ilk maaşla anneye hediye :)

falanca_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
126
60
48
anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)

güzel bi eşarp
ya da kaşmir bi giysi alabilirsin
altın yüzük ya da kolye küpe de olabilir

küpe harika olabilir.... ama daha sonra. eskiden annemin çok güzel bir küpesi vardı. çok dara düştük satmak zorunda kaldı. çok üzülmüştüm. anneme büyüyünce yenisini alıcam diye söz vermiştim içimden...o geldi şimdi aklıma. teşekkür ederim :)

Önce neye ihtiyacı var onu belirle. Kendine fazla harcama yapmıyor anlaşılan.
Giysi olarak eksiği yoksa altın bileklik, küpe veya kolye al.

anneme ilk maaşımla hediye almak istiyorum. bana fikir verebilecek olan var mı acaba. annemden bahsedecek olursam; kapalı çok sade birisi. hatta hediye alsam neden paranı harcadın diye laf bile edebilir, aşırı gözü tok hiç bir şeyde gözü olmayan birisi :) ama içimden geliyor. ona özel bir şey olsun istiyorum. daha önce çalıştım maaş aldım ama okulu bitirdikten sonraki ilk maaşım olacak. o yüzden bi şey almak istedim ama aklıma çok fikir gelmedi. size danışmak istedim. :) şimdiden teşekkürler :)

Ben olsam evde hangi ihtiyacı eksik mesela fırınlı ocak,bulaşık makinesi vs alırdım.Sürpriz yapardım.
Ama bunlar varsa da çok güzel bir
altın yüzük alırdım yanında birtanede eşarp

Ben de yuzuk ya da kupe diyorum.

Bu arada aklima geldi ilk maasimla kimlere neler alicam diye hesaplamistim. Aldim tabi stajyer maasi 800 tl asgari ucret. Borc harc da coktu. Pasta alabilmistim. Kismet. :D

Sade bir kadınsa ihtiyacına yönel bence.
Mesela katı meyve sıkacağı yada bu tip ev aletine ihtiyacı varsa olabilir, sevinir de.
Ya da çok istediği ama parasına kıyamadığı bir şey varsa onu da alabilirsin. Atıyorum evin bir yerine bir eşya alacaktır kıyamıyordur ihtiyaç değil diye.
Tüm bunlar olmuyorsa giyime yönelebilirsin. Ayakkabısı eskidiyse ayakkabı mesela yada şık çantaya çok para vermiyorsa zarif bir çanta şu modası geçmeyen ama kalitelilerden.
Bir de yanına ilk maaş pastası al. Ben öyle yapmıştım maaşımı tatlı tatlı yiyelim demiştim çok hoşuna gitmişti annemin.

annenizin en çok neye ihtiyacı var. mesela indirimler başladı, ihtiyacı varsı sıcak tutan bir manto ya da çizme olabilir. eldiven şal olabilir. cüzdan çanta olur. eskimişse bunlardan birini yenileyebilirsiniz, malum anneler eski de olsa ihtiyacım yok fedakarlığındadır.

küpe harika olabilir.... ama daha sonra. eskiden annemin çok güzel bir küpesi vardı. çok dara düştük satmak zorunda kaldı. çok üzülmüştüm. anneme büyüyünce yenisini alıcam diye söz vermiştim içimden...o geldi şimdi aklıma. teşekkür ederim :)

Kesinlikle küpe ve pasta o zaman. Ay çok hoşuna gider o küpeye benzer küpe alırsan ve asla çıkarmaz kulağından. Ömür boyu senden bir hatıra olarak saklar. Çok duygusal ve hoş bir hediye.

ah ah, annem kızlarını okutmak için gençliğinde alyansını bile satmak zorunda kalmış, ve hiç takı takamamış, içinde kalmış, geçen anneler gününde kendisine altın küpe aldık. benim annem de kapalıdır. ama evde takıyor, çok hoşuna gidiyor.

klasik olacak ama genelde biz kadınlar takı ve çiçek severiz değil mi, öyle olabilir.
ev eşyası olmasını hiç tavsiye etmem, kıyafet de çok tercih edilen bir hediye, sonra bol bol alırsınız ama ilk maaş hediyeniz yıpranmayacak bir şey olsun. o yüzden takı güzel olur.

klasik olacak ama genelde biz kadınlar takı ve çiçek severiz değil mi, öyle olabilir.
ev eşyası olmasını hiç tavsiye etmem, kıyafet de çok tercih edilen bir hediye, sonra bol bol alırsınız ama ilk maaş hediyeniz yıpranmayacak bir şey olsun. o yüzden takı güzel olur.

