile moduna girip aman fazla eğilip kalkmıyayım diyorum bi bakıyosun umursamaz napıyim dünyanın sonu değil ki diye teseli veriyorum ve tabiiki yine kendi kendime...bide insan burda hamilelik belirtilerini okuyunca en ufak bişeyde acaba diye hamile havasına giriyosun psikolojik dengemizi bozdu bu beişler bizim yaaaa...delikafadulden
arkadaşlar hepinize merhaba nezamandır siteyi takip ediyorum ilkdefa yazıyorum. Benim 26 ocak pzt günü transferim yapıldı.Şuan 4.gündeyim evde dinleniyorum.2,5 yıllık evliyim daha önce aşılama vs bir tedavi görmedim.Eşimde sperm azlığı ve bende ise bir sorun cıkmadı eşim sperm sayısı 1 milyonun altında tedavi süresince çok rahattık ikimizde kendimizi hiç kasmadık şimdi bekliyrz hayırlısı inşallah.
Test sonucu yaklaştıkca daha çok stres basıyor daha çok genciz 25 yaşındayım olmasad yine denerim desemde içim öyle demiyor herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...
arkadaşlar hepinize merhaba nezamandır siteyi takip ediyorum ilkdefa yazıyorum. Benim 26 ocak pzt günü transferim yapıldı.Şuan 4.gündeyim evde dinleniyorum.2,5 yıllık evliyim daha önce aşılama vs bir tedavi görmedim.Eşimde sperm azlığı ve bende ise bir sorun cıkmadı eşim sperm sayısı 1 milyonun altında tedavi süresince çok rahattık ikimizde kendimizi hiç kasmadık şimdi bekliyrz hayırlısı inşallah.
Test sonucu yaklaştıkca daha çok stres basıyor daha çok genciz 25 yaşındayım olmasad yine denerim desemde içim öyle demiyor herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?