ilk öpme ve öpüşme için ne kadar zaman geçmeli ??

ilk haftadan öpüşmek istemesi, ısrarla sık sık niyeti farklı olmasın dikkat et derim

Bence bunun yeri zamanı yada süresi yok .. İnsanın içinden geliyorsa öpmeli .. Biz 1 ay sonra birbirimizi öpmüştük,hayatımın en güzel hissiydi.Ve ikimizinde çok içinden gelmişti, yani utanmasak sabaha kadar da devam edebilirdik birbirimizi öpmeye

Ama erkek arkadaşının sen geri çekildiğinde falan ısrarla öpmeye çalışıyorsa biraz hoppidik bi tip diye düşünürüm :26:

Bunu planlayarak kafanızdaki süreyi doldurarak yapmak dogru degil. Beklediginizden cok once de sonra da olması mumkun. Beklemediğiniz bir anda karşılıklı hisleri bastıramayarak bir anda oluverir. Karşındaki her an hazırdır bekliyordur o ayrı bir konu ama

Sık sık istemediğin halde seni öpmek için şansını deniyorsa amacı gayet açık abaza ergen eğilimi gösteriyor. Senin yerinde X bi kız olsa ona da aynı şekilde davranacak. Amaç kendini tatmin etmek. Gönder gitsin. Sen onun kendini tatmin edeceği bir oyuncağı değilsin.Abaza hergele

Abartmakta everestsiniz mübarek. Hem nişanlinizla da kesin değil evleneceğiniz bu kadar düşünmeyin efenim bazi şeyleri dram yapmayin hayat zaten yeterince zor

Bunun bı zamanı yok ben eşimle iki ay sonra opustum 6.ayimizda evlendik

Bı sure vajinismus geçirdim sonra ilişki oldu vs

Bunların zamanı sirasi olmaz bence .

Ben nişanlımı ilk buluştuğumuz gün beni bırakırken arabada öpüvermiştim. Planlı değildi aniden gelişen bir şeydi. Öyle tutkulu, öyle ateşli oldu ki aklı başından gitmişti. Nefesi kesilmiş, giderken yolu karıştırıp başka yerlerden dolaşmış, üstelik sabaha kadar heyecandan uyuyamamış Bu öpücük bizi birden çok yakınlaştırdı. 2 hafta sonra Allah kısmet ederse evleniyoruz.

bu tip şeyleri formülize etmemek gerek. içinizden geldiği gibi davranın.

Abartmakta everestsiniz mübarek. Hem nişanlinizla da kesin değil evleneceğiniz bu kadar düşünmeyin efenim bazi şeyleri dram yapmayin hayat zaten yeterince zor
Helal yani 6 yıllık konuyu hortlatmışınız tebrikler yıllar geçmiş üstünden insan değişiyor fikirler değişiyor.. Nişanlımla evlendim ve boşanıyorum şimdide.. Hayat insana neler öğretiyor belki sizde farklı deneyimler yaşayacak ve göreceksiniz takılmayın böle şeylere

Konu hortmuş ama yazdik bikere nasiplenin.

Erkeklerin bu konuda biraz geri durmasi taraftariyim.
Hayatima giren erkeklerin hiç biri ben istedigimi belli etmeden öpmeye calismadi. Ben istersem belli ederim ya da direkt kendim öperim, bunun belli bir süresi yok sevgili oldugumuz ilk günde de öpebilirim ama benden önce davranan erkek beni rahatsiz eder, sert yapardim o konuda acikcasi.

O teklif etse ne oluyor :)

Kırmızı çizgin mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…