Aynen katılıyorum. Bir hatıra yaratıyorsunuz ama manto alırsanız birkaç sene sonra yıpranacak ömürlük olmayacak o nedenle bence de kolye küpe saat yüzük gibi bir hediye tercih edin.

Benim annemin tek taş yüzüğü yoktu :) Ben yüzük almıştım (pırlanta değil tabiki, 450 TL'lik bi şeydi).

Daha sonra evdeki eksiklerini almaya başlamıştım. Şimdi bakıyorumda birçok şey almışım annem için. Hepsi feda olsun ona :KK200:

Merhaba...
İlk maaşımı aldığım günü hatırlattınız bana..
Öyle güzel bir duygu ki...
İlk maaşımı sadece sevdiklerime hediye alarak tüketmiştim...
Çok güzel bir duyguydu...
Anneni gözlemlemiştirsin ve neyi çok seviyor neye ihtiyacı var az çok bilirsin...
Bana kalırsa öyle ev içinde kullanabileceği bir şey değil de kendine özgü bir şey olsun ki kalıcı olsun...
Benim annem yakut taşını çok severdi ve taşların kırmızının ona enerji verdiğini söylerdi...
Ben de ona pırlantalarla çevrili hakiki yakut taşından bir yüzük almıştım...
Hiç parmağından çıkarmıyor şimdi o kadar mutlu olmuştu ki...
Düşünüp en güzel hediyeyi bulacağına eminim...
Hayırlı olsun ilk maaşın... : )

Benim annemin tek taş yüzüğü yoktu :) Ben yüzük almıştım (pırlanta değil tabiki, 450 TL'lik bi şeydi).

Daha sonra evdeki eksiklerini almaya başlamıştım. Şimdi bakıyorumda birçok şey almışım annem için. Hepsi feda olsun ona :KK200:

Aynen öyle canım...
Hala daha ona ne alsam az geliyor bana...

Aynen öyle canım...
Hala daha ona ne alsam az geliyor bana...
Hala hiçbir eksiğini söylemez. İnanılmaz düşüncelidir. Babam ise daha düşüncesiz. Babama maaşımı versem "olmaz kızım" demez :KK53: Annem ise hiç kıyamaz. Paranı benim için harcama der hep. Zoraki alırım genelde her şeyi.

Hala hiçbir eksiğini söylemez. İnanılmaz düşüncelidir. Babam ise daha düşüncesiz. Babama maaşımı versem "olmaz kızım" demez :KK53: Annem ise hiç kıyamaz. Paranı benim için harcama der hep. Zoraki alırım genelde her şeyi.

"Anne" sonuçta...
Biz de olsak öyle olmaz mıyız...
Benim annem de çalışıyor...
Ama yine de benim aldığım hediye ona bambaşka geliyor...
En azından ben kendimi çok iyi hissediyorum...

"Anne" sonuçta...
Biz de olsak öyle olmaz mıyız...
Benim annem de çalışıyor...
Ama yine de benim aldığım hediye ona bambaşka geliyor...
En azından ben kendimi çok iyi hissediyorum...
Benim annem de çalışıyor. Maaş kartı bende. Kartını almıyor ama benden başka kimseye de vermiyor. Harçlığını ben veriyorum, eksiklerini alıyorum, okulum için birikim yapıyorum aynı zamanda. Allah razı olsun ki kendini hiç düşünmez, varsa yoksa 3 evladıdır.. :nazar::KK36:

Back
X